Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA . 9.kolo 22.-23.10. 2011

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

Aktuální výsledky

 

VRHAVEČ PO PÁTÉ DOMA  VYHRÁLA S NULOU 

 

Dvě kola před koncem první části soutěžního ročníku 2011/2012 je situace již devět kol na prvním místě v tabulce okresního přeboru stále stejná.  Rozdíl je pouze v tom, že po třetím kole vedla Vrhaveč před Dlouhou Vsí o jediný bod nyní má před tímto týmem, který je na bronzové příčce tabulky náskok deset bodů a na druhé Běšiny má k dobru sedm bodů.

Důležité dva zápasy, které mají vliv na umístění týmů v suterénu tabulky se hrály ve Velké Boru a v Žihobcích . V nich uspěli domácí a tak Týnec zůstává s třemi body poslední a Velké Hydčice po debaklu ve Velkém Boru zůstávají předposlední.  

V závěrech zápasů odehraných v průběhu měsíce října se rozhodně nenudí  hráči Janovické Dukly  .  Potřetí rozhodovali po utkání o tom, za si k bodu za remízu připíší další bod z penaltových rozstřelů. V předcházejících dvou ve V.Hydčicích a posledním zápase doma s lubskou rezervou byli janovičtí střelci úspěšní, ale tentokráte vzal do rukou osudu jeden bod brankář hostů z D.Vsi, který v šesté  sérii  nejdříve zneškodnil  domácím pokutový kop a po té rozstřel sám využitou penaltou uzavřel.

 

Vrhaveč  - Nezamyslice  1 : 0 (0 : 0)

Jindřich Pacner

 V předposledním domácím utkání podzimní části OP přivítala na svém hřišti vedoucí Vrhaveč stále se lepšící celek z Nezamyslic.V I.poločase se hrál oboustranně vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách,které ovšem ani jedno z mužstev nedokázalo využít.I proto se diváci žádné branky v I.poločase nedočkali.Do kabin se proto odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

I ve II.poločase se hra vyvíjela stejně jako v I.poločase,pouze s tím rozdílem,že domácí dokázali jednu ze svých šancí zužitkovat ke vstřelení gólu.Stalo se tak v 54.min. zásluhou T.Jandečky,který skóroval do prázdné branky po přiťuknutí od D.Hracha 1:0.Hosté se dostali do několika šancí ve kterých mohli srovnat skóre,ale vlastní nepřesností nebo s přispěním domácí obrany se tak nestalo.Domácí tak prodloužili svoji neporazitelnost a ještě zvýšili svůj náskok díky ztrátě bodů svých pronásledovatelů.

Utkání s přehledem odřídila trojice rozhodčích jako hlavní  Miloš Harmady a na lajnách  František Petrželka a  Martina Vasková.

Sestava Sokola  Vrhaveč:O.Pressl-M.Skřivánek,V.Mayer,V.Tomaka,V.Hrach-T.Jandečka,P.Jiřinec,R.Kudláček, J. Potužník (K) -T.Vejskal,D.Hrach;střídali:K.Frank,P.Reitmajer ml.

Branky: 54. Jandečka Tomáš; ŽK: 0:2 . Diváků: 80  

 

Janovice  - Dlouhá Ves   0 : 0 ( 0: 0) na PK 5 : 6

Václav Slivoň

Tři kola před koncem podzimní části soutěže přivítala domácí Dukla celek z Dlouhé Vsi . Hostující celek vlítnul na domácí tým hned od začátku a v první 15 minutovce dokazoval , že dlouhá léta byl zvyklý hrát vyšší soutěž. Měl častěji míč na kopačkách a dostával se do střeleckých příležitostí . Domácí tento tlak ale přečkali bez úhony a začali se soupeřem srovnávat krok . Diváci tak mohli vidět pohledný fotbal , jen co chybělo , byly brankové příležitosti , kterých bylo v prvním poločase jako šafránu . A tak za zmínku stojí hlavně 35 minuta , kdy již byl domácí gólman překonán , pro Duklu naštěstí stál na pravém místě kapitán týmu V.Keřlík a vykopnul míč těsně před brankovou čárou . Dlouhá Ves bohužel svoje představení v první půli ve 40 minutě i okořenila vyloučením , kdy šel předčasně do sprch po druhé ŽK Pechek P.

Ve druhém poločase i díky početní výhodě začínal mít postupně navrch domácí celek . Nicméně domácím scházela dobrá předfinální přihrávka a tak jejich hra většinou končila na konsolidované obraně hostujícího celku . Domácí se pokusili ke konci zápasu ještě vystupňovat tlak , vstřelit branku a vsadili sympaticky vše na útok . Z toho se nabídla i možnost nadějného brejku pro Dlouhou Ves , zde se předvedl v 87 minutě výborným obraným zákrokem domácí stoper Jakub Hájek , který  situaci 2 na 1 vyřešil včasným skluzem . Nicméně, přestože se  diváci gólu 90 minutách nedočkali , na druhou stranu se určitě na zápase ve kterém oba týmy předvedly hru určitě nenudili.

Pokutové kopy byly naprosto vyrovnané do páté série , kdy střelci byli lepší brankářů . V 6 sérii , po té co domácí netrefili  branku , se  brankář hostů chopil šance co by střelec , překonal domácího brankáře a připsal tak druhý bod pro Dlouhou Ves.

Zápas s přehledem soudcoval rozhodčí V.Habada. ŽK: 2:4; ČK: 0 :1 ( Pechek Petr ). Diváků: 60

Sestava domácího celku : K.Šnejdar  –J.Hájek – V.Keřlík ( K ) , D.Kološ, A.Mach –  M.Urban, L.Hořejší, J.Macura,R.Mandák – M.Hájek, V.Valečka , střídali  R.Holý, Z.Švugr, V.Slivoň

 

Hrádek  - Luby B   1 : 1 ( 0: 1) na PK 5 : 3

Branky: 54. Brabec Jiří – 17. Švec Radek; ŽK: 0:2 . Diváků: 60. Rozhodčí: Hovorka Milan.

 

Žihobce  - Týnec   3 : 2 ( 0: 1)

Branky: 88. Drobný Milan, 47.Nemrava Oldřich, 75. Holý Michal – 13. a 49. Ryba Tomáš (obě branky z PK); ŽK: 2:3. Diváků: 30

 

Velký Bor – Velké Hydčice   5 : 1         (2 : 0)

Miloslav Kolář 

Oba týmy ze spodních pater tabulky nastupovali do derby zápasu s odhodláním získat potřebné body. V úvodu utkání byli domácí aktivnější a po narážečkách Turka a Kulhánka se po střele R. Šimanovského ujali zaslouženě vedení. Poté ale hosté převzali iniciativu, byli lepší v držení míče a nakopávanými brejky ohrožovali domácí svatyni. Domácí ale nejdříve krásným volejem Turka, který bravurně kryl hostující gólman,dokázali po dorážce Š.Kulhánka zvýšit do poločasu náskok. Takto nabuzeni domácí ještě dokázali skorovat z PK R.Šimanovským po samostatném uniku a faulu na Petříka, který byl následně po 2. ŽK vyloučen. I v oslabení dokázali domácí ještě po střele Brůhy zvýšit vedení, následně hosté po skrumáži ve vápně vstřelili kontaktní gól ale vzápětí dovršil šťastný hattrick po krásném lobu přes hostujícího gólmana Robert Šimanovský a zpečetil tak po šťastné výhře v Mochtíně i šťastné vítězství se stejným brankovým rozdílem na domácí půdě.

Branky: 11‘, 54‘, 76‘ Šimanovský Robert, 43‘ Kulhánek Štěpán, 73‘ Brůha Antonín – 75‘ Barborka Ondřej

ŽK:6 : 2 ;ČK:1 : 0               (60‘ Petřík Lukáš);Diváků :80

Rozhodčí:Javorský Josef ;  Hessová Tereza, Koura Radim

 

Běšiny – Železná Ruda  0 : 0 na PK 4 : 5

ŽK 2 : 2; ČK 0 : 1 (Malý Jiří). Diváků. 60.

Rozhodčí : Lažánek Karel.

 

TJ  SUŠICE  "B   - SOKOL  MOCHTÍN  "B"  2 : 2 (1 : 1 ) na PK 5 : 3

Vratislav Krulich

Hráno za sychravého počasí před malou diváckou kulisou na náhradním hřišti. Fotbal průměrné úrovně s mírnou převahou domácích. Sušičtí vstoupili do utkání lépe a zatlačili hosty do defenzívy. Avšak defenzíva rezervy Mochtína pracovala bezchybně a domácí nepustila do žádné gólové šance. Zhruba po půl hodině hry se ujal domácí celek vedení po šikovné teči Josefa Fartáka. Ale domácí se z vedení dlouho neradovali. Za dvě minuty srovnal skóre hostující Bejvl po nedůslednosti sušické obrany. Hosty vyrovnání stavu viditelně povzbudilo a zbytek prvního poločasu přítomní viděli vyrovnanou partii.

Ve druhém poločase byli domácí lepší v poli, ale svou převahu nedokázali dlouho zúročit. Hostující celek ohrožoval sušickou branku z rychlých protiútoků, ale v koncovce se nedokázali prosadit a pokud ohrozili domácí branku byl vždy na místě sušický gólman Gill. Skóre zápasu se měnilo až v poslední čtvrthodině utkání. Nejdříve v pětasedmdesáté minutě vrátil vedení sušickému celku šťastnou brankou Žežulka a pět minut před koncem utkání stanovil konečný výsledek mochtínský kapitán Křivánek z pokutového kopu.

Prémiový bod za střelbu pokutových kopů si připsali domácí, když proměnili všechny penalty a navíc sušický gólman Karel Gill, který jednu penaltu chytil.

Branky:  27´ Farták, 75´ Žežulka  -  29´ Bejvl, 85´ Křivánek (PK). ŽK: 0 : 1. Diváků: 70. Rozhodčí : Pressl

Sestava TJ Sušice:Gill - Bešta, Sachr, Blažek, Mužík - Šlais, Hubáček, Farták (Chmelík), Bartoň - Klíma (Varga), Žežulka (Tuček)

 

 

 1. Vrhaveč           11   9   2   0  22 :  9   31  ( 11)

 2. Běšiny            11   7   2   2  21 :  9   24  (  8)

 3. Dlouhá Ves        11   6   2   3  25 :  8   21  (  2)

 4. Nezamyslice       11   6   2   3  25 : 19   21  (  2)

 5. Hrádek            11   6   2   3  16 : 11   21  (  5)

 6. Sušice  B         11   3   5   3  24 : 20   18  ( -4)

 7. Železná Ruda      11   4   3   4  33 : 26   17  ( -6)

 8. Mochtín B         11   4   2   5  15 : 23   15  ( -4)

 9. Luby B            11   2   6   3  18 : 20   14  ( -3)

10. Janovice          11   3   3   5  20 : 23   14  ( -3)

11. Velký Bor         11   4   0   7  25 : 27   12  ( -3)

12. Žihobce           11   3   3   5  15 : 29   12  ( -3)

13. V. Hydčice        11   2   2   7  10 : 25    8  ( -7)

14. Týnec             11   1   0  10  16 : 36    3  (-12)

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

HORÁCI SE CHYSTAJÍ PŘEZIMOVAT NA DNĚ TABULKY

 

Na obou pólech tabulky III. třídy je největší pravděpodobností rozhodnuto o tom pro přezimuje na čele a této soutěže a komu zůstane černý Petr z letošního podzimu. Zatím co Horažďovice B těžko bude někdo s dalších pronásledovatelů ohrožovat na cestě za postupem do okresního přeboru, Hory Matky Boží, které z přeboru na jaře sestoupily nemají ani v nižší soutěži na růžích utkáno. Sami si svými výkony ustlaly v přezimování na sami  dnu tabulky.  Daleko příjemnější období zažívá jejich největší  rival z nedalekých Velhartic, který si polepšil výhrou v Měcholupech na cestě mezi nejlepší týmy této soutěže.

 

Myslív – H. M. Boží 4 : 2  (2 : 2).

Branky: 5., 87. J. Sládek, 29. V. Strolený, 56. J. Hora-35. M. Majer, 42. M. Kundráč.

Rozhodčí: Staněk Luděk. ŽK 1:3. Diváků: 40.

 

Měcholupy A – Velhartice   1 : 2 (1 : 2)         

Branky: 21. Kanák Jan - 12. Antonovics Andrei, 44. Matějka František

Rozhodčí:Mazanec Marek;ŽK:1:2 ;Diváků 50.

Sestava Měcholupy: Jakubec David - Kanta Michal (1988) - Kanta David, Dražka Petr (Kroupa Luboš), Kanta Jan  - Blahouš Lukáš, Vrba Jindřich, Kanta Michal (1986), Drastich Miroslav (Vaněček František) - Jahoda Marek, Kaňák Jan

 

N.Hory "A" – Bezděkov  5 : 0 (2 : 0)

hlášeno po termínu

Branky: Stěpánek Jindra 11',Jedlička Antonín 14 a 56',Racek Pavel 61',Vaněk Luděk 78'; ŽK 2:2,ČK 0:1(Panuš Petr 36'). Diváků: 50. Rozhodčí: Veverka Jan.

 

Hradešice B  - Veřechov   3 : 0 ( 1: 0)

Branky: 59.(PK)  a 79. Melka František ml. , 16.  Melka Patrik; Rozhodčí: Klička Jiří; ŽK: 2:1. Diváků: 30

 

Neznašovy  - Bolešiny 0 : 2 ( 0 : 2)

Branky: 33. Jandík Zdeněk, 44. vlastní; Rozhodčí: Pastyřík Vladimír; ŽK: 2:1. Diváků: 30 

 

Malý Bor – Hartmanice  4 : 0 (2 : 0)    

Josef Chalupný

Po celé utkání byli domácí hráči lepší a když proměnili alespoň část šancí zaslouženě zvítězili.Zlepšené pohodě v mužstvu určitě pomohla i změna v tréninkovém rytmu. S velkým nadhledem a v pohodě odřídil utkání rozhodčí Hovorka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Branky: 4´Šipla Miroslav, 24´Dvořák Václav, 49´Hozman Václav, 83´Šipla David.

Rozhodčí:Hovorka;ŽK:0:3 ;ČK:0:1(Kolář Pavel);    Diváků : 70.

Sestava M.Boru : Petřík, Dvořák, Chodl, Sládek, Trubač, Vodička, Michálek, Šipla, Melka, Hozman, Jára ( Hlaváč, Chaloupka, Kocum, Šipla D.

 

Horažďovice B - Strážov B   3 : 0 (1 : 0)        

Vaněk Josef

První poločas se hrál za jasné převahy domácích, která pramenila v tom, že ovládli střed hřiště kde byli jasně lepší , ale do šancí je hostující obrana nepouštěla. Domácí nastřelili v 18 min tyč a ve 34 minutě již udeřilo Michal Forman  se uvolnil přes dva obránce a z 18 metrů se trefil k tyči 1 : 0. tímto výsledkem skončil první poločas. Do druhého poločasu nastoupili hosté se snahou o aktivnější hru, která se konci utkání dostavila, ale bohužel vyústila jen ve dvě střely na branku. Domácí nadále měli herní převahu a v době kdy se hosté snažili v závěru utkání o vyrovnání výsledku přišlo v 83 minutě k útoku, kdy domácí přečíslili hostující obranu a zvýšili na 2 : 0. Dvě minuty po té využili domácí chyby v  obraně hostů a zvýšili na 3 : 0 . Vzápětí mohlo být pro hosty ještě hůře, ale střelu hostů  bravurně zlikvidoval brankář Vaněk L. Domácí zaslouženě vyhráli a připsali si 3 body do tabulky.Horší pro strážovskou rezervu než výsledek je zranění dvou klíčových hráčů.  Již ve 14 minutě musel po té kdy byl faulován odstoupit Míšek L. pro zranění ramene .Jak ukázal následný rentgen   tento hráč přetrhaný vazy v rameni a podvrknutou klíční kost takže na podzim do zápasů již nezasáhne. Dalším zraněným je Kreibich K. , který střídal o poločase  u kterého  je podezření na natržený stehenní sval a taky on již na podzim nenastoupí. Oběma hráčům přeji brzké uzdravení, aby se mohli zapojit do zimní přípravy.        

Branky:35, Forman Michael, 85. Mičkal Petr, 87. Janouškovec Jiří

Rozhodčí:Brůha Radek, Říha Zdeněk, Bala Petr;Diváků :30

 

 

 1. Horažďovice B     11  10   1   0  43 :  7   31  ( 10)

 2. Strážov B         11   8   1   2  29 : 15   25  (  4)

 3. Měcholupy         11   7   1   3  22 : 12   22  (  4)

 4. Bolešiny          11   5   4   2  31 : 14   19  (  4)

 5. Velhartice        11   6   1   4  23 : 22   19  (  1)

 6. Malý Bor          11   6   0   5  29 : 18   18  (  0)

 7. Hradešice B       11   6   0   5  26 : 19   18  (  0)

 8. Bezděkov          11   5   3   3  22 : 23   18  (  3)

 9. Neznašovy         11   5   1   5  22 : 23   16  ( -5)

10. Nalž. Hory        11   4   0   7  19 : 31   12  ( -3)

11. Veřechov          11   3   1   7  16 : 23   10  ( 10)

12. Hartmanice        11   2   2   7  17 : 25    8  (-10)

13. Myslív            11   1   2   8   8 : 32    5  (-10)

14. H. M.  Boží       11   0   1  10  10 : 53    1  (-17)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku