Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
IV. TŘÍDA - skupina A, B 10.kolo 29.-30.10. 2011

 

IV. TŘÍDA  - skupina  A  

 

 

LÍDR NECHAL BODY NA HŘIŠTI  REZERVY LÍDRA

 

Všechno je ve sportu možné a i zde platí  známé „neříkej nikdy, nikdy.“Ještě než byl zahájen nový ročník IV.třídy sk.A, byl dopředu znám z pohledu na účastníky této soutěže jistý favorit a tudíž i postupující. . O tom, že to bude klatovská rezerva, který bude tím lídrem tabulky není od úvodního kola pochyb. Po suverénních i dvouciferných výsledcích leccos signalizovalo  o tom, že by mohlo dojít překvapení byl výsledek minulého kola ve kterém Klatovy B doma vyhrály na svoje poměry nad rezervou z Bezděkova pouze 2:0. Po předposledním podzimním kole je již jasné, že ani Klatovy B nevyjdou z I.části s čistým štítem. Branka hráče  rezervy  týmu, který rovněž suverénně jako Klatovy B vede tabulku okresního přeboru  Jana Skřivánka rozhodla o tom, že první prohra  lídra IV.třídy sk.A  se zrodila  na hřišti ve Vrhavči.

Měcholupy B  - Spůle   0 : 1 ( 0: 1)

Branky: 33. Soušek František. Hráno bez karet. Diváků: 60 

Rozhodčí: Vondráček Václav .

Sestava Měcholupy B: Virus Ladislav - Bálek Dušan st.  - Molnár Ludovít, Janda Petr, Jahoda Milan - Bárta Zdeněk (Vlasák Aleš), Kanta Michal (1986) (Drastich Miroslav), Hybšman Zdeněk, Šafařík Miroslav (Vaněček František) - Bálek Dušan, Nový Jiří

 

Dešenice -  Ježovy   2 : 0 ( 0: 0)

Hrálo se na špatném terénu na kterém se střelecky prosadili pouze domácí.

Branky: 61. Prodan Ondřej, 67. Pytel Václav st,.  ŽK: 2:2 .  Diváků: 50 .Rozhodčí: Diviš Robert

 

Dlažov  - Bolešiny B    1 : 5 ( 1: 1)

E. Duda

O výsledku rozhodlo posledních 15 minut druhého poločasu, kdy domácí hrající celý zápas o deseti odpadli fyzicky. Od vetší porážky je zachránil výborným výkonem nestárnoucí brankář Standa Šít.

Branky: Šít Martin - Marek, Pojar, Matějka Pavel, Bošek Petr, Stupka Tomáš; . Diváků: 20 .

Rozhodčí: Pressl Václav

 

Bezděkov B  - Janovice B   5 : 1 ( 3: 0)

Michal Karlubík

Do Bezděkova přijela k derby sousední rezerva Dukly Janovice. Tento duel, už předem sliboval totální nasazení, dravost a hru na hranách pravidel. Zápas přijel rozhodovat nezkušený sudí Tomáš Míšek, mladému rozhodčímu chybí zkušenosti a nasazovat ho do takhle vypjatých zápasů není dobře ani pro zápas, ani pro něj.

Od první minuty se změnilo hřiště na bitevní pole. Ve 12. minutě se po pěkné kombinaci uvolnil Václav Novák a domácí si poprvé zařvali gól. 1:0. Ve 20. minutě kopali Janovice volný přímý kop, ale domácí obrana si sním poradila. Z následného brejku vyslal skvěle hrající Václav Novák krásnou přihrávku nabíhajícímu Miroslavovi Břečkovi, který kličkou obehrál hostujícího gólmana a bezpečně uklidil do prázdné branky. 2:0. Při dalším brejku byl doslova sestřelen Kostyantin Zhvakin a musel střídat. Místo něho vběhl do hřiště Václav Čížek. Ve 38. minutě utekl všem bezděkovský expres Břečka, ale sám se dostal ze střelecké pozice. Naštěstí pro domácí dobíhající obránce hostů ho skluzem sestřelil a sudí odpískal pokutový kop. Ten si v 39. minutě postavil Václav Novák a bezpečně proměnil, brankář Šobek si na míč sice šáhl, ale vytěsnit jej už nedokázal. 3:0. Na obou stranách ještě bylo spoustu šancí, ale branka nepadla, takže se šlo do šaten za stavu 3:0.

Hosté do druhé půle doslova vlétli. A vytvořili si spoustu šancí, ale díky skvěle chytajícímu Nadymáčkovi a vlastní nemohoucnosti stále nemohli vstřelit branku. Domácí sice hrozili z brejků, ale koncovka nebyla ideální. V 55. Minutě domácí vystřídali. Místo Pavla Grassla vběhl do hřiště mladíček Ioan-ovidiu Zima. V 60. minutě vybojoval Jůzek míč a domácím se ho podařilo zastavit až ve vápně a to nedovoleně. I sám postižený David Jůzek penaltu proměnil a tak v 61. minutě snížil na 3:1. Poté domácí znovu vystřídali a hned dvakrát. Michala Karlubíka nahradil Zbyněk Svoboda a Josefa Lukačíka Leoš Hrubý. V 70. minutě utíkal Zima sám na brankáře, ale Šobek zariskoval a míč sice získal, ale za cenu srážky po které musel své působení v dnešním zápase ukončit. V 75. minutě se k míči dostal opět Ioan-ovidiu Zima a svou slabší pravou nohou přeloboval náhradního hostujícího brankáře. 4:1. O minutu déle v 76. se znova dostal do zakončení  Zima a tentokráte housličkami prostřelil hostujícího brankáře. 5:1. Další gól už nepadl a tak domácí rezerva zaslouženě vyhrála  5:1.

Branky: 12. a 39.(PK) Novák Václav , 75. a 76. Zima Joan , 20. Břečka Miroslav – 61. Jůzek David; ŽK: 4:2.

Diváků 60.  Rozhodčí: Míšek Tomáš.

Sestava TJ Bezděkov B: Vlastimil Nadymáček – Michal Karlubík ( Zbyněk Svoboda ), Martin Hlaváček ©, Petr Nadymáček, Zdeněk Šperer – Pavel Grassl (Ioan-ovidiu Zima ), Václav Novák, Kostyantin Zhvakin (Václav Čížek), Michal Martínek – Josef Lukačík ( Leoš Hrubý ), Miroslav Břečka.

 

Vrhaveč B – Klatovy B  3 : 2 (1 : 1)

HLÁŠENO PO TERMÍNU(19:04)

Jindřich Pacner
V posledním domácím utkání IV.tř. sk.„A“ přivítala na svém hřišti rezerva Vrhavče lídra tabulky a doposavad neporažený tým béčka Klatov.Dalo by se říci,že si Klatovy přijely opět vylepšit skóre,tak jako u jiných soupeřů v této soutěži,kterým průměrně nastřílely 5 a více branek.Jak se,ale v utkání ukázalo narazila kosa na kámen.Domácí tým mladíků začal toto utkání bez respektu a dobrým pohybem a napadáním soupeře,které vyústilo první brankou již v 5.min. po přihrávce malé domů,kterou ovšem hostující gólman nezachytil,balón mu přeskočil nohu a skončil v síti 1:0.I nadále předváděli domácí velmi bojovný a obětavý fotbal po kterém přicházely i další šance na zvýšení skóre,ale v některých jim chybělo pověstné štěstíčko.A tak se naplnilo pravidlo „nedáš dostaneš“,kdy po ojedinělé šanci Klatov a následném faulu se kopal tr.kop,ke kterému se postavil V.Vacovský a střelou kolem zdi srovnal na 1:1.V poslední minutě I.poločasu mohl vrátit domácím vedení M.Skřivánek,kdy po rohovém kopu hlavou orazítkoval břevno.Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu
1:1.
Ve II.poločase se jako první trefily Klatovy zásluhou J.Sojky,který si v 58.min. naběhl za domácí obranu a poslal hosty do vedení 1:2.Jejich radost ovšem netrvala dlouho a již za 2.min. se kopal pok.kop,který s přehledem proměnil T.Jandečka 2:2.Ke konci zápasu měli čím dál více šancí domácí hráči ke vstřelení dalších branek,ale bohužel jim chyběl klid v koncovce nebo zasáhla na poslední chvíli obrana hostů.Nakonec se jim přece jen podařilo strhnout vedení na svoji stranu.V 76.min. se kopal rohový kop na který si naskočil J.Skřivánek a hlavou poslal domácí do vedení,kterému přispěla teč hostující obrany 3:2.Hostům se již do konce utkání nepodařilo srovnat a tak si domácí připsali velmi cenné vítězství.
Sestava Sokola Vrhaveč:P.Vítovec-Z.Pivoňka,F.Franěk,J.Hošek,M.Skřivánek-K.Švátora,D.Janda,T.Jandečka,J.Skřivánek-Z.Hošek,P.Reitmajer ml.
Po utkání řekl trenér Pavel Skřivánek:Za dnešní zápas musím náš mladý tým pochválit,protože předvedl proti zkušenému mužstvu výkon na hranici svých možností.Těší mě 3 vstřelené branky,ale zároveň mrzí další neproměněné šance 2 tyčky a 1 břevno.Klatovy dlouho odolávaly,ale nakonec neodolaly.
Branky: 5. vlastní, 60. Jandečka (PK, 76. Skřivánek J. – 43. Vacovský V., 58'Sojka J., ŽK:2:5. Diváků: 60. Rozhodčí :Habada V.

 

Železná Ruda B – Křenice   3 : 2 (2 : 1)

Rudolf Pavel

Poslední domácí utkání skončilo  zaslouženým vítězstvím místní rezervy , která potvrdila, že umístění ve středu tabulky jim právem sluší.

Branky : Václav Nedvěd (10.,) Rostislav Petřík (17.,) Věrosjav Máca (50.,) - Vlastimil Rejthar,  (5.,),Lösch Jakub (57.,).  Diváků 50. Hráno bez karet. Rozhodčí : Karel Lažánek

 

 

   1. Klatovy  1898 B   11  10   0   1  62 :  7   30  ( 15)

   2. Měčín B           11   7   2   2  27 : 27   23  (  8)

   3. Vrhaveč  B        11   6   3   2  20 : 12   21  (  0)

   4. Bolešiny B        11   6   1   4  26 : 18   19  (  7)

   5. Janovice B        11   6   1   4  39 : 32   19  (  4)

   6. Bezděkov B        11   5   2   4  28 : 22   17  ( -1)

   7. Železná Ruda B    11   5   2   4  25 : 34   17  ( -4)

   8. Ježovy            11   4   2   5  17 : 32   14  (  2)

   9. Dešenice          11   4   1   6  16 : 17   13  ( -5)

  10. Měcholupy B       11   4   0   7  16 : 22   12  ( -6)

  11. Dlažov            11   2   2   7  21 : 35    8  (-13)

  12. Křenice           11   2   2   7  14 : 30    8  ( -7)

  13. Spůle             12   2   0  10  14 : 37    6  ( -9)

 

 

 

IV. TŘÍDA  - skupina  B

 

 

 

PŘED UTKÁNÍM PODZIMU STŘÍDÁNÍ NA ČELE TABULKY

 

Každá soutěž , i ta nejnižší nazývaná  někdy i nepříliš přiléhavým názvem pralesní ligou má své kouzlo . Body rozdělované v lize mistrů, nebo v divizi mají stejnou hodnotu. Stejnou hodnotu, ale přesto zvlášť důležité budou mít body o které půjde v posledním podzimním kole ve IV.třídě sk.B. Jako by tomu režie losu soutěže chtěla, aby skutečné finále podzimu vyvrcholilo duelem , který se bude hrát v sobotu v Kvaseticích.  Tým který bude mít výhodu domácího prostředí zachraňoval bod po přestávce v Plánici a tím také přišel o první místo  . Novou funkci lídra tabulky převzaly Kašperské Hory, které doma v dramatickém zápase porazily dosud jediného přemožitele Kvasetic  a rovněž celek myslící na nejvyšší stupně tabulky Sokol Zavlekov.

Pro jaro není jisté vůbec nic, jedno však je jisté . Tato soutěž má nového lídra a o tom, kdo přezimuje definitivně na čele tabulky rozhodne právě sobotní  duel Kvastice-Kašperské Hory! 

Plánice  - Kvasetice   1 : 1 ( 1: 0)

Branky: 43. Novák David - Liška Petr; ŽK: 3:4; ČK: 0:1(Ballý Michal). Diváků: 50. 

Rozhodčí: Dyk Jan.

Kašp. Hory  - Zavlekov     2 : 1 ( 1: 0)

Branky: 23. Šuba Vladimír, 51. Tomek Petr ml. – 54. Hlavin David; . Diváků: 50.  ŽK: 0:2

 Rozhodčí: Bala Petr.

 

Svéradice B  - Pačejov B   0 : 3 ( 0: 0)

Branky: 55. Větrovec Josef, 75. Hromádka Ondřej, 86. Škach Roman . Diváků:  40.  ŽK: 2:2. ČK: 1 : 0(Vaněček Miroslav ).

Rozhodčí: Mazanec Marek.

 

Žihobce - Milčice  3 : 3 (3 : 2)

Nedostavil se delegovaný rozhodčí, z tohoto důvodu bylo utkání zahájeno rozhodčím laikem v 15:00 hodin.

Branky: 3. Kratejl Michal, 17'Fiala Lubos, 21'Micka Bohumil - 31'Prucha Jiri, 39'Kacha Jindrich, 81'Komorous Miroslav. ŽK 1 : 0. Diváků: 30. Rozhodčí : laik.

 

Nalžovské Hory B – Kolinec  0 : 6 (0 :4 )

Branky:15.,20.,45.,50. Horák Jan, 43. Milfort Jiří, 58. Javorský Štěpán.ŽK:0:2 ČK:0 Diváci:50 Rozhodčí:Pastyřík R.

 

Hrádek B - Soběšice   4 : 1 (3 : 0)

Branky: Král Tomáš 3, Oliva Jan  1 – Pamiška Milan . . ŽK 2:2. Diváků: 60.

Rozhodčí: Finta Ladislav

 

 

 

   1. Kašp. Hory        10   8   0   2  52 : 15   24  (  6)

   2. Kvasetice         10   7   1   2  49 : 14   22  ( 10)

   3. Pačejov B         10   6   2   2  42 : 16   20  (  8)

   4. Plánice           10   6   2   2  34 : 18   20  (  5)

   5. Zavlekov          10   6   1   3  33 : 15   19  (  7)

   6. Milčice           10   5   3   2  32 : 21   18  (  6)

   7. Žihobce  B        10   5   2   3  27 : 24   17  ( -1)

   8. Kolinec           10   4   1   5  28 : 32   13  ( -2)

   9. Hrádek B          10   4   0   6  29 : 47   12  ( -6)

  10. Svéradice B       10   2   0   8  13 : 31    6  (-12)

  11. Soběšice          10   1   0   9  14 : 44    3  ( -9)

  12. Nalž. Hory  B     10   0   0  10   3 : 79    0  (-18)

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku