Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravná utkání 18. - 19.2. 2012

 PŘÍPRAVNÝ FOTBAL  18. – 19.2. 2012 

Osek – Horažďovice   2 : 2 (0 : 1)

               Horažďovice které nastoupily bez Beránka, Koce a Šafandy   se ujaly vedení v poslední minutě první půle. Na míč za obranu si naběhl Janouškovec  a z brejku s přehledem zavěsil. Osek po přestávce srovnal stav na 1:1 Kostkou z trestného kopu. Střídající Řiský vrátil v 72.minutě  hostům vedení , ale po dvou minutách bylo opět srovnáno, kdy Osek upravil   na  konečných 2:2.

„Na umělé trávě ve Strakonicích jsem sehráli zajímavý zápas s kvalitním soupeřem, který byl v prvním poločase lepší a vytvořil si více šancí. Po  přestávce se hra vyrovnala a zápas skončil spravedlivou remízou“  uvedl k utkání manažer Horažďovic Milan Koželuh.

Branky : 45. Janouškovec, 72. Řiský.

Sestava Horažďovice : Kozlík (46. Rojík) – Čadek, Stulík, Gregr, Křivanec, Chod, Melka, Kotrba, Janouškovec, Mičkal, Nauš. Střídali: Sova Jan, Řiský.

Další přípravný zápas čeká svěřence horažďovického trenéra Čadka již ve středu 22.února , kdy na UMT ve Strakonicích v 17:30 hodin nastoupí proti domácímu áčku, který je ligovou farmou  Českých Budějovic.

 

 

Foto z utkání  - Jan Škrle( přezvato z web. stránek jihočeského fotbalu). Stulík z Horažďovic přihrává přes oseckého Kešnera. 

Pačejov  - Katovice  2 : 6  (1 : 2)

Tomáš Cihlář

     První  zápas v rámci zimní přípravy sehráli Pačejovští s velice silným soupeřem. Na umělé trávě v Blatné proti nim nastoupil prakticky v nejsilnější sestavě přední celek 1.A třídy – Katovice.  Ty také byly v úvodu zápasu lepším týmem, po deseti minutách se však hra vyrovnala a během prvního poločasu se hrál oboustranně pohledný dynamický fotbal. Do vedení se překvapivě dostal ve 30.minutě Pačejov po střele Vaška Kláska. Po zaváhání v obraně však Katovice hned minutu poté lacino vyrovnali. Nerozhodný stav bohužel do konce poločasu nevydržel a hosté gólem do šatny v 45.minutě otočili výsledek ve svůj prospěch.

     Po změně stran se přece jen brankově prosadil zkušenější soupeř, který předváděl rychlou agresivní hru s velmi dobrým pohybem a s řadou nacvičených herních situací. Rozdíl mezi oběma celky byl i v tom, že Katovice nabídnuté šance dokázaly proměnit, zatímco Pačejov ne. Potěšitelné však je, že i proti silnému soupeři si dokázali vytvořit pačejovští hráči během 2.poločasu čtyři vyložené brankové příležitosti. Gólovou hlavičku Marka Barana bravurně zlikvidoval na brankové čáře katovický brankář. Ondra Havlíček v brejku přehodil vybíhajícího brankáře, ale bohužel i branku. Vašek Brůha po pěkném uvolnění nastřelil tyč a odražený míč napálil Honza Kodýdek do obránce stojícího na brankové čáře. Škoda, protože výsledek by vypadal rozhodně jinak.  Na 2 : 5 z pohledu Pačejova korigoval Zdeněk Marek.

      Trenér Baran byl jistě spokojený s hrou v prvním poločase. Příležitost dostali všichni hráči, kteří se zapojují do tréninkového procesu. V zápase nechal odpočívat zkušeného Petra Lávičku, po nemoci a tréninkovém výpadku nebyl ještě připravený Honza Hosnedl, scházel nemocný Petr Bokr a jen poločas odehrál po nemoci Pepa Ticháček. 

Sestava Sokola Pačejov :Boř - Němec - Pavelec  - Baran -  Kolařík - Hlůžek  -  Klásek - Brůha  - Ticháček - Mrázek – Havlíček. Střídali: Kalčík, Marek, Kába, Kodýdek

 

TJ  SUŠICE (muži "A")- SK SENCO DOUBRAVKA U19  2 : 1 (0 : 0)

Branky za Sušici:  Martin Kalný, Marek Budil .

Rozhodčí:Josef  Abrahám

 

TJ  SUŠICE (starší dorost)- SK SENCO DOUBRAVKA U17 2 : 0 (0 : 0)

Branky:  Jan Chudý 2

Rozhodčí:Josef  Abrahám

 

Přípravné utkání starších žáků:

FK Horažďovice - Vacov   5 : 3 (1:1)

Branky: Milan Hlaváč 2, Jiří Motl 2, Martin Ondrejíčka

Sestava: K. Přibyl, M. Panuška, M. Jedlička, J. Rejšek, D. Vaněček, M. Buchta, J. Motl, M. Šašek, M. Ondrejíčka, M. Hlaváč, J. Boček

Přípravné utkání mladších žáků FK Horažďovice - Vacov se nehrálo a stejně tak nebylo sehráno dvojutkání staršího a mladšího dorostu  Horažďovic v Prachaticích .





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku