Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
DO PROSINCOVÝCH ZÁPASŮ PŮJDOU KLATOVY V PLNÉ SÍLE

DO PROSINCOVÝCH ZÁPASŮ PŮJDOU KLATOVY  V PLNÉ  SÍLE


V sobotu čekala na hráče klatovského Trivelu nepříjemná dvojice soupeřů. V prvním utkání na turnaji, který se hrál v Praze v Radotíně, se představil celek VPS Novabrik Polička a další duel , tentokráte bez bodového zisku sehrály Klatovy s Vamberkem. Tři získané body a třetí místo v tabulce je pro klatovské sálovkáře před důležitou sérií zápasů v měsíci prosinci dobrým vkladem. Tento  týden má liga volno a v prosincových turnajích  bývají tradičně podle vyjádření  manažera Martina Štancla Klatovy vždy velice silné. Doufejme, že tomu tak bude  i letos.


Trivel Klatovy - Novabrik Polička  2 : 1 (2 : 1)

do utkání vstoupilo klatovské družstvo velmi dobře, po nenápadné akci po levé straně zakončoval z velkého úhlu Kočí, který obstřelil hostujícího brankáře. Už ve 3. minutě tak Trivel vedl 1:0. V průběhu prvního poločasu se hrála vyrovnaná hra, hráči Poličky se snažili o vyrovnání a Klatovy měly velké množství brejkových situací z toho pramenících. Zakončení však nebylo silnou stránkou klatovských hráčů, a tak se stav neměnil. V dresu Poličky se tak předvedl Rajnoch, který je zde na hostování z Chemcomexu a ve 14. minutě srovnal stav utkání na 1:1. Trivel však ještě do konce prvního poločasu strhl vedení na svou stranu. Kočí našel před prázdnou brankou Kopeckého a ten vstřelil svoji letošní premiérovou branku v soutěži.

Ve druhém poločase začali hráči Novabriku Klatovy presovat a těm dělala rozehrávka i další herní činnost velké potíže. Tlak Poličky neustále sílil a Klatovy pouze bránily, mnohokrát jen za cenu odkopávaných míčů. Co nezvládla obrana, pochytal brankář Hromada, a tak se stav utkání už nezměnil.
Branky: Kočí, Kopecký - Rajnoch


Trivel Klatovy - BKT Vamberk 3 : 5 (1 : 3)

Do druhého utkání vstoupili klatovští hráči opět velmi dobře. V 6. minutě se prosadil Kočí a střelou ze střední vzdálenosti na vnitřní tyč udělal domácímu týmu radost. To bylo ale vše, co Trivel předvedl. Během sedmi minut Klatovy inkasovaly tři branky a po velmi špatném výkonu v prním poločase, kdy hře scházel pohyb a precizní bránění, odcházeli Klatovští do kabin za stavu 1:3.

Do utkání se však Trivel dokázal vrátit, Toman s Urubou (branka byla připsána Kočímu) vyrovnali na 3:3 a ve 14. minutě druhého poločasu se tedy začínalo od začátku. V 17. minutě strhli hosté vedení opět na svoji stranu. Klatovy se však nevzdaly, vytvořily si tlak, z čehož pramenily soupeřovy fauly, ale žádná čistá branková příležitost. Poslední tři minuty se v případě nerozhodnutého zápasu hrají na čistý čas, což hrálo do karet Klatovům. V 19. minutě zahrával Trivel trestný kop ze samé hranice pokutového území, ale Toman trefil pouze zeď. Vyrovnat se tedy nepodařilo, naopak Trivel ještě inkasoval. Poslední branku přidal několik vteřin před koncem zápasu Valášek.

Branky: Kočí, Uruba, Toman - Valášek 2, Kaplan 2, Chochola

Sestava: Hromada - Kopecký, Štancl, Petrželka - Kočí, Uruba, Toman, König

Hrající manažer Klatov Martin Štancl zhodnotil pražské vystoupení týmu Trivelu  těmito slovy:

„V prvním utkání jsme měli velké štěstí, druhou půlku byla Polička výrazně lepším týmem, ve druhém zápase jsme naopak zcela propadli v prvním poločase a to rozhodlo o osudu utkání. V tabulce jsme nyní třetí, na první místo ztrácíme dva body a máme zápas k dobru, což je začátek, který upřímně řečeno čekal málokdo. Tento týden má liga volno a v prosincových turnajích jsme byli vždy velmi silní, uvidíme jak tomu bude letos.“





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku