Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
V DOMAŽLICÍCH SE HRAJE ŠLÁGR ČFL

V DOMAŽLICÍCH SE HRAJE ŠLÁGR ČFL

Jiří Pojar

V neděli  23.října od 10:15 hodin se na Domažlickém stadionu Střelnice střetnou nováčci ČFL. Čtvrtá Jiskra Domažlice , která přivítá dosavadního lídra tabulky MFK Chrudim. Fotbalisté z Pardubického kraje , kteří ještě v letošním ročníku třetí nejvyšší soutěže  nepoznali hořkost porážky.

Domažlická Jiskra má za sebou smolné utkání na Kladně. Kde v závěru utkání nevyužila svoje 100% šance a po vlastním brance nakonec prohrála nezaslouženě  vysoko  4:1. Kádr bude až na distancovaného útočníka Lukáše Bezděka kompletní.  ,,Čeká nás určitě nejlepší mužstvo, které se doposud na Střelnici představilo. Po jedenácti kolech dostali pouhých osm branek což hovoří za vše. Diváci se mají na co těšit, protože my  jsme vstřelily nejvíc branek a Chrudim jich nejmíň obdržela. Máme respekt se soupeře, ale hrajeme doma a chceme vyhrát“ řekl odhodlaně trenér Jiskry Domažlice Zdeněk Michálek. Domažličtí mají o soupeři dostatek  video  informací  a kouč Michálek je viděl při  utkání s rezervou Viktorie Plzeň. Vůdčí osobností mužstva  je bývalí hráč pražské Sparty útočník Radim Holub společně s dvěma ofenzivními  záložníky Tomášem  Dostálkem a Janem  Luptovským. V obraně se Chrudim opírá o výkony zkušených obránců sedmatřicetiletého  Tomáše Linharta a dvaatřicetiletého Jiřího Adámka. Chrudim měla ,,na mále“ v minulém kole když před 475 diváky porazila pražský Vltavín 1:0. Trenér MFK Chrudim   Pavel   Jirousek  „V prvním poločase při nás stáli všichni svatí. Soupeř byl lepší, důraznější, zachycoval většinu odražených balonů. To, že jsme o poločase vedli, byla otázka štěstí. Druhá půle se mi líbila z naší strany už více, soupeř se už do šancí nedostával. Dali jsme i branku, ale bohužel nebyla uznána. Celkově musím konstatovat, že nevyhrál lepší tým, ale šťastnější.“ Kádr Chrudimských by měl být kompletní . Otazníky visí nad startem dvou jejich opor Holuba a Luptovského.,,Zda tito hráči nastoupí se rozhodne při pátečním tréninku, snad to bude v pořádku, protože se lečí celý týden“ uvedl sekretář Chrudimi Martin Škrha a pokračoval,, Máme vítěznou šnůru , kterou bychom chtěli udržet. Čeká nás těžké utkání .  Domažlice jsou doma velmi dobrým týmem. Viděli jsme je hrát tak že víme  co nás čeká“. Utkání bude řídit Martin Schröter z Jablonce nad Nisou. Na čarách mu budou asistovat Vlastimír Langer z Pěčína u Liberce a Jiří Kříž z Kunratic u Frýdlantu. Delegát  Miroslav Skála z Merklína u Karlových Varů.

Po utkání ČFL od 14:00 hodin  nastoupí rezerva Jiskry Domažlice momentálně čtvrté mužstvo tabulky 1.A třídy proti desátému mužstvu tabulky Sokolu Město Touškov. Béčko v posledních dvou kolech bodovalo na plno se skoré 8:1.,,Pro nás jsou v domácím prostředí složitější utkání se soupeři z nižších pater tabulky. Chceme navázat na výkony s posledních dvou kol , Touškov  porazit  a udržet kontakt s trojicí Sušice, Nepomuk, Zruč, kteří mají o bod víc než my. Kádr je kompletní“ řekl k utkání trenér

I proti FMK Chrudim mohou domácí trenéři pořítat s motorem týmu Petrem Mužíkem(na foto s míčem).

I





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku