Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KLATOVŠTÍ FOTBALISTÉ V PŘÍPRAVĚ

KLATOVŠTÍ FOTBALISTÉ  V PŘÍPRAVĚ

Po posledním podzimním kole krajského přeboru mužů které se hrálo 20.listopadu minulého roku nastalo pro fotbalové  kolektivy období zaslouženého volna. To ale   pro většinu z nich , zejména pak těch hrajících skončilo s příchodem nového roku.

Mezi těmi kteří konce podzimu přivítali byli reprezentanti klatovské kopané, kteří po zisku bodů v Plzni na Rapidu v posledních dvou kolech na body nedosáhli  . Hráči i realizační tým , ti všichni kteří se zasloužili na jaře o postup do KP , tak měli  po nevydařeném závěru podzimu dostatek času o čem přemýšlet. Všichni si uvědomovali, že si špatným závěrem  zbytečně    pokazili jinak docela slušně rozehranou první část nového ročníku nejvyšší soutěže v kraji. 

Příležitostí k nápravě  budou mít na jaře v dalších 15 soutěžních zápasech. Aby se na letošní jarní sezónu co nejlépe připravili, zahájili klatovští fotbalisté pod vedením trenéra Luboše Vašici zimní přípravu již 9. ledna. Připravují se  v domácích podmínkách venku i v hale  a v rámci herní přípravy  mají na programu minimálně sedm přípravných zápasů.  První z nich sehráli již tuto sobotu, kdy na UMT  v Plzni se střetli s kvalitním soupeřem, ligovým dorostem U 19 Viktorie Plzeň.

 

Viktoria Plzeň  U 19 - SK Klatovy 1898   4 : 2 (2 : 1)

 

Přátelské utkání ve kterém branky za Klatovy  dal z prvním poločase Hanzlík z penalty a  druhý gól vsítil v 68 .minutě  se ocitl sám před gólmanem Plzně  Lužný, který  ho  obešel  a zasunul  míč do prázdné branky. Za Viktorii  skóroval dvakrát odchovanec nýrsksé kopané Hvězda  , jednou skórovali Končal a Černý.

Dle slov trenéra  Klatov Luboše Vašici splnilo toto utkání ve kterém vystřídal   po 30.minutách 3 brankáře  ,  v poli 15 hráčů, když příležitost dostala i  řada dorostenců  svůj  účel.

Další přípravný duel čeká Klatovy v sobotu 28.1.2012 se 12:00 hodin v Příbrami kde nastoupí proti domácímu ligovému dorostu U 19  .

V neděli 5. února hrají SK Klatovy 1898  rovněž venku s divizním celkem  FC Rokycany . O týden poději ,  11. února zajíždí Klatovy do Prahy na Strahov kde od 13:00 hodin se stejně jako na podzim utkají s atraktivním soupeřem,  ligovým dorostem U 19 Sparty Praha.

Příznivci kopané v Pošumaví budou moci uvidět v akci SK Klatovy  ve středu 15. února od 19:00 hodin v Sušici v přípravném duelu na umělé trávě s muži z Regenu.  

Deset dnů po utkání v Sušici  , v sobotu  25.2. sehrají pohárový zápas na hřišti nováčka 1.A třídy v Žákavé v rámci 2.kola krajského poháru mužů.

V sobotu  3.3.2012 nastoupí Klatovy pravděpodobně ke svému poslednímu přípravnému klání v Písku na UMT kde je čeká v generálce na jaro velký aspirant na postup do divize, druhý celek jihočeského KP domácí FC Písek "B" .

Hodinou pravdy pak bude pro klatovský „A“ tým mužů  11. březen , kdy na domácím hřišti v prvním jarním mistrovském zápase KP hostí v pošumavském derby druhý celek tabulky FK Horažďovice.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku