Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
SÁLOVKÁŘI TRIVELU KLATOVY ZAHAJUJÍ JIŽ TUTO SOBOTU CELOSTÁTNÍ LIGU VE FUTSALU

 SÁLOVKÁŘI TRIVELU KLATOVY ZAHAJUJÍ

JIŽ TUTO SOBOTU CELOSTÁTNÍ LIGU VE FUTSALU

 

Podzimní soutěže velkého fotbalu se pomalu blíží ke svému konci a to je pravidelný čas, kdy startuje Celostátní liga ve futsalu – sálovém fotbalu. Fanoušci tohoto sportu samozřejmě ví, že jediným a dnes již můžeme říci pravidelným účastníkem v nejvyšší soutěži, je v plzeňském kraji tým Trivel Klatovy. Sálovkáři z města pod černou věží vstupují do své čtvrté sezony v Celostátní lize a nejsou tedy žádnými nováčky. Ve všech třech předchozích ročnících se Trivel probojoval do play off, ale vždy narazil na favorizovaný severomoravský celek Premium Stonava. Havířovští borci byli pokaždé nad síly klatovských hráčů.

To je nedávná historie, ale co současnost? Další ročník Celostátní ligy se rozehraje již o tomto víkendu a Klatovy jsou jedním z pořadatelů. Do Klatov přijedou dva jihočeské celky. Strabag Lubryco Prachatice je stálicí a pravidelným účastníkem play off. Na lavičce již dlouho pracuje zkušený trenér Pavel Šilhán, který je zároveň trenérem reprezentačního výběru do 21 let. Ve vzájemných statistikách je lepší týmem ten prachatický, zejména v začátcích sezony má pravidelně navrch.

Dalším celkem budou Bombarďáci z jihočeského Větřní. V posledních sezonách střídá tým lepší a horší výsledky, jejich forma a aktuální složení je spíše neznámou. V případě, že přijedou v kompletní sestavě, mohou se měřit s nejlepšími.

Čtvrtým týmem bude známý Chemcomex Praha, tým s tradicí několika desetiletí. Chemcomex po léta patří k tomu nejlepšímu v České republice, má širokou základnu, na jeho lavičce stojí známá futsalová osobnost a ještě v loňské sezoně aktivní hráč Chemcomexu či Benaga, Aleš Štorc. V loňské sezoně vybojoval Chemcomex znovu mistra ligy a výrazně se zapsal v PMEZ, kde poznal chuť porážky až ve finále. Pražský celek je samozřejmě největším favoritem sobotního turnaje.

Manažer klatovských sálovkářů Martin Štancl nám k před prvním vystopení týmu v novém ročníku před domácími diváky řekl:   „ Náš tým  se již několik týdnů na své první vystoupení připravuje.  V celku se podařilo udržet všechny klíčové hráče a přišlo také několik nových na zkoušku. Dva nováčci by se mohli v Celostátní soutěži objevit již při sobotní premiéře. Pravděpodobně ale do konečné podoby sestavy výrazně zasáhne termínová kolize s fotbalovými soutěžemi. “ V závěru Martin Štancl  uvedl: „Tímto  bych chtěl srdečně pozvat  všechny příznivce našeho klubu   na sobotu do haly v Čapkově ulici. Přijďte podpořit klatovské hráče a zároveň se podívat na špičkovou sálovku.“

Sobotní pozdní odpolední  a večerní program I. a II.kola celostátní ligy v sálové kopané – SH Čapkova Klatovy:

17:00     Chemcomex Praha  -  Bombarďáci Větřní

17:55     Trivel Klatovy -  Strabag Prachatice

19:00     Strabag Prachatice -  Bombarďáci Větřní

19:55     Trivel Klatovy -  Chemcomex Praha

  

Takto se klatovští ligoví sálovkáři radovali v minulém ročníku v kabině po vítězném zápase nad FS Sádek.

Přejme jedinému zástupci v základnín ligové  části futsálové ligy  takových radostných okamžiků co nejvíce .

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku