Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotbal 28. – 29.1. 2012-01-29

 

PŘÍPRAVNÝ FOTBAL   28. – 29. LEDNA 2012

 

FC  Písek  "B" - TJ  Sušice   5 : 3 (3 : 0)

Domácí na rozdíl od Sušice , která v Písku hrála svůj letošní první zápas,  nastupovala domácí rezerva již ke svému  třetím přípravném utkaní . Oba soupeři mají společné jedno, oba se netají s tím, že hodlají na jaře útočit na postup do vyšší soutěže. Písek B má šanci z druhého místa v KP  jihočeského kraje a svoje a

hosté ze stejné příčky 1.A třídy plzeňského regionu.

Sušice přestože domácím mimořádně vycházelo v prvním poločase zakončení , když vyhráli tuto část zápasu 3:0  o svých kvalitách v Písku určitě přesvědčila.

Po změně stran ale domácí  polevili a svěřencům trenéra Jana Staňka se podařilo skóre srovnat  na 3:3. V závěru zápasu bohatého na branky písecká rezerva dalšími dvěma góly strhla vítězství na svojí stranu.

Asistent trenéra domácích Jan Růžička k zápasu uvedl: „Hrálo se ve velmi dobrém tempu a tým Sušice se tu představil jako kvalitní celek. Jsme spokojeni s výsledkem a dá se částečně říct, že i s předvedenou hrou. Jen nás trápí tři obdržené branky opět v rychlém sledu a ztráta tříbrankového vedení. Hráči zaslouží pochvalu, že vítězství dokázali strhnout na svou stranu.“

Branky: Chytrý 2, Šteier,Hegenbart - Miroslav Vrhel, Martin Kalný, Tomáš Fuchs.

 

Ligový dorost FK  Příbram -   Klatovy (muži)    2 : 1 (0 : 1)

„ Naše mužstvo se ujalo vedení brankou Hanzlíka. Dle slov trenéra Vašici  poločas  byl velmi kvalitní. S domácími jsme drželi tempo,  nasazení a důraz v osobních soubojích. Teprve ve druhé půli  po prostřídání dalšími hráči ze širšího kádru nás domácí mužstvo přehrávalo. Celkově hodnotil náš kouč utkání jako kvalitní a splnilo svůj účel“ , uvedl z druhému přípravnému zápasu klatovských fotbalistů sekretář klubu Ján Gašpár. 

 

Horažďovice – Sokol Bělčice  8 : 3 (4 : 1)

Utkání se hrálo na UMT v Blatné. Horažďovičtí hráči měli za sebou v nohách čtyřdenní soustředění a tak příležitost  na hřišti dostali všichni hráči. Kuriozitou zápasu bylo , že všechny branky v podobě hattricku za Bělčice dal talentovaný dorostenec , bratr Kuby Řivského, který obléká dres Horažďovic David Řivský. Branky: Kotrba 3, Jakub Řivský , Křivanec, Koc, Nauš a Melka – David Řivský  3.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku