Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
SLÁVISTÉ Z KLATOV PŘÍPRAVUJÍ VALNOU HROMADU

SLÁVISTÉ Z KLATOV PŘÍPRAVUJÍ  VALNOU HROMADU

Miroslav Sedlmaier

Výbor přátel SK Slavia Praha odbočka Klatovy na své lednové  schůzi pod vedením svého předsedy  Jeronýma  Junka  se zabýval  mimo jiné hlavním bodem jednání , kterým byla příprava  valné hromady . Její termín by stanoven na  10. března  2012 se zahájením v 10.00 hodin . VH se uskuteční na tradičním místě  v  hotelu Beránek v Klatovech.

K průběhu této schůze nám místopředseda odbočky Miroslav Zajíček řekl: „ Klatovská odbočka usiluje  o tom, aby setkání přátel SK Slávia Praha  bylo  nejméně stejně  hladký  průběh založený na kvalitní přípravě a jeho program naplnil očekávání svých členů.  Stejně jako na  předcházející ch VH  usilují agilní členové výboru o  zajištění účasti zástupců odbor přátel z pražského Edenu, jakož to s přihlédnutím k místu a termínu  i další hosty z řad internacionálů Slávie , případně  i současných aktivních hráčů Slavie Praha. “

Na minulé VH zanechal v Klatovech velmi dobrý dojem díky svému osobitému vystoupení internacionál  Karel Rada  z Přeštic a proto budou usilovat organizátoři valné hromady  o jeho přítomnost v Klatovech i v tomto roce. Určitě by příznivci SK Slávie Praha mezi sebou rádi přivítali novou tiskovou mluvčí   Mgr. Nouzákovou, případně i přítele  Moulise z družební odbočky ze Žilova, která v  bude v červnu pořadatelem setkání všech slávistů z Čech i Moravy, včetně turnaje v malé kopané.  

„ Snahou  výboru naší odbočky je, pokusit na termín VH  10.března  v Klatovech   zajistit rovněž kohokoliv z členů nového vedení Slavie, aby členy OP  zasvěceně seznámil s budoucím děním a záměry fotbalového oddílu. Pokud by se to podařilo , pak tato účast mimo  tradičně pozvaných hostů mezi kterými na minulé VH nechyběl ani starosta Klatov  Mgr. Rudolf Salvestr,  či poslanec PČR MuDr. Michal Janek měla jistě pozitivní odezvu u našich členů “ doplnil informaci k chystané slávistické akci  Miroslav Zajíček. 

Za závěr  jednání výboru přátel  SK Slávia Praha došlo k projednání důležitých organizačních opatření jako je výběr členských příspěvků, distribuce Červenobílých listů a plakátů a úprava vývěsních skříněk. Byl přečten zápis z celostátního setkání OP ze dne 26. října 2012 s novým vedením FO Slavie. Dále byl schválen plán práce na rok 2012 a správa o hospodaření s finančními prostředky.

 

Fotografií se vracíme k VH OP Slávie Praha v Klatovech. V popředí funkcionáři výboru odbor přátel Slávie  Miroslav Zajíček  a Jaroným Junek , v pozadí starosta města Klatov  Mgr. Rudolf Salvestr a  poslanec PČR MuDr. Michal Janek

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku