Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 11. kolo 5.- 6.11. 2011

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

DOMÁCÍ PODZIMNÍ NEPORAZITELNOST SI UDRŽELY JANOVICE A VRHAVEČ

 

Po té kdy  poslední dvě kola okresního přeboru podle rozlosování byla předehrána hned na úvod nového ročníku ukončily týmy jeho první část o víkendu 11. kolem. To rozhodlo, že jediné dva  celky, Vrhaveč a Janovice  si v tomto ročníku udržely domácí neporazitelnost. Závěrečné  podzimní kolo se dohrávalo doslova a do písmene až do závěrečných vteřin. O velké smůle, nebo také štěstí mohou hovořit prokazatelně nejméně aktéři zápasů  na čtyřech hřištích. V Janovicích se odehrál duel mezi Duklou a Sušicí B pod taktovkou třech rozhodčích – žen  a na to, že běda mužům, kterým ženy vládnou doplatili domácí, kteří již od 30.minuty dohrávali bez vyloučeného Macha. I v početním oslabení byli domácí blízko k vítězství, když o ně je připravil vyrovnávajícím gólem Luděk Marek a pak ještě v penaltovém souboji přišli domácí i o druhý cenný bod. I tak si jako jeden ze dvou celků OP udržela Dukla domácí neporazitelnost. Druhým týmem kterému se to podařilo byla Vrhaveč, které nakonec zásluhou vlastní branky mochtínské rezervy spadlo do klína i poslední letošní vítězství. Penalty se kopaly i v Neznašovech . V přímém souboji o třetí místo ustál v souboji s domácím nováčkem Sokolem Běšiny zkušenější hosté z Nezamyslic, kteří si za remízu a úspěšnou střelbu dovezli dva body. Další dva nováčkové byli v posledním kole úspěšnější a také spokojenější.  Železná Ruda  si  vítěznou brankou v poslední minutě ve  Velkém Boru připsala do tabulky první výhru z venku. Železnorudští jako by nejen symbolicky na dálku hodili svému letošnímu asi největšímu rivalovi Sokolu Týnec  se kterým bojovali o postup do OP záchranářský pas pro jarní boje. Týnečtí konečně dokázali  zlomit smůlu , kdy prohrávali jeden zápas za druhým o jediný gól a v souboji o šest bodů porazili další tonoucí tým v sestupových vodách Tatran Velké Hydčice, které klesly až na samé dno tabulky. Ve šlágru kola který se hrál v Hrádku mezi exúčastníky 1.B třídy Svatoborem a Dlouhou Vsí skončil také s přispěním střelce dvou branek Tatranu Stanislava Valvody  výhrou hostů. Ti ale dohrávali bez vyloučeného Petra Pechka, který si užíval nabídky disciplinární komise na podmíněný trest dvou týdnů pouze necelé dvě utkání a tak si prodloužil s vlastním přispěním jarní odpočinek o další týdny navíc.

Celkově zle hodnotit průběh podzimní části okresního přeboru jako vydařený. Drtivá většina zápasů probíhala na požadované sportovní i společenské úrovni . STK ani DK nemusela řešit  žádné závažnější  prohřešky . Všeobecná spokojenost byla i s práci obětavých funkcionářů klubů  a za to patří jak hráčům tak funkcionářům poděkování  s přáním zaslouženého odpočinku a klidné přípravy na rozhodující , jarní, druhou část okresního přeboru. Blahopřejeme všech účastníkům k dosaženým výsledkům a jejich umístění.

 

Hrádek – Dlouhá Ves   1 : 2 (0 : 1)

Branky: Švelch  Jakub – Valvoda Stanislav 2 . ŽK: 6 : 4 ; ČK 0 : 1 (Pechek  Petr) . Diváků: 120.

Rozhodčí: Lažánek Karel.

 

Vrhaveč A - Mochtín B  2 : 1 (0 : 1) 

Branky  70. Mimařík , 90. vlastní-  38. Křivánek. Hráno bez karet. Diváků: 40 

Rozhodčí: Presl Vaclav

 

Týnec - Velké Hydčice 3 : 1 (2 :0)

Branky: 4. Hromada, 11. Baštář, 75.Havránek - 53. Hejpetr . Ž: 3 : 1. Diváků: 20

Rozhodčí : Hájek.

 

Velký Bor – Železná Ruda  1 : 2  (0 : 0)

Miloslav Kolář

V prvních minutách zápasu i téměř po celý první poločas byli domácí aktivnější a vytvořili si několik golových šancí, bohužel bez golového efektu. Střely a hlavičky Petříka, Brůhy, Kulhánka a Zoubka zůstaly v náručí golmana hostů, nebo šly mimo branku. Hosté se prosadili až v závěru poločasu a ihned v úvodu druhého. Když domácí opět neproměnili šanci Brůhy, hosté po přečíslení obrany odpověděli ve stylu nedáš dostaneš golem Hajka a šli do vedení. Domácí se po disciplinovaném výkonu a samostatném úniku Brůhy dostali do hry, ale hosté dokázali v poslední minutě po rohovém kopu a voleji Bechyněho brát všechny body.

Branky: 77. Brůha Antonín – 55.  Hájek Vítězslav, 90. Bechyně Petr . ŽK  3 : 3;Diváků :80.

Rozhodčí:Petrželka František.

 

Janovice - Susice B  1 : 1 (0 : 0) na PK 2 : 3

Václav Slivoň

V posledním kole podzimní časti přivítala Dukla rezervu ze Sušice . Od úvodních minut se hrál svižný fotbal . Na každé straně byly dvě šance na skórování , vždy však byli brankáři lepší střelců . Domácí se bohužel dostali z tempa vlastní vinnou , když ve 30 min zbytečně dohrával souboj v již přerušené hře A.Mach a rozhodčí Z.Špindlerová neměla jinou možnost než ocenit zákrok červenou kartou . Od této chvíle začal mít navrch celek ze Sušice , měl častěji balon na kopačkách , nicméně do poločasu domácí koncentrovanou obranou uhájili bezgólový stav. I ve druhé půli pokračovala převaha hostujícího týmu a několikrát se blýsknul skvělým zákrokem domácí gólman K.Šnejdar. Diváci viděli první branku utkání v 58 minutě , když se domácí M.Urban uvolnil přes dva hráče a z 25 metrů parádní střelou vymetl šibenici 1 : 0 . Hosté po inkasované brance přidali ještě na obrátkách a vsadili vše na útok , opět několik nadějných situací vyřešil bravurně domácí brankář . I Dukla díky otevřenější obraně hostů měla dva nadějné brejky , ale i hostující brankář měl dnes svůj den. A tak když už se asi schylovalo k úspěšnému ubránění jednogólového vedení domácího celku , se bohužel domácí v 90 minutě dopustili fatální hrubky v obraně a hostující L.Marek srovnal stav na 1 : 1 . V penaltovém rozstřelu hostující byli o něco přesnější , když se trefili třikrát , za domácí byli úspěšní pouze dva střelci.Zápas dobře odřídila mladá trojice rozhodčích v čele se Z.Špindlerovou.

Byť Dukla udržela domácí neporazitelnost na podzim , tak díky její velmi slabé efektivitě z utkání na venkovních hřištích je v polovině soutěže na 10 místě .

Branky: 58.M.Urban - 90.L.Marek. ŽK: 4:3; ČK 1 : 0(Mach A.). Diváků: 50.

Rozhodčí: Špindlerová  Zuzana, Tereza Hessová a Martina Vasková.

Sestava domácího celku : K.Šnejdar  –J.Hájek – V.Keřlík  , D.Kološ, A.Mach –  V.Valečka, V.Slivoň, J.Macura,R.Holý – M.Hájek, M.Urban , střídání  R.Mandák, L.Hořejší

 

Běšiny – Nezamyslice 0 : 0 (0 : 0) na PK 2 : 4

ŽK 2 : 1. Diváků: 30. Rozhodčí: Javorský Josef.

 

Žihobce - Luby B   2 : 1 (1 : 1)

Branky: Šimáček Jindřich, Šikl René – Smolík Pavel. ŽK: 2 : 1 , ČK 1 : 1 ( Šimáček jindřich - Sydorenko ). Diváků:  60 diváků.

Rozhodčí: Habada .

 

 

 

 1. Vrhaveč           13  10   2   1  24 : 11   34  ( 11)

 2. Dlouhá Ves        13   8   2   3  31 :  9   27  (  5)

 3. Nezamyslice       13   7   3   3  29 : 20   26  (  3)

 4. Běšiny            13   7   3   3  21 : 13   25  (  6)

 5. Železná Ruda      13   6   3   4  37 : 28   23  ( -3)

 6. Sušice  B         13   4   6   3  26 : 21   23  ( -3)

 7. Hrádek            13   6   2   5  18 : 15   21  (  2)

 8. Luby B            13   3   6   4  24 : 23   17  ( -3)

 9. Žihobce           13   4   4   5  18 : 31   17  ( -2)

10. Janovice          13   3   4   6  22 : 28   15  ( -5)

11. Mochtín B         13   4   2   7  18 : 29   15  ( -7)

12. Velký Bor         13   4   0   9  27 : 34   12  ( -6)

13. Týnec             13   3   0  10  23 : 39    9  ( -9)

14. V. Hydčice        13   2   3   8  12 : 29    9  ( -9)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

V MĚCHOLUPECH  BEZ BRANEK, BEZ VÍTĚZE ALE S NADĚJÍ PRO JARO

 

Také ve III. třídě , v soutěži ve které se rozhoduje o dvou nových účastnících příštího soutěžního ročníku v okresním přeboru bylo o víkendu na programu poslední podzimní kolo  . Jak ukázala první   část soutěže má na jedno postupové místo neohroženě políčeno Horažďovická rezerva. Na další , které zaručuje druhé místo je velké  množství kandidátů, neboť ve hře na jaře je pro každého dalších 45 bodů .

 Nadějné výchozí postavení si po podzimu vybojovali oba aktéři duelu posledního kola hraného v Měcholupech. Po jarních záchranářských peripetiích  SK Bolešiny  se tento tým zlepšil směrem dopředu i do zadu(patří mezi celky s největším počtem dosažených a inkasovaných branek) a rázem je ve hře o postup. Ostatně to samé se dalo očekávat i od Měcholup, které po roční účinkování v okresním přeboru čekal smolný sestup . Oba uvedené týmy si  dělbou bodů v posledním podzimním kole nepohoršily , ale jak se zdá, daleko důležitější bude možná ten duel jarní v Bolešinech.

Úspěšný závěr    Hartmanic a  Nalžovských  Hor posílil jejich naděje na záchranu. Umístění Veřechova  ve spodních patrech tabulky zkresluje to, že tento tým odehrál všechny zápasy venku a nyní doma na jaře si bude jen svoje postavení vylepšovat.

Přestože se po posledních výsledcích N. Hor jejich vítězství v souboji horáků nad Hory M.Boží očekávalo , měl tento duel nečekaný pobrat až po přestávce, kdy povel útoku dal dvě minuty v druhé části zápasu domácí dlouholetý kanonýr Petr Štěch , který ještě v vedoucí brance přidal další tři a nakonec z toho byl pro hosty debakl.

Poslední dva odehrané zápasy naznačily, že   ani další sestupem ohrožený kolektiv z Myslíva  neřekl své poslední slovo . Těsný výsledek odehraný ve Strážově a remíza s lepšícím se nováčkem z Velhartic má vypovídající hodnotu a jaro nemusí znamenat pro předposlední Myslív sestup.

Značně usnadněnou úlohu dopřál Malému Boru druhý tým tabulky Strážov B, který k utkání nastoupil bez pěti hráčů základní sestavy a odvezl si z M.Boru nepříjemný výprask. Domácí svým naznačili, že ještě není po podzimu rozhodnuto o postupujících do OP, a že by rádi byli při tom, až se bude losovat  příští ročník OP.  

 

Myslív - Velhartice 1 : 1 (1 : 0)

Branky: 38. J. Sládek - 77. K. Rendl. ŽK : 1:0.Diváků: 50

Rozhodčí: R. Brůha 

 

Hartmanice - Veřechov 3 : 2 (1 : 2)

Branky :  17. Zetocha František 1, 49.  Sládek Petr , 84.  Šmíd Jindřich – 10.  Brabec Jiří , 41.  Želízko Jan . ŽK: 1:2.

Rozhodčí: Blaheta.

 

Nalžovské  Hory  A  -  H. M.  Boží  8 : 0 (0 : 0).

Branky: 47'67'75'82' Štěch Petr; 52'Heřman Josef; 60'Štěpánek Jindřich; 69'Vaněk Luděk; 88'Jedlička Ant.; ŽK: 0 : 2. Diváků : 50.

Rozhodčí: Staněk Luděk

 

Měcholupy A - Bolešiny A  0 : 0  (0 : 0)

Zdeněk Bárta

Sestava Měcholupy: Virus Ladislav - Kanta Michal (1988) - Kanta David, Dražka Petr, Kroupa Luboš - Blahouš Lukáš (Kanta Jan), Vrba Jinřich, Kanta Michal (1986), Valečka Miroslav - Kaňák Jan (Vaněček František), Kroupa Jiří (Votava Josef) . ŽK:2:2; Diváků : 100.

Rozhodčí: Koura Radim .

 

FK Horažďovice „B“ - Sokol Neznašovy 4 : 0 (2 :0 ) 

Branky: 6 Janouškovec Jiří,  8, 48, 82 Lávička Miroslav ; Hráno bez karet. Diváků :50.

Rozhodčí:Veverka Jan

 

Malý Bor – Strážov „B“  9 : 1 (6 : 1)     

Hosté úlohu domácím usnadnili, neboť se dostavili k poslednímu utkání podzimu v decimované sestavě bez opor , distancovaného kanonýra Petra Webera, zraněných hráčů Míška , Kreibicha a stále chybějícího Karla Kalistu, který je mimo území ČR. Domácí od první minuty hosty jasně přehrávali a oproti zápasům předcházejícím i svoje vytvořené příležitosti využívali.V 18. minutě  již vedli 5:1 a bylo o výsledku utkání již rozhodnuto. Konečný stav je pro oslabené hosty nakonec lichotivý.

Domácí svým výkonem jasně řekli, že ještě není po podzimu rozhodnuto o postupujících do OP, a že by rádi byli při tom, až se bude losovat  příští ročník OP.

 

Sestava M.Boru :Petřík, Trubač, Michálek, Sládek, Chodl, Melka, Vodička, Kocum, Šipla M., Jára, Hozman, ( Hlaváč, Šipla D.)   

Branky:               4´Šipla Miroslav, 7´a 14´Kocum Pavel, 8´a 15´Hozman Václav, 18´(PK), 58´a 90´Jára Karel, 83´Melka Václav. 13´Kalista Robert.  ŽK:3:2 ; Diváků : 70.

Rozhodčí:Hovorka Milan.

 

Hradešice B  - Bezděkov  2 : 5 (1 : 4)

Branky:  23.Liška J.,58.Melka Fr. ml. PK - 8.,21. Šlégl J.,25. Hráský P.,37.Tuček T.,67.Ouda J. ŽK 1:4 ČK 0:2 (Tuček,Zhvakin K. Diváků: 50.

Rozhodčí: Hájek Zdeněk.

 

 

     1. Horažďovice B     13  12   1   0  50 :  8   37  ( 13)

     2. Strážov B         13   9   1   3  32 : 25   28  (  4)

     3. Malý Bor          13   8   0   5  42 : 19   24  (  3)

     4. Bolešiny          13   6   5   2  37 : 15   23  (  5)

     5. Měcholupy         13   7   2   4  23 : 15   23  (  2)

     6. Bezděkov          13   6   3   4  29 : 28   21  (  3)

     7. Velhartice        13   6   2   5  25 : 26   20  ( -1)

     8. Neznašovy         13   6   1   6  25 : 28   19  ( -5)

     9. Hradešice B       13   6   0   7  29 : 30   18  ( -3)

    10. Nalž. Hory        13   5   0   8  28 : 33   15  ( -3)

    11. Hartmanice        13   4   2   7  22 : 28   14  (-10)

    12. Veřechov          13   4   1   8  21 : 28   13  ( 13)

    13. Myslív            13   1   3   9  10 : 35    6  (-12)

    14. H. M.  Boží       13   0   1  12  10 : 65    1  (-20)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku