Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 8.kolo 15. - 16.10. 2011

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

Aktuální výsledky

 

VRHAVEČ I BĚŠINY VYHRÁLY DŮLEŽITÉ ZÁPASY VENKU NA JEDNIČKU

 

Sobotních šest zápasů které byly na programu 10.kola okresního přeboru skončila z pohledu domácích a hostů padesát na padesát. Šlágrem kola byl bezesporu duel v Dlouhé Vsi kde proti domácím zastoupil lídr tabulky z Vrhavče . Hosté také tento zápas zvládli bez ztráty kytičky a jako dosud jediný neporažený tým si své první místo ještě upevnili .Venku dokázal nečekaně vyhrát také nováček z Běšin v Lubech  a společně s Vrhavčí tvoří jedoucí tandem nejvyšší soutěže v Pošumaví. Třetím úspěšným na hřišti soupeře byl Sokol Velký Bor po těsné výhře nad Sokolem Týnec.  Další zápasy skončili úspěchem celků mající výhodu domácího prostředí. Překvapením je vítězství předposledních Velkých Hydčic nad Svatoborem Hrádek . Nezamyslice které hostily Sušici B jsou známé tím, že se na svého tradičního soupeře dokážou  vytáhnout a ne jinak tomu bylo i  tentokrát. Zajímavý průběh mělo utkání v Železné Rudě  ve kterém na začátku druhé půle vedla janovická Dukla o dvě branky. V dalším průběhu ale již skórovali pouze domácí a čtyřma góly otočili výsledek ve svůj prospěch. Podzimní smůlu se nepodařilo protrhnout dalšímu nováčkovi z Týnce. Ten již pátý duel za sebou prohrál tím nejtěsnějším rozdílem o jedinou branku a stejně tomu bylo i v tomto kole  , kdy si šťastné vítězství odvezl po výhře v Mochtíně i z Týnce Sokol Velký Bor.

Luby B  - Běšiny  0 : 3 (0 : 1)

Karel Křížek

Vyrovnané utkání, ve kterém hosté předčili domácí v důrazu před brankou soupeře a v efektivitě zakončování brankových příležitostí. První poločas sehráli oba soupeři vyrovnanou partii, největší šanci domácích měl mladý Aleš Čížek ve 27. minutě, který po trestném kopu Josefa Voráčka nastřelil hlavou břevno hostující branky a ve 35. minutě střela Radka Švece skončila vedle branky. Hosté poprvé zahrozili v 17. minutě, kdy se jejich útočník ocitl sám před brankářem, ale jeho střelu brankář Papež, chytající za distancovaného Kodeše, zlikvidoval. Ve 29. minutě rozehrávali hosté trestný kop a ve skrumáži v pokutovém území se nejlépe orientoval hostující Jindřich Vítovec, který upravil stav utkání na 0 : 1. Do druhého poločasu nastoupili domácí hráči s větším nasazením a vytvořili si herní převahu. Dostali se do několika dobrých příležitostí, ale koncovka se jim vůbec nedařila. Největší příležitost ve druhém poločasu měl Josef Voráček, který z trestného kopu mířil vedle branky a Pavel Smolík, jehož hlavičku po rohovém kopu vyrazil hostující brankář.  V závěru utkání dali hosté domácím lekci z produktivity a důrazu před brankou. V 84. minutě zahrávali trestný kop, který se od břevna odrazil před nikým nekrytého Zdeňka Koláře a ten už neměl problém dopravit míč do prázdné branky – 0 : 2. V 89. minutě rozehrával hostující Matějka další přímý kop, jeho střelu brankář Papež vyrazil před sebe a hostující Milan Vacovský uzavřel skóre utkání na konečných 0 : 3.

Sestava domácích: Papež Milan, Smolík Pavel, Křížek Miroslav, Sýkora Filip, Brejcha Antonín, Smolík Vladislav, Voráček Josef, Voráček Přemysl, Švec Radek,  Čížek Aleš, Sydorenko Vasyl, střídali Pivoňka a Nešpor.

Branky: 29. Vítovec Jindřich, 84. Kolář Zdeněk, 89. Vacovský Milan

Rozhodčí:Koura Radim, Hessová Tereza, Habada Vladislav             ;ŽK:3 : 3              ;Diváků : 60        .

 

Nezamyslice – Sušice B  2 : 1 (1 : 0)

Milan Janda

Na dobře připraveném trávníku  přivítali domácí omlazené mužstvo ze Sušice a čekalo se zajímavé utkání. Domácím na začátku zápasu chyběl stoper Ritter František a tak se na jeho místo postavil poprvé v sezoně Josef Burda  a zvládl záskok velmi dobře. Domácí se již v 10minutě  ujali vedení 1:0, když po faulu na  Ondřeje Musila  proměnil PK Martin  Soutor. Celý první poločas  se hrálo na obě branky, ale další gól již nepadl. Do druhého poločasu hosté přidali ,ale domácí obrana hrála bezchybně a útočníci zahazovali šance na zvýšení skóre. Až v 75minutě  po centru Martina Drýka zvýšil krásnou hlavičkou Musil na 2:0. Hosté střídáním zvýšili ještě tlak a odměnou jim byl kontaktní  gól Martina Šlaise na2:1 a to byl i konečný výsledek, neboť domácí  jim více nedovolili. 

Sestava domácích: Ritter Martin- Kubovec ( Kraucher) ,Burda(Ritter František) ,Rejšek, Pavelec- Pánek,Drýk,Musil,Aschenbrenner- Velkoborský(Skuhra) ,Soutor

Branky : 10. PK- Martin Soutor,75-Ondřej Musil- 82 –Martin Šlais

Rozhodčí:  Pastejřík Vladimír. ŽK: 2:1. Diváků:50

 

Velké Hydčice – Hrádek   2 : 1 (0 : 0)

Branky: 51. T.Stulík , 58. Z.Zelený  - 70.  J.Moravec . ŽK: 4 : 2. ČK: 0 : 1.  Diváků 60.

Rozhodčí: Balák Michal.

 

Týnec – Velký Bor  0 : 1 (0 : 0)

Branka: Petřík. ŽK: 2 : 4 . Diváků: 60.

Rozhodčí Petrželka František.

 

Železná Ruda A - Janovice A  5 : 3 (1 : 2)

Rudolf Pavel

Dvojutkání(v neděli hrají "B" týmy) tradičních soupeřů začalo lépe pro hosty.Hrubku domácí obrany  v 6.minutě potrestal Matěj Hájek .Vystihl zbytečnou "malou domů" a s přehledem přehodil vyběhnuvšího brankáře (0:1).Domácí na srovnání výsledku ale nečekali dlouho.Trestný kop v 8.min zatočil Vítězslav Hájek k bližší tyči. (1:1).Ve 20.minutě zachránil hosty výborný brankář Karel Šnejdar. Prudkou střelu Greinera zázračně vytěsnil.V dalším průběhu se několikrát vyznamenal i brankář domácích.Zejména ve 29.min.zneškodnil dvě střely Miroslava Urbana.Ten přesto dostal hosty do vedení v 39. .minutě, když využil další zaváhání domácí obrany (1:2).Hosté po zásluze odcházeli do kabin s náskokem.

Druhá půle pokračovala tak, jak skončila první.Hostující David Kološ v 50.minutě zvýšil na 1:3.To v té chvíli pro domácí znamenalo další ztrátu bodů z domácího hřiště. Zkušení hráči (Greiner a Hájek ) to včas pochopili. Zakládali jeden útok za druhým a výsledek se dostavil. Po sérii rohových kopů v 62. .minutě nedokázala obrana hostů pokrýt osamoceného Luboše Kroupu a ten nedal brankáři nejmenší šanci(2:3).Průnik Greinera do pokutového území v 67.minutě zastavila obrana hostů za cenu faulu a Vítězslav Hájek z PK srovnal na 3:3.To už domácí dostali soupeře pod veliký tlak a krásnou uličku Lehečky v 70. .minutě zakončil David Greiner střelou k tyči (4:3).Hosté se pokusili o zvrat v utkání.Zatlačili domácí do defenzívy a jeden centr za druhým atakoval pokutové území domácího týmu.Výtečný brankář Jaroslav Lehký nedopřál hostům další radost ze vstřelení branky.Naopak to byl právě on,kdo dlouhým výkopem poslal do brejku Davida Greinera a ten stanovil konečný výsledek (5:3).

Utkání sledovalo 80.diváků,Rozhodčí Jiří Bureš.

Branky : 8. a 67.(PK) Vítězslav Hájek , 70.a 84. David Greiner,  62.. Kroupa Luboš -  6. Hájek Matěj, 39.Urban Miroslav, 50. Kološ David. ŽK: 1 : 1. Diváků: 80.

Rozhodčí : Jiří Bureš

 

Dlouhá Ves - Vrhaveč 1 : 2 (1 : 1)

Krůs J.

 Utkání mělo v prvních minutách vyrovnaný průběh. Ve 21.min. otevírá skore hostující M.Minařík- po chybě obrany dostává z pravé strany přesně na hlavu přihrávku  přes celé vápno – jeho hlavička u pravé tyče je přesná. Domácí zvyšují aktivitu a výsledkem je gól, který dává H.Hubený z velkého úhlu z pravé strany. Je vyrovnáno a diváci věří, že se ve druhém pol. obrátí vše k dobrému, ale přichází poločas nevyužitých šancí – nikdo se netrefí a tak celkem po 2 břevnech a mnoha dalších šancí se dostávají do hry opět hosté, kteří využívají dlouhých výkopů brankáře a naslepo odkopnutých míčů z obrany na 2-3 hráče ve předu - ti dovedou domácí obraně často zamotat hlavu a z podobné situace padl také druhý gól hostů.Míč dopravuje do brány hráč T.Vejskal  přízemní střelou podél domácího brankáře.

Diváci viděli plno pěkných fotbalových akcí, ale také velmi špatnou efektivnost v proměňování šancí.

Snad to sedne příště a chlapci z Dlouhé Vsi budou mít i více potřebného štěstíčka.

Branky: 44.Hubený Jan  - 21.Minařík Michal a 81. Vejskal Tomáš

Rozhodčí:Luboš Poklop;ŽK:1: 3  ;Diváků : 100.

 

Mochtín B – Žihobce  3 : 0 (0 : 0)

Karel Šot

Naprosto vyrovnaný zápas se šťastnějším koncem pro domácí. Tak by se ve stručnosti dal okomentovat tento duel, ve kterém nakonec všechny tři body zůstaly v Mochtíně. Hosté ze Žihobec se prezentovali kvalitním výkonem a hlavně v prvním poločase měli velké šance na gol. Tři golové tutovky jim ale zneškodnil domácí golman Blumentritt, hlavně jeho zásluhou se stále hrálo 0:0. I ve druhém poločase byla hra v poli vyrovnaná, čekalo se na první gol. Ten přišel v 83.minutě po hlavičce Petra Sysla, Mochtín vedl 1:0. Hosté pak otevřeli hru, chtěli vyrovnat. To se jim nepodařilo, naopak, v samotném závěru dvakrát prošel jejich otevřenou obranou Voráč a dvakrát skoroval. Branky : Jan Voráč 2, Petr Sysel, rozhodčí Habada, ŽK 3:3, 40 diváků.

 

Branky: Voráč Jan 2, Sysel Petr ,ŽK 3:3, diváků: 40.

Rozhodčí: Habada.

 

 

  1. Vrhaveč           10   8   2   0  21 :  9   28  ( 11)

  2. Běšiny            10   7   1   2  21 :  9   23  ( 10)

  3. Nezamyslice       10   6   2   2  25 : 18   21  (  2)

  4. Dlouhá Ves        10   6   1   3  25 :  8   19  (  1)

  5. Hrádek            10   6   1   3  15 : 10   19  (  7)

  6. Sušice  B         10   3   4   3  22 : 18   16  ( -2)

  7. Železná Ruda      10   4   2   4  33 : 26   15  ( -7)

  8. Mochtín B         10   4   1   5  13 : 21   14  ( -5)

  9. Luby B            10   2   5   3  17 : 19   13  ( -4)

 10. Janovice          10   3   2   5  20 : 23   13  ( -1)

 11. Velký Bor         10   3   0   7  20 : 26    9  ( -3)

 12. Žihobce           10   2   3   5  12 : 27    9  ( -3)

 13. V. Hydčice        10   2   2   6   9 : 20    8  ( -7)

 14. Týnec             10   1   0   9  14 : 33    3  (-12)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

V PŘÍMÉM SOUBOJI ZŮSTALO DRUHÉ MÍSTO DOMA

 

Šlágrem 10.kola III. třídy byl přímý souboj o druhé místo na hřišti ve Strážově. Domácí rezerva i v silně oslabené sestavě bez čtyř hráčů základního kádru  v duelu se Sokolem Měcholupy v něm nejen druhé místo uhájila, ale výhrou si tuto pozici v tabulce ještě upevnila. Z dalších zápasů překvapily oba zápasy ve kterých došlo na dělbu bodů. Překvapivý bod získal Myslív  v Hartmanicích a na podzim úspěšným střelcům Bolešin zvlhl střelecký prach v domácím klání s Veřechovem, který odehrál již desátý zápas na hřištích soupeřů s průměrnou bilancí co zápas, to jeden získaný bod.

Překvapily rovněž Nalžovské Hory, které navnaděny vítězstvím v minulém kole nad Veřechovem si přivezly výhru v derby z Hradešic . Nečekala se ani vysoká prohra Malého Boru v Bezděkově.

Hartmanice   - Myslív   1 : 1(1 : 1)

Branky :  Sládek Petr (PK) -  Beran Miloš,. ŽK: 1 : 4. Diváků: 50.

Rozhodčí: Javorský Josef.

 

Velhartice - Neznašovy   2 : 1(1 : 1)

Branky : 32 Pilík Luboš, 60.  Matějka Fr. -  5. Kocum.  Diváků:  70. ŽK: 2 : 0.

Rozhodčí: Hájek Zdeněk

 

H. M. Boží – Horažďovice B  1 : 5 (0 : 3)

Branky:75 . Ostádal Miroslav-3.,25.,60. Míčkal, 35. Augustin, 80. Lavička. ZK 1:0. Diváků:  30.

Rozhodčí Bureš Michal.

 

Bolešiny – Veřechov 1 : 1 (1 :0 )

Branky: 3. Roháč  Jan - 49. Šimko Anton, ŽK : 2:2, ČK:  0:1 (Zerzan Petr), Rozhodčí:  Lažánek Karel. Diváků: 80.

 

Hradešice B – N. Hory  1 : 2 (1 : 0)

Branky: 15-. Melka Patrik – 54. Racek Pavel, 89. Jedlička Antonín. Hráno bez karet. Diváků: 80.

Rozhodčí: Abrahám Josef.

 

Bezděkov – Malý Bor   4 : 1 (1 : 0)

Branky: 37. Panuš Petr, 62. Bohatý Martin, 67. Dulka Josef, 71. Ponocný Jiří – 81. Hozman Václav. ŽK: 2 : 2 ; ČK 0 : 1 (Šipla Miroslav), Rozhodčí: Diviš Robert.

Trenér hostů J. Chalupný : „ Střelecká impotence našich hráčů přechází v chronickou nemoc a když se přidá žalostný výkon arbitra je na světě výsledek který se zrodil v Bezděkově. Výkon rozhodčího Diviše nejlépe vystihuje komentář kapitána domácích směrem ke svému spoluhráči. "Vašku drž hubu, je to čtyři nula a tak taky musí písknout něco pro ně."! Tím ale  nelze snižovat velmi dobrou útočnou hru domácího kolektivu.

 

 

Strážov B – Měcholupy  2 : 0 (1 : 0).

Vaněk Josef

Ve Strážově se hrál zápas o druhé místo v tabulce, kdy oba soupeři měli na svém kontě 22 bodů. Domácí nastoupili oslabeni o 3 hráče s cílem dokázat porazit soupeře, který ještě na jaře hrál okresní přebor. Hosté působili  sehraným dojmem a velice dobře jim hrála záložní řada ovšem domácí obrana je nepustila do vyložené šance a jejich útoky končili před pokutovým územím. Jednu šanci si vytvořili, ale střelu hostujícího hráče vykopl z brankové čáry Kollross P. Domácí si také moc šancí nevytvořili, ale ve 32 minutě po zahrání standartní situace Jandou V. vystřelil Vlček L. jeho střela byla zblokována míč se dostal k Maxovi P. a ten pohotovou střelou k tyči vstřelil branku na 1 : 0 pro domácí a tímto výsledkem skončil první poločas. Do druhého poločasu se čekal nápor hostí, ale opět udeřili domácí v 54. minutě kdy pěknou přihrávku od Kollrosse P. převzal Čermák J. a svůj brejk bezpečně proměnil a bylo to 2 : 0 pro domácí. Největší šanci měli paradoxně hosté v situaci, kdy Kollross P. ukopával míč hostujícímu útočníkovi a jeho střela mířila na branku, ale Vaněk L. perfektním zákrokem uhájil čisté konto. Domácí dokázali vyhrát 2 : 0 , ale hosté se představili jako technické mužstvo s problémem v zakončení. Všem domácím hráčům bych chtěl poděkovat za obětavý a bojovný výkon a že udrželi domácí neporazitelnost.         

Sestava - Vaněk L., Janda V., Kreibich K.( 51 min Kolář M.), Kollross P., Hosnedl M., Míšek L., Maxa P., Vlček L., Hosnedl J. ( 70 min Koláček O.), Čermák J. ( 84 min Kiesenbauer L.), Soušek J. ( 65 min Presl A.)

Branky: 32. Maxa P., 54. Čermák Josef. ŽK : 4 : 2; diváků: 90.

Rozhodčí: Josef Javorský.

 

 

 1. Horažďovice B     10   9   1   0  40 :  7   28  ( 10)

 2. Strážov B         10   8   1   1  29 : 12   25  (  4)

 3. Měcholupy         10   7   1   2  21 : 10   22  (  7)

 4. Bezděkov          10   5   3   2  22 : 18   18  (  3)

 5. Bolešiny          10   4   4   2  29 : 14   16  (  1)

 6. Neznašovy         10   5   1   4  22 : 21   16  ( -2)

 7. Velhartice        10   5   1   4  21 : 21   16  ( -2)

 8. Malý Bor          10   5   0   5  25 : 18   15  (  0)

 9. Hradešice B       10   5   0   5  23 : 19   15  (  0)

10. Veřechov          10   3   1   6  16 : 20   10  ( 10)

11. Nalž. Hory        10   3   0   7  14 : 31    9  ( -3)

12. Hartmanice        10   2   2   6  17 : 21    8  (-10)

13. Myslív            10   0   2   8   4 : 30    2  (-10)

14. H. M.  Boží       10   0   1   9   8 : 49    1  (-17)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku