Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
SUMARIZACE VÍKENDOVÝCH VÝSLEDKŮ Z 22. A 23.10.2011

SUMARIZACE VÍKENDOVÝCH VÝSLEDKŮ Z 22. A 23.10.2011 

(PODROBNOSTI VE VÝSLEDCÍCH JEDNOTLIVÝCH SOUTĚŽÍ)

KRAJSKÝ PŘEBOR    

 

NA DOUBRAVCE SE SCHYLOVALO K SENZACI KTERÁ SE PROMĚNILA V PŘEKVAPENÍ

 

Oba týmy reprezentující  Pošumaví v krajském přeboru zajížděla v utkání 11.kola krajského přeboru do Plzně kde je čekali velmi zdatní soupeři.  Ještě zdatnějšího soupeře měly Horažďovice v podobě druhé v tabulce  Doubravky ,   které ještě nenašla v KP přemožitele . Tento zápas byl o to pikantnější, že se jednalo o přímý souboj o druhé místo. K němu měly po prvním poločase kdy vedly o dvě branky blížeji Horažďovice, ale druhá půle přidali  domácí na kvalitě, důrazu a šťastnými góly výsledek srovnala na konečnou plichtu. Ve střelbě pokutových kopů byli hráči Senca neomylní a když přišel neúspěšný kop hostující Čadka, druhý bod do tabulky zůstal doma.

Přesto  výkon Horažďovic zasluhuje vysoké ocenění. Po průběhu první půle kdy se schylovalo k senzaci i tak konečný výsledek je pro nováčka přeboru velkým povzbuzením i potvrzením, že v klubu, který byl před třemi roky v kritickém stavu se podařil neuvěřitelný vzestup a to nejen na úrovni  dospělých , ale také u mládeže, kde v součastně žáci i dorost úspěšně zdolávají soupeře v krajských přeborech obou věkových kategoriích.

Klatovy   to neměly na hřišti plzeňských energetiků lehké. Domácí po úspěšném podzimním rozjezdu, kdy na svém hřišti své soupeře mimo Doubravky(2:2) válcovali měli za sebou dvě  prohry v řadě doma s Chrástem a Slávií Vejprnice toužili do vítězství  a své předsevzetí dotáhli do úspěšného konce. Klatovští ale ii přes prohru   zůstávají v tabulce na pátém místě . Pokud se jim podaří sehrát doma v dalším kole úspěšný souboj se sousedem v tabulce Slavojem Stod, pak si v tabulce určitě nepohorší.  

Kuriozitou tohoto kola byl z důvodu šesti remízových duelů rekordní počet penaltových rozstřelů a ze všech vyšli vítězně   domácí. 

Senco Doubravka - Horažďovice  2 : 2 (0 : 2) na PK 7:6    

Na krajský přebor se hrál v Plzni velice kvalitní fotbal o kterém se pochvalně,zejména na adresu hostů vyjadřovali i domácí příznivci. Ti viděli v první poločase ze strany hostů excelentní výkon který jim vynesl dvoubrankové vedení.  První ještě odmítli v 7.minutě , kdy po faulu brankáře Kurce na Beránka sám faulovaný kopal pokutový kop, ale brankář domácích jeho střelu tyči po zemi chytil. Ve 33.minutě ale musel již poprvé kapitulovat po kombinační akci hostů a přesném zakončení Kotrby šli hosté do vedení. Ve 41.minutě  po centru Beránka hlavou k tyči upravil konečný stav první půle na 0:2¨.

Do druhé půle nastoupili hosté s cílem pokusit se eliminovat očekávaný n ápor domácích. To se ale nepodařilo a Doubravka ve pět minut po přestávce vrátila zpět do utkání  brankou Šperla, který zblízka prostřelil Kozlíka 1 : 2. V poslední půlhodině utkání již domácí získávali stále více ze hry a bylo otázkou času kdy se jim podaří vyrovnat.  Podařilo se jim to až v 77.minutě šťastnou brankou po té, kdy centr Vaigla překvapivě prošel nikým netečován až do branky hostů. Domácí   v samotném závěru chtěli  sevřeli svého soupeře ve snaze zvrátit vítězství na svojí stranu. To se jim podařilo jen z části a to až ve střelbě pokutových kopů za kterou získali druhý bod.

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí, když na rozdíl od hostující Čadka   nechybovali a druhým bodem si upevnili druhé místo.  Horažďovice začaly poslední třetinu podzimu úspěšně, když zůstávají v krajském přeboru   na 3.místě, ikdyž tentokráte po té, kdy její největší soupeř z Vejprnic přivezl tři body  ze hřiště poslední Horní Břízy.

Branky:  51. Šperl, 77. Vaigl -   33. Kortba, 41. Čadek  ; ŽK:2 : 0  . Diváků: 150  

Rozhodčí: Kračmer

Sestava Horažďovice : Kozlík – Čadek, Křivanec, Greger, Mičkal , Beránek(71. Nauš), Koc,  Stulík, Melka (84. Řivský),  Jůda, Kotrba.

SK ZČE Plzeň -  Klatovy   3: 1 ( 2: 1)

Branky: Mašek, Peterka, Vít - Veselka; ŽK: 2:1 . Diváků: 50 

Rapid Přeštice 3: 3 ( 2: 2) PK: 4:3

Branky: Petroutka 3 - Bešta, Přibáň, Vacík; ŽK: 1:3; ČK: 0:1 . Diváků: 50

Hor.Bříza -  Vejprnice 1: 3 ( 1: 0)

Branky: Hackr - Havránek, Löwy, Vnuk; ŽK: 0:2 . Diváků: 135 

Příkosice -  Chrást 1: 1 ( 0: 1) PK: 5:3

Branky: Fiala - Roubal; ŽK: 4:4; ČK: 0:1 . Diváků: 150

Doubravka  - Horažďovice 2: 2 ( 0: 2) PK: 7:6

Branky: Vaigl, Šperl - Kotrba, Čadek; ŽK: 3:0. Diváků: 100

Bolevec  - Stod 5: 2 ( 4: 1)

Branky: Šnaider 2, Kohout, Pelnář, Šiml - Kyklhorn 2; ŽK: 2:1. Diváků: 100 

Holýšov  - Chotíkov 3: 3 ( 2: 0) PK: 5:4

Branky: Hrádek 3 - Hauer, Kluska, Prais; ŽK: 1:6; ČK: 0:1 . Diváků: 120

Stříbro -  Horš.Týn 1: 1 ( 1: 1) PK: 5:4

Branky: Demjan - Smirkl; ŽK: 7:2. Diváků: 80

1. A  T Ř Í D A 

 

 

SUŠICE  V CHLUMČANECH PŘEPISOVALA HISTORII

 

                            Po desátém kole se znovu do čela 1. A třídy vrátila TJ Sušice a v této roli jí čekal náročný duel v Chlumčanech. Náročný proto, neboť  na tomto hřišti    v  předcházejících šesti mistrovských zápasech   se hráčům z města na Otavě ani jednou   nepodařilo vyhrát. Určitou nadějí která svítala na lepší časy byly poslední dva vzájemné duely ve kterých došlo na dělbu bodů.  Co se nepodařilo před tím, podařilo se  nyní a po béčku Domažlic je to Sušice, která si odváží v tomto ročníku s Chlumčan tři body a ty jsou při součastné situaci , kdy je Sušice na prvním  místě zvlášť cenné .

                            Ve stejný bodový zisk doufali i příznivci lubské kapané  po té, kdy  jejich tým dokázal přivést v minulém kole bod ze Sušice. Luby se  hostující  Zákavou   střely utkání v 1.A třídě doma již po čtvrté.   V Lubech dvakrát vyhrál  Start a ten poslední před    sestupem hostů do 1 B třídy v roč.  2008/09  byl pro ně  neúspěšnější , neboť si odvezli  za remízu 1:1  z Lub bod. Tentokráte Žákava byla ještě úspěšnější a na domácí v tomto zápase nezůstal ani bod a to je v klání se sousedem v tabulce velmi nepříjemná ztráta.

                            Podruhé za sebou se vrátili nýrští fotbalisté ze hřiště soupeře s nepopulárním bůrem.  Po vysoké prohře 5:0 v Domažlicích tentokráte  dostali stejný výprask  v souboji dvou nováčků na severu plzeňského regionu. Pokud se poohlédneme zpět , tak  zase tak velké překvapení to není. Vždyť Nýrsko   venku s výjimkou duelu v M.Touškově kde vyhrálo 5:1 v dalších čtyřech zápasech na hřištích soupeřů neskórovalo a celkem inkasovalo v průměru čtyři branky za jedno utkání.

 

Luby A -  Žákava   2 : 3 (1 : 3)

Branky: 12. Koželuh Vojtěch, 74. Čížek Aleš – 13. Huňáček Aleš. 33. Drohobeckyj Vitalij, 42. Smazal Jan

Chlumčany  - Sušice 0 : 3 (0 : 1)

Branky: Budil, Fusch, Vrhel; ŽK: 4:1; ČK: 1:0. Diváků :  40 

Žihle  - Nýrsko 5 : 0 (2 : 0)

Branky: Sklenička 2, Tiesl 2, Tureček; ŽK: 2:2. Diváků :  70  . 

Křimice  - Zruč 0: 4 ( 0: 2)

Branky: Nosek 2, Trnka, Vinc; ŽK: 7:5; ČK: 0:2 . Diváků :  80 

Nepomuk -  Dl.Újezd 2: 4 ( 1: 3)

Branky: Kocour, Ptáček - Baroch, Bukva, Houda, Švábek; ŽK: 4:2. Diváků :   100 

Blovice  - Sl.Mýto 2: 3 ( 1: 2)

Branky: Rous, Žák - Kříž, Veverka, Švejda; ŽK: 2:5 . Diváků :  70 

Černice - T.Přimda 2: 4 ( 1: 2)

Branky: Fencl, Hacker - Stec 2, Brouzda, Terplárek; ŽK: 4:4; ČK: 1:0 . Diváků :  70 

Domažlice B -  M.Touškov 11: 0 ( 5: 0)

Branky: Hartl 5, Bahleda, Benušík, Havlíček, Kubica, Leitl, Paluch. Diváků: 40. Hráno bez karet

 

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B      

 

 

HRADEŠICKÝM TO POPÁTÉ KONEČNĚ   VYŠLO

 

                            Krajská soutěž 1.B třídy sk.B mužů  měla v 9.kole zajímavé pokračování    . Vedoucí Svéradice čekal duel  v Mochtíně.  Domácí sehráli rovnocennou partii v minulém kole ve Spáleném Poříčí která jim sice body nepřinesla, ale z domácího hřiště si na podzim udělali  nedobytnou tvrz  a  co nevyšlo ve Spáleném Pořičí , vyšlo doma.  Relativně velké překvapení kola, ale to největší se odehrálo v Losiné, kde domácí na body nedosáhli v zápase s Měčínem, který ještě na podzim   venku nezavadil ani o jediný bod a nyní si ze hřiště třetího celku tabulky přivezl hned body tři.

                            Zajímavé derby se šťastným koncem pro domácí se hrálo rovněž  v Hradešicích. Domácí    po osmi kolech v  na předposledním místě  měli pouhých šest bodů  a zatím na svoje první podzimní vítězství čekali se konečně dočkali , když porazili  dosud druhý  neúspěšnější  celek v tabulce  této soutěže  z Pošumaví  TJ Žichovice a připsali si v pátém zápase doma první výhru.

                            Bodový výpadek z posledních dvou kol se podařil napravit domácím vítězstvím nad nevyzpytatelným Starým Smolivcem Sokolu Pačejov . Jediným kdo si pohoršil byl Strážov, který doma bez zraněných opor Čížka a Chaluše nezvládl derby se Švihovem. Soupeř hrubé chyby v defenzivě dokázal potrestat ,  tahal celé utkání za delší konec  a zaslouženě si dovezl tři body.

                            Chanovice potvrdily svojí domácí stoprocentní úspěšnost zisku bodů . Z jejich výhry neměli radost jen příznivci klubu, ale také v sousedních Svéradicích , které si i přes prohru v Mochtíně udrželi první místo v tabulce.

Losiná – Měčín   2 : 3  (1 : 3)

Branky: Hajšman, Veleman - Šlajch 2, Krotký; ŽK: 3:1 . Diváků:  80.

Pačejov -  Starý Smolivec  1 : 0 (1:0)

Branka : 22.min. Václav Klásek.Rozhodčí:  Jaroslav Rubáš. ŽK: 4 : 3. ČK: 0 :1 , Diváků:  100

Hradešice - Žichovice  3 : 1 ( 1: 0)

Branky: 24. J. Forman (PK), 52. Šašek, 89. F. Melka - 74. Beneš.  ŽK: 2:2 . Diváků: 80 

Mochtín  - Svéradice  2 : 0 ( 1: 0)

Branky : Tomáš Babka, Stanislav Jarabica .

Chanovice  - Spálené Poříčí   3: 1 (2 : 1)

Branky : 16" Polena Josef, 44" Polena Michal, 90" Král Jiří Branky-hoste : 25" Šlajs David

Strážov  - Švihov   3 : 4 (1 : 2)

Branky: Weber, Faltýn, Petrželka - Žák 3, Kowalsky

Přeštice B  - Štěnovice 1: 2 ( 1: 1)

Branky: Roubíček - Krásný, Pelouch; ŽK: 1:3. Diváků: 100 

 

 

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

VRHAVEČ PO PÁTÉ DOMA  VYHRÁLA S NULOU 

 

Dvě kola před koncem první části soutěžního ročníku 2011/2012 je situace již devět kol na prvním místě v tabulce okresního přeboru stále stejná.  Rozdíl je pouze v tom, že po třetím kole vedla Vrhaveč před Dlouhou Vsí o jediný bod nyní má před tímto týmem, který je na bronzové příčce tabulky náskok deset bodů a na druhé Běšiny má k dobru sedm bodů.

Důležité dva zápasy, které mají vliv na umístění týmů v suterénu tabulky se hrály ve Velké Boru a v Žihobcích . V nich uspěli domácí a tak Týnec zůstává s třemi body poslední a Velké Hydčice po debaklu ve Velkém Boru zůstávají předposlední.  

V závěrech zápasů odehraných v průběhu měsíce října se rozhodně nenudí  hráči Janovické Dukly  .  Potřetí rozhodovali po utkání o tom, za si k bodu za remízu připíší další bod z penaltových rozstřelů. V předcházejících dvou ve V.Hydčicích a posledním zápase doma s lubskou rezervou byli janovičtí střelci úspěšní, ale tentokráte vzal do rukou osudu jeden bod brankář hostů z D.Vsi, který v šesté  sérii  nejdříve zneškodnil  domácím pokutový kop a po té rozstřel sám využitou penaltou uzavřel.

Vrhaveč  - Nezamyslice  1 : 0 (0 : 0)

Branky: 54. Jandečka Tomáš; ŽK: 0:2 . Diváků: 80 

Janovice  - Dlouhá Ves   0 : 0 ( 0: 0) na PK 5 : 6

Zápas s přehledem soudcoval rozhodčí V.Habada. ŽK: 2:4; ČK: 0 :1 ( Pechek Petr ). Diváků: 60

Hrádek  - Luby B   1 : 1 ( 0: 1) na PK 5 : 3

Branky: 54. Brabec Jiří – 17. Švec Radek; ŽK: 0:2 . Diváků: 60. Rozhodčí: Hovorka Milan.

Žihobce  - Týnec   3 : 2 ( 0: 1)

Branky: 88. Drobný Milan, 47.Nemrava Oldřich, 75. Holý Michal – 13. a 49. Ryba Tomáš (obě branky z PK); ŽK: 2:3. Diváků: 30

Velký Bor – Velké Hydčice   5 : 1         (2 : 0)

Branky: 11‘, 54‘, 76‘ Šimanovský Robert, 43‘ Kulhánek Štěpán, 73‘ Brůha Antonín – 75‘ Barborka Ondřej

ŽK:6 : 2 ;ČK:1 : 0               (60‘ Petřík Lukáš);Diváků :80

Běšiny – Železná Ruda  0 : 0 na PK 4 : 5

ŽK 2 : 2; ČK 0 : 1 (Malý Jiří). Diváků. 60.

Rozhodčí : Lažánek Karel.

TJ  SUŠICE  "B   - SOKOL  MOCHTÍN  "B"  2 : 2 (1 : 1 ) na PK 5 : 3

Branky:  27´ Farták, 75´ Žežulka  -  29´ Bejvl, 85´ Křivánek (PK). ŽK: 0 : 1. Diváků: 70. Rozhodčí : Pressl

III.   T Ř Í D A   

 

 

HORÁCI SE CHYSTAJÍ PŘEZIMOVAT NA DNĚ TABULKY

 

Na obou pólech tabulky III. třídy je největší pravděpodobností rozhodnuto o tom pro přezimuje na čele a této soutěže a komu zůstane černý Petr z letošního podzimu. Zatím co Horažďovice B těžko bude někdo s dalších pronásledovatelů ohrožovat na cestě za postupem do okresního přeboru, Hory Matky Boží, které z přeboru na jaře sestoupily nemají ani v nižší soutěži na růžích utkáno. Sami si svými výkony ustlaly v přezimování na sami  dnu tabulky.  Daleko příjemnější období zažívá jejich největší  rival z nedalekých Velhartic, který si polepšil výhrou v Měcholupech na cestě mezi nejlepší týmy této soutěže.

Myslív – H. M. Boží 4 : 2  (2 : 2).

Branky: 5., 87. J. Sládek, 29. V. Strolený, 56. J. Hora-35. M. Majer, 42. M. Kundráč.

Rozhodčí: Staněk Luděk. ŽK 1:3. Diváků: 40.

Měcholupy A – Velhartice   1 : 2 (1 : 2)         

Branky: 21. Kanák Jan - 12. Antonovics Andrei, 44. Matějka František

N.Hory "A" – Bezděkov  5 : 0 (2 : 0)

Branky: Stěpánek Jindra 11',Jedlička Antonín 14 a 56',Racek Pavel 61',Vaněk Luděk 78'; ŽK 2:2,ČK 0:1(Panuš Petr 36').

Hradešice B  - Veřechov   3 : 0 ( 1: 0)

Branky: 59.(PK)  a 79. Melka František ml. , 16.  Melka Patrik; Rozhodčí: Klička Jiří; ŽK: 2:1. Diváků: 30

Neznašovy  - Bolešiny 0 : 2 ( 0 : 2)

Branky: 33. Jandík Zdeněk, 44. vlastní; Rozhodčí: Pastyřík Vladimír; ŽK: 2:1. Diváků: 30 

Malý Bor – Hartmanice  4 : 0 (2 : 0)    

Branky: 4´Šipla Miroslav, 24´Dvořák Václav, 49´Hozman Václav, 83´Šipla David.

Horažďovice B - Strážov B   3 : 0 (1 : 0)        

Branky: 35, Forman Michael, 85. Mičkal Petr, 87. Janouškovec Jiří

 

IV. TŘÍDA  - skupina  A  

 

MILOŠ BARTŮNĚK HATTRICKEM ZAJISTIL DEŠENICÍM DALŠÍ BODY

 

Poslední dvě kola na sebe výrazně upozornily Dešenice plným bodovým ziskem. O další tři body se v tomto kole postaral obávaný kanonýr v době své největší slávy Miloš Bartůněk, který se připomněl , že to stále umí hattrickem v Křenicích. Z dalších výsledků zaujala další prohra vrhavečské rezervy doma a čestná prohra béčka Bezděkova , které potrápilo v Klatovech domácí béčko, jinak dosud výsledkového suveréna  soutěže.

Křenice – Dešenice  1 : 4 (1 : 2)

Branky:  6 . Denk Tomáš -  37. Lösch Jakub, 29.,67.,88 . Bartůněk Miloš, ŽK 2:1, diváků:  20.  

SK Bolešiny B - Ž.Ruda B 6 :1 (1 : 0)  

Branky: 8. 65. 67.   Hess Martin,  60. 68.  Hodl  Jiří , 82. Mazanec Jaroslav .

Vrhaveč B  - Měcholupy B 2 : 3 ( 1: 0)  

Branky: 42. a 62.(PK) Reitmajer Petr -77. a 91. Bálek Dušan ml. ,  59.  Nový Jiří; ŽK: 3:3 . Diváků: 40.

Měčín B – Spůle  2 : 1 (1 :0 )     

Branky: Votípka,Bošek-Janošiak; ŽK:2:1; ČK:1:0(Čejka M.); Diváků  70.

Klatovy  1898 B – Bezděkov  B  2 : 0 (0 : 0)

Branky: Voráček 46.min., Vacovský z PK v 68.min. Diváků: 50. ŽK: 1:4

Janovice B  - Dlažov 7: 3 ( 3: 1) 

Branky: 27.,75.a 80.Jůzek David , 38. Jelínek Pavel, 22. Jansta Josef, 51. Kološ David, 88. Urban Miroslav - 24.,50.a 52.Černý Miroslav; ŽK: 2:1. Diváků: 30.

 

IV. TŘÍDA  - skupina  B

 

 

 

LÍDR ZTRATIL V ZAVLEKOVVĚ SVOJÍ NEPORAZITELNOST

 

Šlágr 9.kola skupiny B IV.třídy se hrál v Zavlekově. Pro domácí , kteří hostili lídra tabulky z Kvasetic to byla jedinečná příležitost , jak se přiblížil k čelu tabulky . Dokázali tuto šanci v domácím prostředí využít a dramatickém závěru své vítězství pojistit. Kvasetice tak přišly o svojí neporazitelnost. Na její zaváhání čekaly Kašperské Hory , když je dvě kola před koncem podzimu dělí od prvního místa jediný bod. Kvasetice čeká ještě náročné derby v příštím kole v Plánici a pak si to s největší pravděpodobností doma o podzimní primát rozdají v přímém souboji s největším rivalem z Kašperských Hor.

Milčice – Svéradice B  4 :0 (2:0)

Branky: 23. Fabián Václav, 33.  Frič  Jan,55. a 62.  Kubáň Milan,ŽK 1:1,diváků 40,.

Soběšice – Kašperské Hory  0 : 3¨(0 :1)

Branky:  22. Vrhal Aleš ,64. Tomek Petr,78. Voldřich Jiří . ŽK.0:1, Diváků: 40.

Zavlekov -  Kvasetice   4 : 1 (2 : 0)  

Branky: 26. a 82. Fous Jan, 13. Špitalský Jan, 93. Bilynskyy Volodymyr – 78. Ballý Pavel; ŽK: 4:1. Diváků: 40.

Nalž. Hory B  - Plánice 1: 4 ( 0: 0)  

Branky: 89. Štěch Petr – 69.,70., 75.Novák David, 63. Bouzek Lukáš; ŽK: 2:0. Diváků: 30.

Pačejov B - Hrádek B    7 : 2 (3 : 0)

Branky: 10. Hlůžek Josef;  15. Hromádka Ondřej /PK/; 36. Klásek Václav; 50. a 71. Cikán Jiří; 60. Brůha Václav; 81.Kodýdek Jan -56. vlastní,   74. Jánský Luboš.ŽK: 1 : 2       . ČK: 0 :1 . Diváků:  50

Kolinec – Žihobce B   4 : 3 (2 : 1)

Branky :  25., 41., 52., 74. Jan Horák -  28. Melka, 62. Lemberger, 77. Drobný. Diváků : 40

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku