Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
I ŽELEZNORUDŠTÍ MINIŽÁCI MAJÍ SVOU DOKOPNOU

Foto : Josef ŠKACH
I  ŽELEZNORUDŠTÍ MINIŽÁCI  MAJÍ  SVOU  DOKOPNOU

I

 

I

Lucie Charlotte Kopecká

Nejen železnorudští muži a žáci, nýbrž i naši nejmladší měli svou dokopnou k  zakončení podzimní sezóny. 5. listopadu je na 17. hodinu oba trenéři pozvali na  slavnostní večeři do restaurace Laka v Železné Rudě. Všichni zúčastnění dorazili  stylově oblečeni do fotbalových dresů. Na začátku si společně zazpívali  fotbalovou hymnu "Zelená je tráva". Poté minižáci předali svým trenérům Josefu  Škachovi a Jakubu Lehečkovi ocenění za jejich celoroční vzornou a kvalitní práci a udělili jim titul "Nejlepší trenéři roku 2011."

Večeři sponzoroval fotbalový oddíl FJ SRK Železná Ruda. Podával se kuřecí řízek a  hranolky s kečupem, pomerančový a jablečný džus. Sladkou tečku za menu obstaral  jahodový dort. V průběhu večeře fotbalisté zasvěceně diskutovali zejména o svých  fotbalových idolech a plánech na zimní období. Akce trvala zhruba dvě hodiny.V duchu hesla "Sportem ku zdraví" se po celou dobu jejího trvání v prostorách restaurace rodiny Štufkových nekouřilo.

Fotbaloví minižáci nedávno absolvovali svůj poslední trénink na trávě. Na rozdíl  od loňska se však nechystají přes zimu odpočívat. Přesunuli se totiž do velké  tělocvičny místní základní školy, kde trénují každý pátek od 16 do 17.30 hodin. Díky Městu Železná Ruda zdarma. Nezbytností je samozřejmě odpovídající oblečení, sportovní obuv a pití. O případných změnách termínů a novinkách svoje svěřence  pravidelně informuje trenér Škach prostřednictvím mailu či SMS zpráv.

Fotbalový potěr bere docházku na tréninky velmi zodpovědně, neboť na jaře příštího roku ho 

již čekají první opravdové zápasy.

Foto : Jarmila  KOPECKÁ

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku