Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Luboš Vašica: Troufám si tvrdit, že letošní příprava na jaro je kvalitnější než ta minulá

Luboš Vašica: Troufám si tvrdit, že letošní příprava na jaro je kvalitnější než ta minulá

KLATOVY PROVĚŘÍ V PLNI  DIVIZNÍ ROKYCANY

 

Účastník fotbalového krajského přeboru  mužů Klatovy pod vedením trenéra Luboše Vašici má za sebou téměř jeden měsíc přípravy  a dva přípravné zápasy s dorosteneckými ligovými týmy U 19 Viktorie Plzeň a FK Příbram. Zatímco první zápas v Plzni byl více méně na rozkoukání, kdy do té doby nabírali kondičku na oválu. Druhý duel v Příbrami byl již o něčem jiném . „Naši hráči byli v první půli domácím více než vyrovnaným soupeřem, vedli jsem 1:0 a kdyby autor  vedoucí branky Hanzlík, který šel sám na brankáře zvýšil na 2:0 bylo vy to spravedlivé vyjádření sil v této části zápasu. Po přestávce jsem již prostřídali šest hráčů a herně se nám již tolik nedařilo“ hodnotil příbramský zápas Luboš Vašica.

Ten má pro jarní přípravu prakticky stejný kádr hráčů, jen se do přípravy z důvodu zranění ještě nezapojil Karel Šlechta . Lehce, zatím pouze individuelně začal s tréninkem  talentovaný Tomáš György   . Mimo toho počítá s posílením týmu o brankáře Jiřího Moravce z celku z jihočeské 1.A třídy z Oseka. Do trénikového procesu zařadil s A týmem ještě nadějné dorostence Klatov  Jakuba Lužného, Tomáše Steigela , Jiřího Šmorce a Františka Koláře.  

S dosavadním průběhem přípravy ke Luboš Vašica spokojen: „Troufám si tvrdit, že ta letošní je rozhodně lepší než ta kterou jsme absolvovali v minulém roce. Velké plus máme v tom, že nám vedení klubu zajistilo k přípravě hřiště umělým povrchem  v Plzni Škvrňanech kam dojíždíme dvakrát v týdnu a doma máme k dispozici i sportovní halu a další sportoviště“.  

Nejbližším soupeřem klatovských fotbalistů budou  tuto neděli  divizní  Rokycany, které v minulém týdnu  absolvovaly ve sportovním areálu v Žinkovech své tradiční zimní soustředění. Trenér Pavel Aubrecht  byl s průběhem soustředění spokojen " Všichni zúčastnění hráči zaslouží uznání, trénovali poctivě a s patřičným nasazením. Soustředěním jsme uzavřeli objemovou část přípravy a teď bychom se chtěli zaměřit více na rychlostní a herní činnosti. Novou tváří v kádru FC je tvořivý záložník Lukáš Černohorský z Chanovic, hráč už absolvoval s mužstvem zmiňované soustředění a v případě   dalšího zájmu Rokycan existuje dohoda s funkcionáři Chanosu na jeho angažování.“

Rokycanský kouč  po soustředění bude logicky muset zredukovat 25 členný kádr hráčů  pro další přípravu na 18 hráčů a 3 brankáře, ze kterých už potom bude s největší pravděpodobností vybráno mužstvo pro odvetnou část divizní soutěže. K tomu poslouží u nedělní duel s hráči z města Pod Černou věží, který se hraje od14:00 na umělé trávě v Plzni Luční ulici.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku