Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor dorostu 10.kolo 29.-30.10. 2011

 

OKRESNÍ PŘEBOR   DOROSTU

 

» Aktuální výsledky

 

V ODEVETÁCH SI ROLE VYMĚNILY

 

 

Druhým odvetným kolem kterým se zaplňuje podzimní  termínová listina pro malý počet odehraných zápasů účastníků přeboru dorostu Pošumaví vyznělo zcela opačně pro domácí.  Výjimkou byl duel v Chanovicích (první utkání 7:1) kam přijela horažďovická rezerva s vědomím , že na domácí nemají si také odvezla již druhou  dvoucifernou prohru. Po prohře v Janovicích 13:4 v Chanovicích ještě inkasovala o dvě branky více. Po jednoznačřné výhře Pačejova doma nad janovickou Duklou se nejvyrovnanější zápas, který může v konečném důsledku promluvit do celkového prvenství se odehrál v Malém Boru. Domácí po prohře v Mochtíně 3:0 ani tentokráte nedali svému soupeři branku, ale pak si to vynahradili v penaltovém rozstřelu ze kterého vykřesali další cenný bod. Hrádek  doma po předcházejícím bezbrankovém průběhu v Hradešicích,  kde prohrál  na penalty, nenechal nic náhodě a tentokráte si to se svým soupeřem vyřídil hned v průběhu zápasu.

O víkendu ukončí dorostenci svůj OP  dohrávkou 1.kola a pak je již čeká zimní přestávka. Podle rozlosování se pravděpodobné, že na čele tabulky přezimují chanovičtí dorostenci,  kteří hrají doma s Hrádkem a   stejně tak největší soupeř Chanosu Mochtín  by neměl doma zaváhat s Duklou Janovice. Malý Bor pak čeká derby v Hradešicích ani v něm by si třetí celek tabulky měl s domácím  kolektivem poradit. Otázkou bude zda se podaří béčku Horažďovic vrátit doma čtyřbrankovou prohru z venku  Sokolu Pačejovu  .


 

Chanovice  - Horažďovice B   15 : 1 (7: 0)

Oldřich Šebek

Utkání bylo již rozhodnuté před počátkem zápasu a to způsobem, jak obě mužstva k tomuto zápasu přistoupila. Zatímco hosté přijeli do Chanovic prohrát, domácí si chtěli zahrát fotbal. Stav se začal měnit již v první minutě, (resp. 30 sekundě utkání),  kdy domácí  z prvního útoku zavěsili. Pak statické a nedisciplinované mužstvo hostí pouze sledovalo, jak se na jejich branku valí útok za útokem, nechávali domácím spoustu prostoru pro zpracování a zakončování. Po zápase si mohou hosté gratulovat, že brankový rozdíl nebyl daleko výraznější, neboť domácí ještě násobně šancí promarnili.

Branky: Klásek Jakub 3, Šebek Jan 2, Prýmas Jaroslav 2, Zoubek Václav 2, vlastní 2, Skuhravý Ondřej, Šulc Jiří, Klásek Matěj, Beránek Daniel - Korytář

Rozhodčí Hessová, diváků 30

 

Malý Bor – Mochtín   0 : 0          (0 : 0 ) na PK 5:4   

Rozhodčí:Dušek;ŽK:0 : 3 ;ČK: 0:1(57. Žiak Milan). Diváků : 30.

 

Hrádek – Hradešice 2 : 0 (0 : 0)

Václav Hána

Utkání začalo mírnou převahou hostů a domácí dorostenci i během poločasu se hodně času bránili. Na polovinu hostujících dorostenců se dostávali sporadicky a od pohromy je ochránil brankář Stanislav Křížek.

Do druhého poločasu vstoupili  domácí jako vyměnění. Začali hradešické dorostence přehrávat a na vedoucí branku se nemuselo dlouho čekat. V 53. minutě si naběhl na prudkou přihrávku Lukáš Diviš, neohroženě šel do souboje s brankářem hostů, který vyhrál a do prázdné branky pohodlně skoroval 1:0. V 67. minutě atakoval důrazně Marek Senft obránce hostů, obral ho o míč a postupoval sám na brankáře. Mohl zakončit, ale nezištně přihrál nabíhajícímu Robertu Bigaszovi, který do prázdné branky zvýšil na 2:0.

Zdálo se, že o osudu utkání je rozhodnuto. Hostující dorostenci se nevzdali a snažili se zvrátit utkání. Domácí dorostenci se dobře bránili a zvrat utkání nedopustili. A po dlouhé době získali tři body.

Branky: 53. min. Lukáš Diviš - 67. min. Robert Bigasz. ŽK 0:1. Diváci 20

Rozhodčí: Petrželka František.

 

Pačejov – Janovice 7 : 2 (6 : 1)

Tomáš Cihlář

Pačejovští dorostenci rozhodli o svém vysokém vítězství již během 1.poločasu, ve kterém nastříleli 6 branek a předváděli pohledný fotbal.  Řada dalších příležitostí zůstala nevyužita. Ve druhém poločase úroveň hry upadla, protože domácí začali hrát  příliš individualisticky.  Přesto měli vývoj utkání plně pod svou kontrolou.

Branky:  2. a 43.min. Opl Vojtěch, 7. min. Vavřička Dominik, 20. a 56.min. Hora Josef, 33.min. Suda Vojtěch, 39.min. Plánička Lukáš - 18.min. Kotlan Daniel, 89. Baier Tomáš

Rozhodčí: Tomáš Míšek  ŽK: 0 : 0               ČK: 0 : 0               Diváků:  30

 

 

 

 1. Chanovice          9   8   0   1  46 :  7   24  ( 12)

 2. Mochtín            9   7   1   1  27 :  4   22  ( 10)

 3. Malý Bor           9   6   1   2  23 : 15   20  (  4)

 4. Pačejov            9   4   0   5  25 : 20   12  ( -3)

 5. Hrádek             9   3   2   4  12 : 15   11  ( -4)

 6. Janovice           9   2   1   6  22 : 36    8  ( -8)

 7. Hradešice          9   2   1   6   7 : 26    8  ( -5)

 8. Horažďovice B      9   1   0   8  14 : 53    3  ( -9)

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku