Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
DO JARNÍ ODVETY JDE VÝBĚR OFS S TŘÍBODOVÝM MANKEM

 

DO   ODVETY JDE VÝBĚR OFS S TŘÍBODOVÝM MANKEM

 

Nový ročník turnaje krajských výběrů žáků U13  2011/2012 byl rozehrán podzimní I.turnajem který proběhl 27. října za účasti sedmi okresních výběrů našeho kraje  na hřišti plzeňského Smíchova.

Mezi účastníky nechyběl ani výběr OFS Klatovy, který  se zde prezentoval jako jeden z favoritů  a  dosáhl těchto  výsledků .

 

OFS KLATOVY - OFS TACHOV  1 : 0 

V prvním zápase na turnaji se celý tým herně hledal a z jediné vážnější akce skóroval,takže vítězství lze považovat za šťastné.

Branka:Miškovič

 

OFS KLATOVY - OFS PLZEŇ-město  0 : 1

Hned úvodu zápasu jsme inkasovali po hrubce v rozehrávce na naší levé straně hřiště.A až v posledních pětiminutovce jsme si vytvořili dvě brankové příležitosti ke skórování,které zůstaly nevyužity.Naše nejhorší vystoupení na turnaji!

 

OFS KLATOVY-OFS PLZEŇ-sever 3 : 0

Soupeř neměl fotbalovou kvalitu a tak si s chutí zahráli všichni nominovaní hráči.

Branky:Pivoňka,Svoboda,Brabec

 

OFS KLATOVY-OFS DOMAŽLICE 0:2

„Paradoxně náš herně nejlepší zápas na turnaji.Kvalitního soupeře jsme jednoznačně přehrávali a vytvořili si spoustu šancí ke skórování,ale ani ty nevyloženější,kdy naši hráči již byli sami před brankářem Domažlického výběru jsme neproměnili.Naopak ze dvou příležitostí soupeře jsme inkasovali,kdy jsme neodvrátili odražené míče do bezpečí“  řekl k druhé prohře výběru z Pošumaví jeho trenér Josef Juraši.

 

OFS KLATOVY-OFS PLZEŇ-jih 1:0

Josef Juraši: „ Velmi bojovný a oboustranně útočný zápas rozhodl výběr z Pošumaví  hned v úvodu. “Velice důležité vítězství náš výběr udrželo na dostřel špičky tabulky s minimálním bodovým odstupem,pro jarní odvetnou část turnaje“

Branka: Brabec

 

OFS KLATOVY-OFS ROKYCANY 4:0

Spokojen byl s výsledkem i průběhem posledního zápasu jeho svěřenců trenér vývěru OFS Klatovy  Josef Juraši : „ V posledním zápase na turnaji jsme jednoznačně soupeře přehráli a po několika povedených kombinačních akcí si kluci s chutí zastříleli.Příležitost v tomto zápase dostali opět  všichni nominovaní hráči.“

Branky:Bureš,Svoboda,Brabec,Skhlyarski

 

Pořadí po I. části krajského kola Talent Cup – podzim 2011 :

1. OFS Domažlice 15 bodů, 2. OFS Plzeň jih 13, OFS Plzeň město 13, 4. OFS Klatovy  12,  5. OFS Tachov  4, 6. OFS Plzeň sever 3 a 7. OFS Rokycany 1 bod.

TABULKA S VÝSLEDKY VŠECH UTKÁNÍ  

Celkový vítěz vzejde po odehrání II. části   . Ta proběhne v němci červnu za pořadatelství OFS Klatovy  pravděpodobně na hřišti v Sušici.

 

Vývěr OFS Klatovy  reprezentovali : Kožmín Filip,Valeš Ondřej,Bureš David,Jána František,Brabec Jakub,Brož Michael,Miškovič Filip,Svoboda Václav,Kutil Jiří,Pivoňka Michal,Vávra Dominik,Skýpala Jakub,Kovář Michal,Hosnedl Petr,Hájek Marek,Skhlyarski Bohdan

Trenéři:Juraši Josef,Marek Václav. ¨

Vedoucí výběru byl předseda TMK OFS Zahradník Václav který zhodnotil vystoupení výběru z Pošumaví i průběh plzeňského klání takto: „Podle celkového pořadí jsme stále ve hře o první místo. Mezi  našim vývěrem a vítězem I.části OFS Domažlice je rozdíl pouhých třech bodů. O umístění ještě bude boj. Přesun výběru na místo a zpět proběhl bez problémů, organizace klapla na jedničku, počasí se na nás taky trochu umoudřilo.“


 

 NA JAŘE BUDE VÝBĚR POŠUMAVÍ ÚTOČIT  NA POSTUP

 

Novým systémem se v letošním roce hraje turnaj výběrů U 12 okresních fotbalových svazů Plzeňského kraje  pod názvem DANONE CUP. Tento turnaj, v kterém může výběr postoupit až na celosvětové finále, hrají v letošním hráči ročníku narození 2000. Výběr OFS pro tento ročník byl nově sestavován. Na hřiště do Klatov Pod Hůrkou bylo pozváno přes tři desítky hráčů, z kterých následně trojice trenérů Fremut, Marek a Mazanec vybrala čtrnáct hráčů z aktuálně nejlepší formou.

Okresní výběr  OFS Klatovy sehrál ve středu 19. října na hřišti v Přešticích první turnaj, na kterém se výběry všech okresů utkaly každý s každým. Utkání se hrálo 1 x 20 minut.

K jeho průběhu  nám výběru  trenér Ludvík Fremut řekl: „ V prvních dvou utkáních se kluci na hřišti hodně hledali. Bylo vidět, že každý hraje v jiném mateřském týmu. I přes trochu zmatku kluci v prvním utkání byli lepším týmem než soupeř OFS Tachov. V úvodu zahodili několik šancí včetně pokutového kopu. Tachov v závěru přidal a po chybě brankáře se ujal vedení. Po obdržené brance jsme se již nedokázali dostat do hry, ohrozit soupeřovu branku a upravit výsledek utkání. Druhé utkání proti OFS Plzeň město jsme hráli v nějakém útlumu a soupeř nám povedenými dvěma povedenými střelami vsítil dvě branky. V závěru tohoto utkání se nám již podařilo optimalizovat sestavu a hra začínala mít svou tvář.

V dalších utkání jsme již kontrolovali míč, měly více ze hry a výsledek utkání byl otázkou počtu vstřelených branek soupeři. Jedině utkání, v kterém byla hra více vyrovnaná, bylo měření sil s týmem OFS Plzeň – jih. Tentokrát se štěstí přiklonilo na naši stranu a jedním gólem jsme jej dokázali vyhrát.“

Pořadí turnaje v Přešticích:

1. OFS Tachov 18 bodů, 2. OFS Plzeň město 13 , 3. OFS Klatovy 12, 4. OFS Plzeň jih 6, 5. OFS Domažlice 5, 6. OFS Rokycany 5, OFS Plzeň sever 0 bodů.  

 TABULKA A VÝSELDKY TURNAJE V PŘEŠTICÍCH

Sestava OFS  Klatovy  

TJ  Sušice - SVOBODA Florián, SRBEK Matěj, HANČ Petr

SKP  Okula Nýrsko - BROŽ Michael, BASTL Martin, MAŠEK Zbyněk, PAVLÍK Jakub, VACEK Adam

SK Klatovy 1898 - VALEŠ Ondřej, VALEČKA Václav, BERKA Petr, SKHLYARSKYY Bohdan

FK Svéradice - HÁJEK  Marek . Sokol Měčín -  ŽIŽKA Michal

Trenéři :  FREMUT  Ludvík, MAREK  Václav. Vedoucí : ZAHRADNÍK Václav            .

Do 2.kola které bude odehráno v dubnu příštího roku v Klatovech vstoupí výběr OFS Klatovy ze 4. místa .K ambicím výběru z Pošumaví trenér Ludvík Fremut uvedl: „Pokud chceme pomýšlet na další účinkování a to zaručuje pouze postup do národního finále , nás čeká nelehký úkol v podobě smazání manka šesti bodů na neporažený tým v turnaji výběr OFS Tachov.“ 

                                                 Výběr OFS Klatovy U 12 na turnaji v Přešticích. Foto: Vcálav Zahradník         

 

 

 

 

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku