Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÝ FOTBAL 11. – 12. ÚNORA 2012

HORAŽĎOVICE  – REGEN   5 : 2  (2 : 0)

Další přípravné utkání sehrál po podzimu druhý tým krajského přeboru FK Horažďovice na umělé trávě v Sušici s celkem ze sousedního regionu z Německa. 

Po vyrovnané hře v úvodu zápasu začali mít více ze hry horažďovičtí fotbalisté, kteří se ve 33. minutě ujali vedení. Míč za obranu hostů dostal Koc , který v koncovce nezaváhal a prostřelil brankáře Regenu. Skóre první půle uzavřel brankou do kabin v poslední minutě první půle Nauš. V úvodu druhé půle měli možnost hosté snížit z pokutového kopu, který jim ale brankář Rojík zlikvidoval.  Na 3:0 zvýšili svěřenci trenéra Čadka po té, kdy  vystihl Melka chybnou rozehrávku   obrany hostů a  jeho přihrávku proměnil Beránek  . Na snížení hostů z  brejku na 3:1oidpověděli horažďovičtí dalšími dvěma góly. Nejprve po pravé straně unikl Koc a jeho přihrávku před branku zužitkoval Mičkal a z trestného kopu na 5:1 zvýšil Meránek. V  poslední minutě ze závaru před brankou Horažďovic zkorigoval  na konečných 5:2 odchovanec sušické kopané v dresu německého týmu  Hrubec.

Branky za Horažďovice : Beránek 2, Koc, Nauš, Mičkal

Sestava Horažďovice : Rojík – Greger, Čadek, Stulík, Křivanec, Janouškovec, Chod, Mičkal, Šafanda, Beránek, Nauš.  Střídali: Koc, Melka, Kotrba. Trenér Čadek.

 

TJ Sušice - Sokol Osek  5 : 0 ( 2 : 0 ).

Přesvědčivé vítězství Sušice nad  soupeřem, který po podzimu je lídrem tabulky  1.A třídy jihočeského regionu.

Branky : Vrhel 2 , Klíma Tomáš, Fuchs, Králík

Sestava Sušice: Jarolím (Gill) - Bešta ,Mataše, Kalný, Sládek, Kysilka, Mirvald, Jech , Kotrba, Hrach, Králík, Fuchs, Klíma, Budil , Szedmák, Vrhel , Žežulka, Matějka

 

AC Sparta Praha U19 - SK Klatovy 1898  6 : 0 (2 : 0)

Podrobnosti nehlášeny.

Žichovice – Osek B   3 : 4 (2 : 2)

Na těžkém terénu v mrazivém počasí a v hodně slátané sestavě se za domácí dvakrát prosadil Václav Hozman a jednou Jan Beneš.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku