Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PO KONFRONTACI SE STŘEDOČECHY MÁME K SEBEUSPOKOJENÍ V POŠUMAVÍ DALEKO

PO KONFRONTACI SE STŘEDOČECHY MÁME DŮVODŮ K SEBEUSPOKOJENÍ V POŠUMAVÍ DALEKO

 

Téměř  osm let tvořily okresní výběry žáků ve věkových kategoriích 12 (U12)  a 13(U13) letých hráčů absolutní špičku v rámci Plzeňského krajského fotbalového svazu.  Tento region reprezentovali okresní výběry OFS Klatovy v národních finále ze kterých vozily pravidelně medaile a poháry za medailová umístění. I přes vítězství v letošním krajském finále Talent Cup U13 a druhé místo v Danone Cup U12 nedopadla další konfrontace s jinými soupeři mimo plzeňský region dobře. O tom, že není žádný důvod k sebeuspokojení ukázal čtvrteční start  okresního výběru OFS Klatovy U13 na silně obsazeném turnaji v Příbrami. To, že nakonec výběr z Pošumaví skončil na posledním místě  nemusí ani  tolik nemuselo mrze. Nicméně ale přehlédnou kritický slova trenéra výběru Josefa Jurašiho z Nýrska by bylo pro všechny, kteří se podílí na   růstu fotbalového hráčského potěru v těch nejmladších kategoriích by bylo také k jejich škodě. to nejhorší. Naopak   využití zjištěných  nedostatků z konfrontace výběru OFS Klatovy  s týmy ze středočeského regionu  se dá přirovnat jako k zatažení záchranné brzdy v rozjetém vlaku.

Na umělé trávě  stadionu 1. FK Příbram byl turnaj hráčů narozených  po 1.1.1999 a mladší  rozehrán ve dvou skupinách , když ve  skupině B startoval mimo výběru OFS Klatovy také 1.FK Příbram „B”, M.Boleslav, Písek a Spartak Příbram.

Výsledky výběru OFS Klatovy ve skupině: OFS Klatovy-FC Písek  0:1, OFS Klatovy-FK Mladá Boleslav  0:3, OFS Klatovy-Spartak Příbram 1:2,branka-Pivoňka, OFS Klatovy-FK Příbram B    1:2,branka-Pivoňka.

V zápase  o 9.-10. místo  prohrál OFS Klatovy s FK Příbram A 1:5, když autorem jediné branky byl za výběr  Hosnedl .Za výběr OFS Klatovy nastoupili :  Hrachovec, Miškovič, Jána,Brabec,Kutil, Svoboda,Hájek,Pivoňka, Skýpala,Žižka, Hosnedl a Šafránek.

Trenér okresního výběru Josef Juraši okomentoval start jeho svěřenců na turnaji takto: „ Velmi kvalitně obsazený turnaj nám ukázal v čem zaostáváme za ostatními  týmy. Markantní rozdíl byl v nasazení,rychlosti,bojovnosti a individuální  technice jednotlivců,tím pádem jsme jen často přihlíželi kombinační hře našich  soupeřů. Z týmu OFS Klatov lze pochválit bohužel jen dva hráče Hrachovce a Pivoňku. Brankář  Hrachovec se blýskl několika dobrými zákroky , tým podržel  a ještě  se snažil  konstruktivně rozehrávat od své branky. Je jen škoda,že jsme takto rozehrané míče  ztráceli po druhé či třetí přihrávce a dostávaly jsme se pod tlak.Samozřejmě vše závisí na pohybu hráčů bez míče a ten dnes na hřišti vůbec nebyl vidět.V  útočné fázi   neúnavně bojoval Pivoňka,který vstřelil na turnaji dvě  branky,ale bohužel byl často sám a velmi málo doplňován svými spoluhráči v  pokutovém území soupeře.“

 KOMPLETNÍ VÝSLEDKY TURNAJE





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku