Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal 4. – 5.2.

Přípravný fotbal  4. – 5.2.

Dynamo Horšovský Týn -  FK Horažďovice  3 : 1 (1 : 0)

Na UMT v Horšovském Týně se hrál kvalitní fotbal . Zápas který měl přípravný charakter  byl vyrovnaný se šancemi na obou stranách. Domácí měli více ze hry v závěru první půle kdy se ujali vedení a v úvodu druhého poločasu   kdy zvýšili dvěma góly z toho jeden z penalty na 3:0. Horažďovice korigovaly výsledek brankou v samotném závěru kdy se střelecky prosadil střídající Jan Sova.

„Byla to dobrá prověrka dvou celků , které postoupily na podzim do krajského přeboru. Domácí prokázali, že na jaře budou ještě kvalitnější než tomu bylo v první části tohoto ročníku KP . My jsme v zápase postrádali zraněné a nemocné Čadka s Řivským, domácím chyběl Čtverák“ řekl k utkání v H.Týně manažer Horažďovic Milan Koželuh.

Branky : Pazderník 2, Vágner – Sova Jan.

Sestava Horažďovice : Kozlík – Grege, Stulík, Křivanec, Šafanda, Melka, Chod, Kotrba , Koc, Beránek a Nauš. Ve druhém poločase střídali Mičkal, Pintíř a Jan Sova.

Nejbližším soupeřem Horažďovic  v dalším přípravném duelu bude tým ze sousedního příhraničního Regenu. Zápas se bude hrát v sobotu 11.února od 15:00 hodin na UMT v Sušici.

SK Klatovy 1898 „A“  - FK Rokycany „A“  1 : 1 (1 : 0)

Další přátelské utkání sehrály Klatovy  v Plzni, v ul. Luční s divizním FK Rokycany. V duelu s favoritem šli klatovští do vedení   brankou z PK v 39.min., kterou proměnil tradiční exekutor penalt v týmu Hanzlík.   Na konečný ch  1:1 vyrovnaly Rokycany v 75.minutě.

Trenér Luboš Vašica : „ Podali jsme především v 1. poločase, velmi kvalitní výkon . Místy jsme měli více ze hry i brankových příležitosti. Druhý poločas po prostřídání již vyzněl lépe pro soupeře. Příležitost dostali na hrací ploše všech 17 dostupných hráčů  širšího kádru . Chybí vněm  Šlechta a  György, kteří zatím nezahájili s týmem přípravu.“

                                                                                     





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku