Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ZIMNÍ TURNAJ V SUŠICI PŘERUŠILO MRAZIVÉ POČASÍ


  ZIMNÍ TURNAJ V SUŠICI PŘERUŠILO MRAZIVÉ POČASÍ

    Třetí ročník zimního turnaje v Sušici „ O pohár starosty města „ měl o prvním únorovém víkendu pokračovat 2.kolem. S ohledem na současné klimatické podmínky však byli nuceni  pořadatelé toto kolo  odvolat.

„ Předpokládáme, že zrušená utkání se odehrají v týdnu od 13. února tak, aby o následujícím víkendu mohla být zahájena druhá část turnaje, utkání o konečné pořadí v soutěži“ uvedl předseda a sekretář fotbalového klubu TJ Sušice Vratislav Krulich . „ „Problémem je skutečnost, že s ohledem na obsazenost UMT o víkendech, dohrávaná utkání se budou muset sehrát v pracovních dnech v pozdním odpoledni nebo večer. Z tohoto důvodu počátkem příštího týdne budou  na účastníky turnaje zaslány  termíny kdy je hřiště volné . Věřím,  že společně s s kluby rychle dohodnou  a najdeme vhodné volné termíny k odehrání zápasů odloženého kola.“ doplnil informaci k vynucené změně v organizaci turnaje mužů.

Odložení víkendového II. kola zimního turnaje je zejména velké komplikace pro pořadatele.  Vždyť mimo již zadaných termínů tohoto a následně na tento podnik navazujícího dalšího turnaje mužů pro týmy z Pošumaví hrající okresní soutěže je umělý trávník III. generace využit již dalšími zadanými zápasy , tréninky a týmy, které v Sušici absolvují soustředění. Nicméně i přes tyto komplikace  tak  učinili  podle našeho názoru rozumné rozhodnutí a  to hlavně vzhledem ke zdraví hráčů . Určitě toto  rozhodnutí budou kvitovat i fotbaloví  příznivci, kteří by určitě v takových mrazech, které v součastné době u nás vrcholí asi cestu na sušický stadion nenašli.

O nových termínech odložených zápasů 2.kola budeme čtenáře včas informovat.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku