Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
TŘETÍ TÝM LIGY HOSTÍ DOMA V SOBOTU JILEMNICI

TŘETÍ TÝM LIGY HOSTÍ DOMA V SOBOTU JILEMNICI

 

V sobotu se poprvé v novém roce 2012 představí klatovský Trivel v nejvyšší soutěži v sálovém fotbale. Pro klatovské fanoušky futsalu je to zpráva o to zajímavější, že utkání se severočeským celkem SICO Jilemnice proběhne na domácí palubovce v hale v Čapkově ulici.

Hrát se bude od 18 hodin a klatovský Trivel představí pravděpodobně svoji nejsilnější sestavu. K tomu nám hrající manažer klatovského týmu Martin Štancl řekl: „Mezi oporami, které se objeví v klatovské hale nebude chybět dlouhodobě nejlepší klatovský hráč Petr Mužík, jemuž by měl sekundovat v útočné dvojici Antonín Presl. Zahanbit se jistě nenechá ani loňský nejlepší střelec celé ligy Radek Kočí. Vzadu se bude celek opírat o velezkušeného Antonína Kopeckého, či mladého Milana Mészárose.“  

Letošní sezona je z pohledu klatovského celku zatím velmi úspěšná. Celou dobu se tým drží ve vrchních patrech tabulky a několikrát si dokonce vyzkoušel i pozici lídra. Nyní se nachází na třetím místě, s minimální bodovou ztrátou na vyšší příčky. Liga je v letošní sezoně velmi vyrovnaná, sobotní soupeř z Jilemnice je momentálně sedmý, s pouhou šestibodovou ztrátou na Klatovy. Trivel má také SICU co vracet. Při zápasu odehraném v listopadu v Jilemnici prohrál a nedovedl vstřelit ani jednu branku.

 „Přijďte proto všichni v sobotu do klatovské haly. Zveme vás na špičkovou sálovku! Vytvořte klatovským borcům domácí prostředí, tak jako vždy a oni se vám jistě odvděčí zajímavou podívanou. Přijďte včas a zajistěte si výhodná místa k sezení, vstupné je pro všechny zdarma.“ doplnil pozvání pro příznivce sálové kopané Martin Štancl .

 V sobotu proti Jilemnici by neměli v dresu Klatov  chybět hráčské osobnosti  Radek Kočí, Petr Mužík a Antonín Presl kteří se mohu pochlubit výbornou koncovkou.

Jen tato jména  již jsou tou nejlepší pozvánkou na ligový futsal. !!! 

 

  Radek Kočí

Antonín Presl  

Petr  Mužík 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku