Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1. B třída – skupina B . 9.kolo 22.-23.10. 2011

 

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B      

 

 

HRADEŠICKÝM TO POPÁTÉ KONEČNĚ   VYŠLO

 

                            Krajská soutěž 1.B třídy sk.B mužů  měla v 9.kole zajímavé pokračování    . Vedoucí Svéradice čekal duel  v Mochtíně.  Domácí sehráli rovnocennou partii v minulém kole ve Spáleném Poříčí která jim sice body nepřinesla, ale z domácího hřiště si na podzim udělali  nedobytnou tvrz  a  co nevyšlo ve Spáleném Pořičí , vyšlo doma.  Relativně velké překvapení kola, ale to největší se odehrálo v Losiné, kde domácí na body nedosáhli v zápase s Měčínem, který ještě na podzim   venku nezavadil ani o jediný bod a nyní si ze hřiště třetího celku tabulky přivezl hned body tři.

                            Zajímavé derby se šťastným koncem pro domácí se hrálo rovněž  v Hradešicích. Domácí    po osmi kolech v  na předposledním místě  měli pouhých šest bodů  a zatím na svoje první podzimní vítězství čekali se konečně dočkali , když porazili  dosud druhý  neúspěšnější  celek v tabulce  této soutěže  z Pošumaví  TJ Žichovice a připsali si v pátém zápase doma první výhru.

                            Bodový výpadek z posledních dvou kol se podařil napravit domácím vítězstvím nad nevyzpytatelným Starým Smolivcem Sokolu Pačejov . Jediným kdo si pohoršil byl Strážov, který doma bez zraněných opor Čížka a Chaluše nezvládl derby se Švihovem. Soupeř hrubé chyby v defenzivě dokázal potrestat ,  tahal celé utkání za delší konec  a zaslouženě si dovezl tři body.

                            Chanovice potvrdily svojí domácí stoprocentní úspěšnost zisku bodů . Z jejich výhry neměli radost jen příznivci klubu, ale také v sousedních Svéradicích , které si i přes prohru v Mochtíně udrželi první místo v tabulce.

 

Losiná – Měčín   2 : 3  (1 : 3)

Evžen Veselý

Měčín vstoupil do utkání velmi aktivně již v 5 min. Jarda Krotký přízemní střelou otevřel skoré. Po úvodním gólu hosté pokračovali v bojovném výkonu. Po rohovém kopu  vsítil David Šlajch druhý gól. Nápor hostů pokračoval a výsledkem byly tři  nastřelené tyče . Třetího gólu se hosté dočkali když míč putoval po ose Krotký -Němec -David , Šlajch, který  vsítil třetí gól.  Domácí po rychlém brejku snížili stav. V druhém poločase domácí byly aktivnější a přízemní střelou z velkého vápna upravili na konečný stav. Vítězství hostů bylo za předvedenou hru v prvním poločase zasloužené.

Branky: Hajšman, Veleman - Šlajch 2, Krotký; ŽK: 3:1 . Diváků:  80.

 

Pačejov -  Starý Smolivec  1 : 0 (1:0)

Tomáš Cihlář

Pačejovští se po krátké pauze vrátili ke svému oblíbenému domácímu výsledku a už počtvrté na podzim doma vyhráli tím nejtěsnějším výsledkem 1:0. Zajímavé je, že ve třech zápasech byl  autorem té jediné vítězné branky Vašek Klásek. V sobotu se hrálo velice důležité utkání. Už po několika minutách musel po tvrdém ataku protihráče odstoupit ze hry „smolař podzimu“ Honza Hosnedl, který se po zranění znovu vrátil do základní sestavy. Hrál se oboustranně rušný a zajímavý fotbal. Ve 22.minutě si pěkně zpracoval v pokutovém území míč Vašek Klásek a nekompromisní  umístěnou střelou  dostal domácí do vedení. To mohli domácí pojistit ve 32.minutě, když Jirka Mrázek předložil gólovou přihrávku, kterou Ondra Němec bohužel před prázdnou brankou minul. Hosté byli velice nebezpeční v útoku a nechali několikrát vyniknout brankáře Miloše Boře, který domácí skutečně podržel. I po změně stran se hrál celkem líbivý fotbal. V 75.minutě se nechal zbytečně vyloučit do té doby výborný hostující hráč Stanislav Procházka. I v 10 lidech se Smolivec snažil o vyrovnání. Otevřel obranu, do níž domácí v závěrečné fázi podnikli řadu útoků, při nichž hosty dokázali přečíslit, ale vstřelit druhou branku bylo již tradičně zapovězeno. I tak zůstaly tři cenné body doma.

Branka : 22.min. Václav Klásek

Rozhodčí:  Jaroslav Rubáš. ŽK: 4 : 3. ČK: 0 :1 , Diváků:  100

 

Hradešice - Žichovice  3 : 1 ( 1: 0)

Milan Černík

Zasloužené vítězství domácích, kteří udělali v sestavě několik změn a vedení týmu posílil František Melka st. Po zranění se vrátil do sestavy s kapitánskou páskou O. Starec a na místě stopera nastoupil poprvé V. Kotiš.

Úvod utkání byl ale ze strany domácích nervózní, v 6.´ utkání vyhlavičkoval P. Řezáč míč z brankové čáry na břevno po rohu hostů a hlavičkovém zakončení. Již v 11.´ byl zraněn domácí J. Hnojský s následnou diagnózou podezření na přetržené kolenní vazy. V zápase ho nahradil další mladík J. Sekyra, který odehrál výborný zápas. Ve 23.´ se dostal do velké šance Fr. Melka, ale s vyběhnuvším brankářem hostů přehodil i branku. O minutu později vybojoval míč J. Sekyra a po jeho centru byl před prázdnou brankou rukama stažen Fr. Melka. Následný pokutový kop bezpečně proměnil J. Forman a poslal domácí do vedení, které vydrželo až do konce poločasu. Ve 44.´ zápasu se zranil i hostující gólman a musel být také vystřídán.

V 52.´ zvýšil na 2:0 pro domácí Fr. Šašek, který šel důrazně do souboje a využil nedorozumění hostujícího obránce s brankářem. V 74.´ vyrobil do té doby v pohodě hrající stoper V. Kotiš školáckou chybu, kterou hosté potrestali gólem na 2:1 a zdramatizovali tak závěr utkání. V něm se ale prosadili již jen domácí, když průnik M. Formana do otevřené hostující obrany zastavil hostující obránce jen za cenu faulu v pokutovém území. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Fr. Melka a potvrdil tak první podzimní tříbodové vítězství Hradešic na domácím hřišti.

Branky: 24. J. Forman (PK), 52. Šašek, 89. F. Melka - 74. Beneš.  ŽK: 2:2 . Diváků: 80 

Rozhodčí: Ulrych - Brůha, Klička, ŽK 2:2, 80 diváků Sestava domácích: D. Vávra - V. Kotiš, M. Hlaváč, P. Řezáč, J. Forman, F. Šašek (L. Melka), O. Starec, J. Hnojský (J. Sekyra), P. Křesák, F. Melka, M. Forman (P. Melka)

 

Mochtín  - Svéradice  2 : 0 ( 1: 0)

Karel Šot

Hostující Svéradice přijely do Mochtína v roli favorita. Mají nejlepší útok v soutěži, s náskokem vedou tabulku,ale tentokráte své přednosti nepotvrdily. Domácí tým vycházel ze zabezpečené obrany, poctivě přikryl rozehrávače Herouta, nebezpečný hostující útok prakticky za celý zápas do vyložené šance  nepustil. Naopak, útočně naladění domácí hráči několikráte nebezpečně zamotali hostující obraně hlavu, mohli vstřelit i další branky. Skore otevřel v 16.minutě Tomáš Babka, stejný hráč pak měl ještě další dvě golovky ve druhém poločase. Jednou jen těsně minul, podruhé ho vychytal golman hostů Soukup. Stejně tak se golově neprosadil z velké šance i Jaroslav Cihlář. Klíčový druhý gol Mochtína  přidal hned v úvodní minutě druhého poločasu zkušený Stano Jarabica. Z volného přímého kopu se trefil přesně k tyči, opět dokázal, že je stále hodně platným hráčem domácího týmu. Soupeře to však nezlomilo, snažil se aktivní hrou získat převahu, ale ta byla prakticky jen ve středu hřiště, do výraznějších útočných akcí a zakončení se svéradičtí hráči nedostávali, odjeli tentokráte s prázdnou. 

Branky : Tomáš Babka, Stanislav Jarabica .

Rozhodčí Lad. Fanfule z Bělé nad Radbůzou, ŽK 2:3, 70 diváků.

 

Chanovice  - Spálené Poříčí   3: 1 (2 : 1)

Štěrba

Důležitý zápas pro domácí začal náporem hostů, ale první se radovalo domácí publikum, když se s trestného kopu asi z 23 metrů nádherně trefil Polena Josef. I nadále byli hosté lepší až se jim podařilo ve 25 minutě Šlajsem vyrovnat. Hosté dále pokračovali v náporu ale opět udeřilo  k radosti domácích. Ve 44 minutě po trestném kopu přehodil brankáře Polena Michal. Do druhého poločasu již nenastoupil domácí kapitán Lukáš Černohorský kvůli zranění a domácí se začali obávat o výsledek. Hosté dále byli lepším mužstvem nastřelili břevno a tyč, ale k vyrovnání nedosáhli. V 90 minutě utekl obraně hostů Král a mezi nohy brankáře hostů pečetil výsledek na 3 : 1 pro domácí.

Branky : 16" Polena Josef, 44" Polena Michal, 90" Král Jiří Branky-hoste : 25" Šlajs David

Rozhodčí : Janda. Diváků: 80. ŽK: 2 : 2.

Sestava domácích: Beke, Brejcha, Srb, Skuhravý, Šebek, Klásek / 73" Soukup/, Polena Michal, Král, Černohorský /46" Prýmas/, Pavlovský, Polena Josef,

 

Strážov  - Švihov   3 : 4 (1 : 2)

Trenér domácích Petr Presl : „Ztratili jsme tři body se soupeřem, který se dal přehrát za předpokladu, že budeme zodpovědně bránit soupeře v okolí vlastního pokutového území a nebudeme se stydět hrát ofenzivně jako tým. Bohužel jsme prospali začátek utkání a dvě rychlé branky zvedly výkon soupeře v jehož kádru měl dnes mimořádný den náš bývalý hráč Petr Žák, autor hattricku. Do zápasu jsme se přece jen dostali po vyrovnávací premiérové brance T.Falína, kterého výbornou kolmicí uvolnil F.Petrželka. Petr Weber měl na kopačce v brejku i vedoucí branku, ale jeho pokus se mezi tyče nevešel.  Závěrečný 15ti minutový nápor už přinesl jen korekci výsledku, ale bohužel se ukázalo, že hrát s nasazením jen tento časový úsek na vítězství stačit nebude. Doufám jen, že si hráči vezmou poučení do zbývajících utkání soutěže a zvednou se.“

Branky: Weber P., Faltýn O. Petrželka F. – Žák Petr 3, Špatenka Z.

sestava : Javorský, Petrželka, Michel, Helm, Franc, Uruba, Faltín, Šlegl ( 65.Vítovec), Mayer (K), Weber, Denk ( 75.Presl Š.). Rozhodčí : Chejlava P.

 

Přeštice B  - Štěnovice 1: 2 ( 1: 1)

Branky: Roubíček - Krásný, Pelouch; ŽK: 1:3. Diváků: 100 

 

 

 

 1. Svéradice          9   7   0   2  24 : 14   21  (  6)

 2. Spálené Poříčí     9   6   0   3  22 : 14   18  (  3)

 3. Losiná             9   5   1   3  22 : 16   17  (  1)

 4. Štěňovice          9   4   2   3  16 : 14   16  (  2)

 5. Mochtín            9   4   2   3  16 : 14   15  ( -1)

 6. Zichovice          9   5   0   4  23 : 23   15  (  3)

 7. Chanovice          9   4   1   4  15 : 15   13  (  1)

 8. Pačejov            9   4   1   4  10 : 12   13  (  1)

 9. St. Smolivec       9   4   1   4  17 : 20   13  ( -2)

10. Švihov             9   4   1   4  20 : 25   13  (  1)

11. Měčín              9   4   0   5  20 : 22   12  ( -3)

12. Strážov            9   2   3   4  11 : 14   11  ( -3)

13. Hradešice          9   2   2   5  18 : 21    9  ( -7)

14. Přeštice B         9   1   0   8  14 : 24    3  ( -9)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku