Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 10.kolo 29.-30.10. 2011

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

Aktuální výsledky

 

PRO JARO  SE FORMUJE SMEČKA NA LÍDRA TABULKY 

 

Před posledním podzimním kole je již   rozhodnuto o tom, kdo přezimuje na čele tabulky nevyšší soutěže dospělých v Pošumaví. V závěru I.části okresního přeboru se vedoucím Sokolem Vrhaveč , který poprvé prohrála, když nechala body v Sušici  se za ní seřadila  smečku týmů, která se chystá  na lídra tabulky    v druhé části ročníku na jaře příštího roku zaútočit.  Do hry o postup se vrátila znovu Dlouhá Ves, která doma konečně zabrala a pokořila jinak milé překvapení podzimu nováčka z Běšin . Po úspěšných podzimních výsledcích zejména na domácím hřišti se znovu prosadil i druhý z nováčků  celek Železné Rudy vítězstvím nad exúčastníkem 1.B třídy Svatoborem Hrádek . Tři body naděje pro jarní záchranářské práce vykřesal výhrou v Mochtíně nad domácí rezervou třetí nováček Sokol Týnec.

  

 

Mochtín B  - Týnec   2 : 4 ( 1: 4)

Karel Šot

Překvapivé, ale zasloužené vítězství hostů, kteří těžili z hrubých individuelních chyb domácích hráčů.  Rozhodující náskok si vytvořili již v prvním poločase, pak se Mochtín zlepšil, měl šance , ale koncovka tradičně vázla. Nepříznivý výsledek korigoval Josef Křivánek z penalty až dvě minuty před koncem. Týnec si tak odvezl tři body, na odlepení se ode dna tabulky to ale zatím nestačilo.

Branky: Křivánek Josef, Novák Zdeněk - Janoušek David, Havránek Lukáš, Hála Vladimír, Hromada Tomáš; Rozhodčí: Balák Michal; ŽK: 1:2. Diváků:  20 

 

V. Hydčice -  Žihobce  1 : 1 ( 1: 0) na PK 4 : 5

Branky: 74. Stulík Tomáš – 4. Lemberger Martin; ŽK: 2:3; ČK: 0:1 (Nemrava O.). Diváků: 40.

Rozhodčí: Bureš Jiří;  

 

Luby B  - Velký Bor  5 : 1 ( 2 : 0)

Karel Křížek

Domácí hráči tentokrát potěšili své diváky dobrou kombinační hrou, v utkání si vytvořili hodně brankových příležitostí a prosadili se i střelecky. Už ve 3. minutě Láďa Smolík posílal centr za obranu hostů, hostující obránce jej srazil do protipohybu vlastního brankáře a domácí tak vedli 1 : 0. V 9. minutě přihrál Ondra Kostolanský nekrytému Přemyslu Voráčkovi, který prostřelil brankáře a upravil stav utkání na 2 : 0. Další šanci měl Přemek Voráček v 15. minutě, kdy po jeho přímém kopu zachraňoval hostující brankář až  na brankové čáře. Hosté se dostávali do brankových příležitostí hlavně ze standardních situací. Ve 33. minutě rozehrával přímý kop hostující Turek a jeho přesnou střelu skvěle zlikvidoval domácí brankář Kodeš. Ve 37. minutě mohl zvýšit skóre utkání Ondra Kostolanský, ale jeho hlavičku po rohovém kopu zlikvidoval hostující brankář. Do konce poločasu měli ještě brankové příležitosti Filip Sýkora, jehož střelu vyrazil nad branku brankář hostů, Míra Křížek,který prošel s míčem až do pokutového území, ale trefil jen brankáře a Láďa Smolík, jehož přímý kop orazítkoval břevno soupeřovy branky. Začátek druhého poločasu domácí polevili v nasazení a dali tak příležitost hostům vyrovnat hru a několikrát  ohrozit brankáře Kodeše. Ten však kapituloval pouze jednou, když v 50. minutě utkání rozehrával hostující Turek přímý kop, našel přesně hlavu Vivatěnka a ten snížil stav utkání na 2 : 1. Po obdrženém gólu domácí přidali, vytvořili si převahu a prosadili se střelecky. V 60. minutě prodloužil hlavou Přemek Voráček přihrávku na Radka Švece, ten využil zaváhání hostujícího obránce a brankáře a zvýšil na 3 : 1. V 63. minutě pronikl do pokutového území Petr Hodl, hostující obránce jej fauloval a z nařízeného pokutového kopu se nemýlil Radek Pikhart – 4 : 1. V 84. minutě na konečných 5 : 1 upravil přesnou střelou k tyči Petr Hodl.

Branky: 3. Smolík Vladislav, 8. Voráček Přemysl, 60. Švec Radek, 63. Pikhart radek (PK) a 84. Hodl Petr  -  50. Vivatěnko Jurij. ŽK: 3:4 . Diváků: 60  .Rozhodčí: Abraham Josef

Sestava domácích: Kodeš Petr, Smolík Pavel, Heřman Štěpán, Nový Jiří, Sýkora Filip, Voráček Přemysl, Smolík Vladislav, Kostolanský Ondřej, Hodl Petr, Křížek Miroslav a Švec Radek, střídali Pikhart Radek, Havlovic Marek, Šindelář Jiří a Nešpor Jakub.

 

Železná Ruda -  Hrádek   2 : 1 ( 0: 0)

Rudolf Pavel

Za nádherného slunečného počasí odehráli domácí hráči poslední podzimní utkání na vlastním hřišti.

Čekal je soupeř nelehký,se zkušenostmi z vyšší soutěže,Hrádek u Sušice.Diváci čekali vyrovnané, dramatické utkání.Dočkali se.První půle vyzněla lépe pro domácí,kteří si vytvořili několik šancí.Zejména Lehečka se dostával do brankových situací.Štěstěna mu tentokrát nepřála.Jeho hlavička po prudkém centru z levé strany volala po brance.Na druhé straně hosté využívali každé příležitosti k ohrožení naší branky.Nebezpečí hrozilo zejména z kopaček Kutila.Branky ale nakonec padali až ve druhém poločase .Nejdříve prudký střílený centr Trejbala,který brankář hostí neudržel a číhajíci Martin Loos vrátil hlavou míč do branky (54.,).Poté domácí mohli ještě náskok zvýšit.Šance Greinera a Kazmirčíka zůstaly nevyužity.Hosté přidali a vyrovnat se jim podařilo v 77.min.Zaváhání domácí obrany využil Marek Pena k vyrovnání(1:1).Diváci nevěřili, že se z toho domácí dostanou.Neúnavný bojovník David Greiner v 84.min.nakonec zajistil zasloužené vítězství.Nebylo to ale jednoduché.Hosté vsadili vše n  a útok a vyvynuli veliký tlak.Domácí obrana a zejména brankář Jaroslav Lehký několikrát zachraňovali na poslední chvíli.V 90. minutě hosté zvedali ruce nad hlavu,ale Jakub Lehečka  vykopával z brankové čáry.Diváci (cca 80) odcházeli spokojeni zejména s výsledkem.

Rozhodčí Blaheta rozdal 1:3 ŽK.

Branky: 54. Loos Martin, 84. Greiner David – 77. Pena Marek; ŽK: 1:3 . Diváků: 80 .

Rozhodčí: Blaheta Josef

 

Dlouhá Ves -  Běšiny   4 : 0 ( 0: 0)

J.Krůs

 Do zápasu domácí nastoupili s odhodláním zápas vyhrát s tím, že se už konečně musí zúročit práce jejich trenéra i poctivý přístup většiny hráčů v tréninkovém procesu bez spoléhání na to pověstné „štěstíčko“.Herní převaha domácích byla však opět vyjádřena jen mnoha brankovými šancemi včetně nastřelené tyče. Poločas tedy končí bez branek a to je málo.

Do druhé poloviny utkání naskočili domácí jako vyměnění. Od začátku donutili soupeře k bránění a navíc P.Páleník uklízí vyražený míč po střele J.Riepela přesně k pravé tyči host. brankáře již ve 47.min. Po uplynutí 10 min. je to opět P.Páleník, který využívá možnost rychlého protiútoku a spolu s H.Riepelem předvedli ukázkovou akci 2 na 1. V 61.min.však P.Páleník posílá penaltu do pravé tyče a je po radosti. Kluci to však neřeší a makají dál i za Petra. V 77.min. je to S.Valvoda, který využívá své stability, poradí si s obráncem hostů a po zemi přízemní střelou zvyšuje na 3:0. V 88.min. je to opět Standa Valvoda,ke kterému se dostává špatně odehraný míč.Domácí hráč na nic nečeká a bleskově zvyšuje na 4:0.

Diváci viděli pěkné  a zajímavé utkání .

Branky: 77. a 88. Valvoda Stanislav , 47. a 57.  Páleník Petr; ŽK: 3:4 . Diváků: 100 

Rozhodčí: Javorský Josef.

 

Nezamyslice -  Janovice   4 : 1 ( 1: 1)

Janda Milan

Za krásného počasí sehrál Sokol poslední domácí utkání podzimní části s mužstvem z Janovic. Utkání  pro domácí  začalo špatně, neboť hosté se už v 7min ujali vedení,  po rohovém kopu střílel neobsazený Urban.Domácí však nesložili zbraně a vytvořili si několik šancí, které většinou  zlikvidoval  výborný brankář hostů.  Vyrovnat se podařilo až ve 45min ,po závaru před brankou hostů tutovku Velkoborského  zachránil na bankové čáře obránce, ale opakovanou střelu  vyrazil brankářským zákrokem  Keřík a byla z toho nejen penalta,ale vyloučení  hostujícího hráče po druhé žluté kartě. Pokutový kop proměnil s jistotou  kanonýr Martin Soutor. Do druhého poločasu nastoupili  oslabení hosté s obranou taktikou, ale jejich brejky byly velmi nebezpečné a vyrovnaný stav se jim dařilo udržet až do 72min kdy po závaru z blízka dorážel Jaromír Pánek. Po této brance se domácí uklidnili a za7minut stihli ještě dva góly. Nejprve Martin Drýk dlouhým pasem našel Ondřeje Musila a ten se v77min prosadil. Za dvě minuty se po jediné chybě hostujícího brankáře dostal k míči Tomáš Velkoborský a zvýšil do prázdné branky na 4:1.                  

Sestava domácích: Ritter Martin- Kubovec ( Skuhra),Ritter František,Drýk,Rejšek- Pánek, Kočí (Feřt), Musil,Aschenbrenner- Velkoborský,Soutor

Branky : 45-Soutor Martin PK,72-Pánek Jaromír,77-Musil Ondřej,79-Velkoborský Tomáš- 7-Urban Miroslav.  ŽK: 3:5; ČK: 0:1 (Keřlík Václav). Diváků: 40

Rozhodčí: Koura Radim.   

 

Sušice "B" - Sokol Vrhaveč  1  : 0 (1 : 0)

Branky : Šimeček Jaroslav .Diváků : 80. ŽK 3:2.

Rozhodčí : Bernars - Jáchim ,Chval

 

 

  1. Vrhaveč           12   9   2   1  22 : 10   31  ( 11)

  2. Dlouhá Ves        12   7   2   3  29 :  8   24  (  2)

  3. Nezamyslice       12   7   2   3  29 : 20   24  (  2)

  4. Běšiny            12   7   2   3  21 : 13   24  (  8)

  5. Sušice  B         12   4   5   3  25 : 20   21  ( -4)

  6. Hrádek            12   6   2   4  17 : 13   21  (  5)

  7. Železná Ruda      12   5   3   4  35 : 27   20  ( -6)

  8. Luby B            12   3   6   3  23 : 21   17  ( -3)

  9. Mochtín B         12   4   2   6  17 : 27   15  ( -7)

 10. Janovice          12   3   3   6  21 : 27   14  ( -3)

 11. Žihobce           12   3   4   5  16 : 30   14  ( -2)

 12. Velký Bor         12   4   0   8  26 : 32   12  ( -3)

 13. V. Hydčice        12   2   3   7  11 : 26    9  ( -9)

 14. Týnec             12   2   0  10  20 : 38    6  ( -9)

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

MALÝ BOR SE DOSTAVIL DO ŘADY KANDIDÁTŮ NA POSTUP

 

O tom, že jistým podzimním  vítězem  III. třídy se stane po úspěšné jarní šňůře v minulém ročníku rezerva Horažďovic nebylo prakticky pochyb. Daleko   zajímavější  se rýsuje situace v souvislosti s obsazením druhé příčky tabulky. Druhé místo se rovná  vítězství, neboť toto místo znamená rovněž postup do okresního přeboru. Okruh kandidátů  široký a prakticky šance mají týmy i z druhé poloviny tabulky. Do  užší součastné nominace se přihlásil i mladý kolektiv svěřenců trenéra J. Chalupného z Malého Boru, který šňůrou šesti bodů se vrátil na místo na kterém figuroval po první čtvrtině podzimu. Důležitý duel  z pohledu na umístěni ve spodních patrech tabulky  se hrál v Hartmanicích , který měl radostnou tečku pro domácí tým.  Strážovská rezerva jen horko, těžko  doma zvítězila nad Myslívem , kterému tak zůstalo   po podzimu předposlední   sestupové  místo. O tom komu zůstane  černý Petr  přes zimní přestávku se rozhodlo  v Horách Matky Boží kde domácí podle předpokladů prohráli  s lídrem tabulky.

 

Hartmanice  - Nalž. Hory 2 : 1 ( 2: 1)

Branky: 21. Matoušek Rudolf, 14. Koryťák Jiří ml. – 35. Vobrouček Jiří; ŽK: 3:1 . Diváků: 90 

Rozhodčí: Šafránek Jan.

 

H. M. Boží  - Malý Bor 0 : 4 ( 0: 1)

J.Chalupný

Utkání ve kterém domácí pozorně bránili a hosté soustavně dobývali jejich branku nebylo příliš pohledné. Vítězství hostů  je zcela zasloužené a  vystihuje poměr sil na hřišti.

Branky: 40., 47. Dvořák Václav , 52.  Michálek Ondřej,70.  Chaloupka Martin; ŽK: 2:0 . Diváků: 40 

Rozhodčí: Holeček Miroslav.

Sestava  M. Bor:Petřík, Dvořák, Trubač, Sládek, Chodl, Michálek, Vodička, Melka, Šipla M., Jára, Hozman, ( Kocum, Chaloupka, Hlaváč, Šipla D.)

 

Velhartice  - Horažďovice B 1 : 3 ( 0: 1)

Branky: 63. Kalista Josef – 18. a 55. Mičkal Petr , 82. Lávička Miroslav; ŽK: 3:2. Diváků: 60 .

Rozhodčí: Cihlář Jan.

 

Bezděkov – Veřechov   2 : 3 (1 : 2 )

Branky: 33. Bohatý Martin, 60. Zhvakin A.- 25. Želízko , 38. Brabec J., 51. Šíp P. - J. 33. Bohaty ŽK: 6 : 4; ČK 1 : 0 (Ouda Jan), Diváků: 40.

Rozhodčí:  Koura.Hessová,Petržilka

 

Bolešiny – Hradešice B   6 : 1 (1 : 1)

Branky: 17. Šmolc Jiří, 73., 75. a 80. (PK) Hodl Jiří, 82., 83. Roháč Jan  - 40. Liška Jan,. ŽK 0 : 1. Diváků: 70.

Rozhodčí: Mazanec, Hájek, Vasková.

 

Neznašovy – Měcholupy  3 : 1 (1 : 0)

Branky:  42.Žák  Miroslav, 54. Mundl Martin, 56. Ceplecha Martin - 80. Votava Josef. ŽK 0 : 1. Diváků: 40.

Rozhodčí: Josef Abrahám.

 

Strážov B -  Myslív   2 : 1 (0 : 1)

Vaněk Josef

V prvním poločase se hrál průměrný fotbal od domácích hráčů chyběl pohyb a to pramenilo ve velké množství nepřesných přihrávek. Hosté zaskočili domácí v 19 minutě střelou hostujícího útočníka k tyči 0 : 1. Domácím hráčům nevycházelo skoro nic a hra byla velmi rozháraná, vysvobození přinesla 42 minuta a krásná střela z 35 metrů do šibenice od Jandy V. a vyrovnání stavu na 1 : 1. Do druhého poločasu nastoupili domácí se třemi změnami v sestavě a vytvořili si částečnou převahu, ale problém byl v zahazování  vytvořených šancí, jen Plíhal M. měl dvě tutové šance které neproměnil. Velké vzrušení nastalo v 75 minutě kdy byl zbytečně vyloučen Weber P.,který dostal červenou kartu a hostující hráč Bláha L. byl také vyloučen po druhé žluté kartě. V závěru utkání hosté spoléhali na brejky a zdržování a domácí je zatlačili před  vlastní branku. V 88 minutě pěkný centr do pokutového území trefil krásně z voleje  Kalista R. a jeho střela skončila v síti a domácí se ujali vedení 2 : 1. Do konce utkání se již nic nestalo a domácí po nejhorším výkonu před domácími fanoušky na podzim se štěstím zvítězili.Na hře domácího mužstva se také projevila absence tří hráčů základní sestavy a to zraněných Kreibicha K. a Míška L. a omluven byl také Kollross P. Mužstvo čeká poslední podzimní utkání v Malém Boru a doufám, že tam předvedeme lepší výkon než v dnešním utkání.       

Sestava - Vaněk L., Janda V., Helm L., Kolář M. ( 46 min Franc J. ), Hosnedl M. ( 72 min Hosnedl J. ), Plíhal M., Maxa P., Vlček L., Koláček O. ( 46 min Kalista R. ), Čermák J., Soušek J. ( 46 min Weber P. )    

Branky: 42. Janda Václav, 88. Kalista Robert  - 19. Bláha Michal . ŽK:  1 : 3 . ČK 1 : 1. (75. Weber P. – 75. Bláha Luděk) . Diváků: 80. Rozhodčí: Habada .

 

 

 1. Horažďovice B     12  11   1   0  46 :  8   34  ( 13)

 2. Strážov B         12   9   1   2  31 : 16   28  (  4)

 3. Bolešiny          12   6   4   2  37 : 15   22  (  4)

 4. Měcholupy         12   7   1   4  23 : 15   22  (  4)

 5. Malý Bor          12   7   0   5  33 : 18   21  (  3)

 6. Neznašovy         12   6   1   5  25 : 24   19  ( -5)

 7. Velhartice        12   6   1   5  24 : 25   19  ( -2)

 8. Hradešice B       12   6   0   6  27 : 25   18  (  0)

 9. Bezděkov          12   5   3   4  24 : 26   18  (  0)

10. Veřechov          12   4   1   7  19 : 25   13  ( 13)

11. Nalž. Hory        12   4   0   8  20 : 33   12  ( -3)

12. Hartmanice        12   3   2   7  19 : 26   11  (-10)

13. Myslív            12   1   2   9   9 : 34    5  (-10)

14. H. M.  Boží       12   0   1  11  10 : 57    1  (-20)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku