Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
CHCETE VYPLNIT SEZÓNU MEZI VELKÝM FOTBALEM ?

CHCETE VYPLNIT SEZÓNU MEZI VELKÝM  FOTBALEM

START OKRESNÍ SOUTĚŽE V SÁLOVÉM FOTBALU SE BLÍŽÍ

 

 

 

 Závěr  podzimní části fotbalových soutěží se blíží . S koncem měsíce října je již tradičně spojováno zahájení futsálové sezóny  .Jako první  odstartuje v Pošumaví svojí ligovou soutěž futsalisté Trivelu Klatovy a to již tuto sobotu . V Klatovech ve sportovní hale v Čapkově ulici  budou hostit v prvních dvou zápasech  několikanásobného  ligového mistra  z Prahy a dalším soupeřem klatovským sálovkářům budou Prachatice.

Pro milovníky halové kopané  se připravuje v našem regionu okresní soutěž v sálovém fotbalu. Ta se  kvapem blíží, a proto je načase uzavřít počet přihlášených týmů. V případě, že máte zájem se ještě přihlásit, učiňte tak co nejdříve.

V případě, že máte chuť hrát a nedali jste dohromady družstvo, přihlaste se taky. Pořadatelé schání i jednotlivce na doplnění týmů. Soutěž se bude hrát v zimní přestávce velkého fotbalu a je zaštítěna Českou federací sálového fotbalu. Nebudou se vám tedy krýt termíny s velkým fotbalem, ani nebudete mít  potíže s registrací.

Hrají 4 hráči v poli plus brankář na dva patnáctiminutové poločasy, střídá se hokejovým způsobem. Všechna utkání se odehrají v moderní hale v Čapkově ulici v Klatovech a budou řízena dvěma kvalifikovanými rozhodčími.

Pro více informací kontaktujte předsedu klatovského sdružení Michala Frouse na níže uvedených kontaktech.

michal.frous@seznam.cz

737 28 55 33

Těšíme se na vaši účast!





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku