Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Video z 7.1.2012 z utkání základní části futsálové ligy KLATOVY – JILEMNICE

 

Video  z 7.1.2012 z utkání  základní části futsálové ligy  KLATOVY – JILEMNICE

II. část videa

III. část videa

 

IV. část videa


 

Z POŠUMAVÍ  PUTOVAL DO PODHŮŘÍ KRKONOŠ CENNÝ LIGOVÝ BOD  

 

V prvním letošním ligovém měření sil čekal futsalisty Klatov soupeř , který přijel do města pod Černou věží až ze západního podhůří Krkonoš z Jilemnice. Klatovští nemají z posledních soubojů s hráči SK Sico dobrou bilanci. Ostatně naposledy se s tímto soupeřem utkali v úvodní části tohoto ročníku kdy zajížděli jeho palubovku v době, kdy  po prvních čtyřech kolech  klatovští sálovkáři přijeli v silně kombinované sestavě v roli lídra tabulky a prohráli zde 4:0.  Tentokráte se ale vzhledem k silné sestavě ze které Trivel nastoupil ve sportovní hale v Čapkově ulici  očekávala vítězná odplata. Jilemnice se však předvedla i v tomto duelu ve výborné světle a zaslouženě si odvezla cenný bod.

Vše se mohlo možná odvíjet v sobotním podvečeru lépe, kdy hned v úvodu utkání z dobré pozice místo na  břevně skončila střela Kočího v síti hostů  . Jilemničtí  se z počátečního tlaku domácích  rychle otřepali a nebezpečně ohrožovali sami branku Klatov ve které si velmi zdatně vedl Hromada a také jeho zásluhou zůstalo konto domácích čisté. Přesto se zaplněné hlediště klatovské haly branky v siti hostů dočkalo. Nejprve v 8.minutě   Jilemnice chybovala v rozehrávce ve středu hřiště, míč získal Mužík . Ten šel sám na brankáře  Kose, který jeho střelu stačil vyrazit. Po následném rozehrání z rohu se míč dostal opět k Mužíkovi,jeho volej mířil těsně nad branku hostů. V 10. minutě získali domácí míč vybojovaný  Kočím, ten prodloužil na pravou stranu na Meszároše. Ten prokázal, že si s míčem velmi dobře rozumí, perfektně se uvolnil a přestože u vzdálenější tyče číhal na přihrávku Kočí, vybral si výhodněji postaveného Petrželky a síť v brance hostů se poprvé rozvlnila 1 : 0. Možnost zvýšit své vedení měly Klatovy ve 14. minutě , kdy šel sám na branku Kočí, ale byl zastaven za cenu faulu. Z nařízeného  kopu Meszároš propálil obranu, ale jistota v vrance Jilemnice gólman Kos reflexivně míč vyrazil.Vzruch přinesla 17.minuta, kdy se dvakrát žlutilo. Nejprve na straně Klatov, kde po nepřesnosti ve středu obrany dostal  k míči hosté a zkušený Kopecký musel zatahovat za záchrannou brzdu a viděl ŽK.    Vzápětí  zastavil unikajícího Mužíka hostující Vašek a také on dostal varování v podobě ŽK. Mužík mohl jednobrankový náskok přesto před koncem poločasu zvýšit, ale z nařízeného trestného kopu z devítky poslal  míč vedle branky.  Nedáš dostaneš se potvrdilo v posledních okamžicích první půle, kdy po závaru před brankou Klatov umístnil míč do klatovské branky Kraus.

Začátek druhé půle byl obdobný jako v úvodu utkání, kdy začali lépe hosté. Domácí brankář  musel Hromada  musel svůj tým podržet a znovu opakovaně prokazovat svůj postřeh na kterém  ztroskotaly i další šance hostů. Smolné okamžiky prožíval v tomto duelu domácí nejlepší ligový kanonýr Kočí. Nejprve  v prvním poločase nastřelil břevno  , ve 26.minutě  ze slibné šance neprostřelil brankáře Jilemnice ,  v další minutě přišel  v zárodku útočné akce  míč a z následné akce Jilemnice vyrovnala , když  z rychlého brejku otočila skóre 1:2 ve svůj prospěch. Domácí hráči se snaze zvrátit vedení na svojí stranu se nevyhnuli chyb  a  soupeř mohl svoje vedení ještě zvýšit. Proti byl domácí gólman, který již míč za svá záda nepustil.

Úsilí Klatov o vyrovnání bylo korunováno pět minut před koncem. Mužík svým důrazem přinutil soupeře k chybě, získal míč a šel sám na branku. V době kdy mohl sám zakončit zvolil vtipné uvolnění  od hráče i brankáře , prodloužil míč  nabíhajícímu se Meszárošovi a ten se nemýlil 2 : 2.  Po spolupráci této dvojice domácích borců kteří zařídili vyrovnání se zrodila největší šance  která vedla k vítězství. Ve středu hřiště získal míč Mužík , prosadil se v souboji s domácí obranou, uvolnil Meszároše, který mu následně přihrál do brankoviště hostů, ale tečovaný míč  skončil těsně vedle pravé tyče branky hostů.

Koncovka zápasu byla docela hektická a nervózní, ale do závěrečného hvizdu se již na výsledku nic nezměnilo V poslední minutě byli k výhře nakonec blíže hosté, ale Hromada jim dvě jejich velké šance zlikvidoval.  

Po závěrečné  siréně  zaplněná tribuna   potleskem odměnila  oba soupeře, kteří  předváděli bojovnou, důraznou a  nadprůměrnou  kvalitní hru  si spravedlivě body rozdělili.  

Rozhodčí: Sýkora Pavol , Tůma Vítězslav . Delegát: Krejcar Ivo

Sestava: Hromada - Kopecký, Štancl, Mužík, Presl A. -  Mészáros, Petrželka , Janda, Kočí  (Vacovský, Vacek)

 

TABULKA  CELOSTÁTNÍ LIGY

1.

CHEMCOMEX Praha "A" 

14

10

3

1

59:17

 33

2.

BOMBY K TYČI Vamberk 

15

8

1

6

51:49

 25

3.

SF TRIVEL Klatovy "A" 

14

7

3

4

45:32

 24

4.

SMR Plus Zlín 

15

5

7

3

35:27

 22

5.

VPS NOVABRIK Polička "A" 

15

7

1

7

45:39

 22

6.

SK STRABAG LUBRYCO Prachatice 

15

6

3

6

44:41

 21

7.

BOMBARĎÁCI Větřní 

15

6

1

8

48:66

 19

8.

SK SICO Jilemnice 

14

5

3

6

27:35

 18

9.

SC Premium Stonava 

14

4

5

5

32:35

 17

10.

FS SÁDEK 

14

4

2

8

32:40

 14

11.

SK Jerevan Slavičín 

15

2

3

10

33:70

 9






Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku