Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 7. kolo 8.- 9.10. 2011

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

POD REFLEKTORY V JANOVICÍCH

VLÁDLA POHODA I SPOKOJENOST S BODY

 

Osmé kolo okresního přeboru přineslo zpestření v duelu hraném v Janovicích. Domácí Dukla v atraktivním utkání pod reflektory přivítala rezervní tým Startu z nedalekých Lub . I přes celkem chladné počasí si našlo cestu na její stadion 130 diváků  . Nejlépe vystihl atmosféru zápasu nejzkušenější domácí  hráč   a autor úvodní branky utkání Václav  Slivoň : „ K velmi pěknému fotbalovému večeru v Janovicích přispěly nejen oba týmy  pohlednou hrou, , ale i diváci mezi kterými  byl i početný tábor příznivců hostů, kteří  vytvořili velmi slušnou fotbalovou kulisu“.

Daleko od pohody která vládla v Janovicích byli diváci v Nezamyslicích. Ti předpokládali po výrazné výhře 3:0 domácích před týdnem v Dlouhé Vsi, že se branky budou sypat i v domácím duelu s béčkem Mochtín a byli zklamáni. Domácí borci vyšli  střelecky naprázdno a  smůlu dovršili i neúspěchem v penaltovém rozstřelu. Druhý bod si odvezl z jejich hřiště tým, který si  svojí dávku sportovní smůly vyčerpal v minulém kole doma s Velkým Borem,  kdy dostal doma od Velkého Boru bůra. Štěstí i zásluhou lepší koncovky kterou měli hráči Velkého boru v Mochtíně je nyní opustilo doma, kde na body v klání s TJ Žihobce které skončilo těsnou výhrou hostů na body nedosáhli.  

Těsný výsledek se zrodil i na hřišti v Hrádku. Domácí Svatobor , který získal dvakrát dvoubrankové vedení nad nováčkem z Týnce se poslední půlhodině musel obávat o povinný bodový zisk. Už také proto, neboť oba soupeře ještě na jaře dělily od sebe dvě soutěže.

Snadné to neměl doma ani lídr tabulky Sokol Vrhaveč, kterého po nerozhodném poločase s dalším nováčkem ze Železné Rudy poslali do následujícího utkání v Dlouhé Vsi  s bezpečným náskokem na čele tabulky svými prvními střeleckými úspěchy v tomto ročníku , úspěšní střelci dvou branek David Hrach a   Jandečka.

 

Vrhaveč - Železná Ruda  2 : 0 (0 : 0).

Branky: ,47. Hrach David,75. jandecka

Rozhodčí: Abrahám,ŽK: 2 : 2,divaku 40. 

 

Nezamyslice - Mochtín  0 : 0   na PK 2:4

Janda Milan

V Nezamyslice hostily  na svém hřišti mužstvo z Mochtína  a kdo očekával brankostroj domácích byl   zklamán. K utkání  nastoupili v roli favorita , ale výkon z předešlých zápasů nezopakovali a čekali že vše půjde samo. Začátek  domácím ještě vyšel, ale po neproměnění dvou šancích se jejich souhra úplně rozpadla  a hosté bez problémů  drželi bezbrankovou remízu. Druhý poločas přinesl ze strany domácích zlepšení, hrálo se většinou na polovině hostů, ale  střelecky vyšli naprázdno. Tak došlo na penalty, které lépe zvládli hosté, když za domácí neproměnili Musil a Aschenbrenner. S přehledem rozhodovala Zuzana  Špindlerová. ŽK: 2 : 0, Diváků: 40

 

Hrádek – Týnec  3 : 2 (2 : 0)

Branky: 16. Holeček Radek , 24. Schvelch Jakub , 56. Matějka Ondrej , 53. König Lukáš, 58. Baštář Pavel, ŽK: 1:2 . Diváků: 80 . Rozhodčí: Bureš Jiří.

 

Velký Bor – Žihobce  0 : 1          (0 : 1)         

Miloslav Kolář

Domácí tým nastupoval do zápasu s odhodláním potvrdit slibný výkon z minulého kola. Po oboustranně opatrném začátku domácí postupně převzali iniciativu a vytvořili si převahu. Několikanásobné šance aktivního Petříka, střely Brůhy, Šimanovského a hlavičky Kulhánka však zůstaly nevyužity. Hosté hráli se zabezpečenou obranou a hrozili samostatnými úniky a v nejnevhodnější dobu před koncem poločasu při tlaku domácích po střele a následné teči hráče ve zdi dokázali skórovat. Takto nabuzeni ovládli i začátek druhé půle, domácím se přestala dařit kombinace, a snaha a bojovnost v závěru utkání na zisk potřebných bodů již nestačila. Mohou jen litovat spousty neproměněných šancí hlavně v prvním poločase.

Branky: 37‘ Korda Václav

Rozhodčí:Veverka Jan;ŽK:1 : 1;;  Diváků : 100

 

Janovice – Luby B  2 : 2 (1 : 0) na PK 4 : 3.

Václav Slivoň

Do utkání lépe vstoupil domácí celek a vytvořil si mírnou převahu. Dukla se dostala do vedení v 21 min , kdy doklepával z malého vápna pohodlně do odkryté branky V.Slivoň 1 : 0 . Po této brance se hra začala srovnávat a hrál se oboustranně pohledný fotbal , nicméně bez vážnějších gólových příležitostí. Tj. do šaten odcházel o něco spokojenější domácí tým.

Do druhého poločasu vstoupil lépe hostující tým , který již v 50 min měl díky nedovolenému zákroku domácího obránce ve vápně možnost srovnat z penalty. Domácí brankář Šnejdar však vystihl směr a penaltu zneškodnil. To asi domácí tým dostatečně probudilo a v 55 min po pěkném přečíslení hostující obrany se nemýlil z úrovně vápna domácí útočník M.Hájek , který svou střelu otřel o tyč a zvýšil domácí vedení o dvě branky  2 : 0.  Od 60 minuty začal hostující tým přidávat na obrátkách a přebral iniciativu v utkání . Luby svou převahu velmi rychle přetavily v branku , kdy v 65 minutě předvedly pohlednou akci na 3, 4 doteky a hostující R.Švec doklepnul balon de facto do prázdné branky 2 : 1. Luby vycítily možnost minimálně remízy, když domácí tým nebyl schopen adekvátně reagovat na zvýšené úsilí hostujících hráčů a i dál se tlačily do domácího vápna. Jejich snahu o srovnání jim ještě domácí ulehčili v 82.minutě  vyloučením L.Hořejšího   po druhé ŽK. Luby se nakonec dočkaly v 88. min , kdy  střídající M.Pivoňka , který byl dvě minuty na hrací ploše splatil důvěru trenéra vrchovatě a pěknou hlavičkou nedal domácímu gólmanovi šanci 2 : 2. Po nastavení dvou minut rozhodčí Hájek  ukončil zápas a šlo se do penalt . V penaltách měli pevnější nervy domácí hráči a vybojovali tak druhý bod ve druhém zápase po sobě.

K velmi pěknému fotbalovému večeru v Janovicích přispěly nejen oba týmy  pohlednou hrou , ale i diváci vytvořili velmi slušnou fotbalovou kulisu .

Sestava domácího celku – K.Šnejdar  –J.Hájek – V.Keřlík, V.Slivoň ( K ), D.Kološ –  M.Urban, L.Hořejší, J.Macura,S.Kotlan – M.Hájek, V.Valečka , střídali R.Mandák, R.Holý

Branky:  21 . Slivoň  V., 55 . Hájek M. - 64 . Švec R. , 88. Pivoňka M. . ŽK:  3 : 3, ČK : 1 : 0 Hořejší  L.,

Diváků :  130. Rozhodčí:  Z.Hájek,Mazanec M.,Vasková M.

 

Sušice B     -    Dlouhá Ves  0 : 2 (0 : 1)

Vratislav Krulich

Na okresní přebor velmi slušná návštěva se přišla podívat na sušický stadión na pootavské derby. A ti co přišli nemuseli litovat. Oba celky začali opatrně. Domácí přehrávali soupeře v kombinaci, hosté zase v bojovnosti a důrazu. Defenzívy obou celků však pracovaly spolehlivě a tak v prvním poločase viděli diváci minimum gólových šancí. Dlouhoveským vyšla v osmatřicáté minutě standardní situace, když po rohovém kopu se ve vápně nejlépe zorientoval Roman Hoda a hlavou rozvlnil síť domácí svatyně.

Ve druhém poločase sušičtí zvýšili obrátky a snažili se o zkorigování výsledku, ale dlouhoveská  obrana pracovala bezchybně a domácí do žádné šance nepustila. O výsledku utkání se rozhodlo v 78 minutě, když sušičtí chybovali ve středu pole v rozehrávce a pustili tím hosty do trojnásobného přečíslení. Ukázkový brejk s přehledem proměnil dlouhoveský útočník Hubený a rozhodl tím o konečném stavu utkání.

Branky: 38´ Roman Hoda, 78´ Jan Hubený. ŽK: 0 : 2. Diváků 150

Rozhodčí:  Josef Blaheta

Sestava TJ Sušice:Janda - Blažek, Sachr, Sládek, Mataše - Šlais (Žežulka), Hubáček, Bešta, Bachroň (Mužík) - L. Marek (M. Kodýdek), Hanula (Chmelík)

 

Běšiny -  Velké Hydčice 2 : 1 (1 : 1)

37. Kolář Zdeněk , 68. Mayer Filip  -  37.Kropáček  L.  ŽK: 3 : 1. Diváků: 40.

Rozhodčí: Dolejš Jiří .

 

 

 1. Vrhaveč            9   7   2   0  19 :  8   25  (  8)

 2. Běšiny             9   6   1   2  18 :  9   20  (  7)

 3. Dlouhá Ves         9   6   1   2  24 :  6   19  (  4)

 4. Hrádek             9   6   1   2  14 :  8   19  (  7)

 5. Nezamyslice        9   5   2   2  23 : 17   18  (  2)

 6. Sušice  B          9   3   4   2  21 : 16   16  ( -2)

 7. Luby B             9   2   5   2  17 : 16   13  ( -1)

 8. Janovice           9   3   2   4  17 : 18   13  ( -1)

 9. Železná Ruda       9   3   2   4  28 : 23   12  ( -7)

10. Mochtín B          9   3   1   5  10 : 21   11  ( -5)

11. Žihobce            9   2   3   4  12 : 24    9  ( -3)

12. Velký Bor          9   2   0   7  19 : 26    6  ( -6)

13. V. Hydčice         9   1   2   6   7 : 19    5  ( -7)

14. Týnec              9   1   0   8  14 : 32    3  ( -9)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

NEUVĚŘITELNÁ BRANKOVÁ PŘESTŘELKA - VE VELHARTICÍCH PADLY V POSLEDNÍCH TŘECH MINUTÁCH ČTYŘI BRANKY

 

Nevěřitelnou brankovou přestřelku s infarktovým závěrem viděli diváci dvou ambiciózních soupeřů ve Velharticích. Hosté z Bolešin ještě do 87.minuty vedli o dvě branky . Možná byli již myšlenkami  spokojeni se plným bodovým ziskem . Ty ale zůstaly nenaplněny. Po brankových hodech v posledních třech minutách  ve kterých viděli diváci čtyři branky, z toho tři v síti hostů se body dělily.

Šest branek viděli příznivci Sokola Měcholupy na domácím hřišti.  V domácím duelu dvou celků, které ještě na jaře spolu hrály okresní přebor  zatížili jejich borci  brankové konto hostů z H.M.Boží půltuctovým přídělem  a prostříleli se v tabulce na třetí  místo .

Veřechov hrající všechny zápasy na podzim z důvodu nepřístupnosti   vlastní hrací plochy kam se dostane až na jaře se musel po páté sklonit  z osmi duelu sklonit před domácím soupeřem, když tentokráte nechal body v Nalžovských Horách. Pro domácí jsou to cenné  tři body a znamenají druhé podzimní vítězství. Na to stále čeká Sokol Myslív a cesta k tomu nevedla ani v dalším zápase doma  před exúčastníka OP TJ Bezděkov .

 

Myslív-Bezděkov  A 0 : 0 

Michal Karlubík

Zápas mezi domácím Myslívem a hostujícím Bezděkovem měl  jasného favorita v podobě nedávného účastníka OP z Bezděkova. Zvlášť, když se domácí sešli pouze v 10 hráčích. Avšak Bezděkov svou územní převahu nedokázal přeměnit v gól. Největší šanci zápasu měl Martin Bohatý, když byl sám před brankářem. Ke konci ještě mohli hosté děkovat svému brankáři, který ke konci zápasu vytáhl jasný gól. Sestava TJ Bezděkov: Martínek Michal - Panuš Petr, Dums Petr, Bohatý Miroslav, Ouda Jan - Zhvakin Kostyantin, Šlégl Jan, Bohatý Martin, Zhvakin Alexandr (Dulka Josef) - Hráský Pavel, Tuček Tomáš.

Rozhodčí: Hovorka Milan. ŽK: 1:3. Diváků: 30.

 

Velhartice - Bolešiny  A  3 : 3 (0 : 1).

Branky: :87.Kalista Josef,89.Pilík Luboš,90.Matějka Fr. - 13.Slováček David,76.a 90.Hess Martin,

Rozhodčí:  Koura Radim,diváků 50,ŽK: 1:1.

 

Měcholupy A - Hory Matky Boží  6 : 0  (2 : 0)

Zdeněk Bárta

Do utkání vstoupil domácí i přes novou posilu velice vlažně. Prvních dvacet minut se přizpůsobovali soupeři a nechali je taktéž hrát. Herní srovnání přišlo přibližně ve dvacáté páté minutě, kdy domácí přešli na svoji hru a začali kombinací soupeře přehrávat. To se projevilo do konce poločasu vstřelením dvou branek, o které se postarala naše nová posila Jirka Kroupa a Jindra Vrba.

Do druhé půle jsme nastoupili trochu opařeně a i přes dvoubrankové vedení jsme nechali hrát soupeře. Naštěstí tomu nebylo tak dlouho a po brankovém projevu jsme se opět srovnali. Konec utkání byl trochu vypjatý a objevovaly se některé zákroky, které už byli na rozhraní udržitelnosti.

Je nutno dnes taktéž pochválit obranu, která fungovala kompaktně a dobře se zapojovala do útočení.

Branky:               32., 68., 83. Kroupa Jiří, 43., 62. Vrba Jindra, 88. Jahoda Marek .ŽK:1:3 ČK:0:1 (Pretl Jan);Diváků : 50.Rozhodčí:Javorský Josef.

Sestava Měcholupy: Jakubec David – Kanta Michal (1986) – Kanta David, Molnár Ludovít (Bárta Zdeněk) – Jahoda Marek, Vrba Jindra, Dražka Petr, Kanta Michal – Kaňák Jan, Kroupa Jiří, Votava Josef (Jahoda Michal)

 

N.Hory  "A"  -  Veřechov  3 : 1 (2 : 0)

Branky: 14. Racek Pavel , 38. a 84(PK)  Vaněk Luděk  - 51. Hlaváč Jaromír .  ŽK 2:8; ČK 0:1 (Zerzáň Petr) Diváků: 60.

Rozhodčí: Habada Vladislav.

 

Malý Bor – Hradešice „B“ 2 : 3   (1 : 2)

Josef Chalupný

Další smolný zápas maloborských mladíků v derby s Hradešicemi. Od první minuty do poslední byli sice domácí lepší, ale body berou hosté, neboť na rozdíl od domácích alespoň část svých šancí využili.Již v úvodu nevyužil Vodička penaltu, aby v zápětí přece jen Dvořák krásnou střelou dostal domácí do vedení.Další dalekonosná dělovka Chodla po odrazu od obou tyčí vyskočila ven z branky.Hosté vyrovnali.  když dorazili trestný kop z hranice šestnáctky. Potom  nepřesný rozhodčí Bína odpustil hostům PK , když ignoroval jasný faul hostujícího golmana na Šiplu. Následně odpustil i inzultaci kapitánovi Hradešic který do něj zcela jasně vrazil v přerušené hře.. Těsně před odchodem do kabin se hosté ujali vedení po dobře zakončeném protiútoku.

Poločas druhý měl podobný průběh, jen převaha domácích byla ještě zřetelnější.Branku však vsítili hosté. Pak už diváci viděli plejádu zahozených příležitostí domácích, ze které se ujala jen dorážka Petříka. Další superšance zůstaly nevyužity a tak body bral horší. I takový je fotbal!!!

sestava:Duda, Dvořák, Michálek, Sládek M. Chodl, Trubač, Vodička, Šipla, Melka, Chaloupka, Jára, (Hlaváč, Petřík, Kocum)  .

Branky: 17´Dvořák Václav, 74´Petřík Jiří -  30´Liška Jan, 41´Melka František ml., 60´Hlaváč Václav.

Rozhodčí:Bína;ŽK:1:2;Diváků :70.

 

Neznašovy – Strážov B  0 : 1 (0 : 0).

Josef Vaněk

První poločas byl vyrovnaný a obě mužstva si vytvořila po jedné šanci. Nejprve měli šanci domácí , kdy střelu útočníka vyrazil hostující brankář Vaněk L. a následnou dorážku zablokoval Janda V.. Pak měli šanci hosté, když Vlček L. prošel přes tři protihráče a střelu pod brankářem , která směřovala do branky odkopl domácí stoper. Poločas tak skončil 0 : 0 . Do druhého poločasu vstoupili trochu aktivněji domácí a hned ve 48 min. nepovedený centr skončil na tyči hostující branky. Hostům perfektně fungovala celá obraná řada a domácí se nedostávali do vyložených šancí. Hlavně výborný zápas odehrál Kollross P., který hrál osobku na nejlepšího střelce domácích Mundla, který se vůbec neprosadil. Domácí také zahrávali standardní situaci z 25 metrů , kdy prudkou střelu do šibenice nádherně vyrazil brankář Vaněk L. Hosté spoléhali na brejky a jeden se jim v 90 minutě povedl, když nahrál Soušek J. na Míška L. a ten únik od poloviny hřiště proměnil ve vítěznou branku. Utkání by asi více slušela remíza,ale hosté měli v závěru více štěstí a bylo to ubojované vítězství se ziskem důležitých tří bodů.                                        

Branku za hosty dal v 90.minutě Lukáš Míšek. Diváků: 40. ŽK: 0 : 1.

Rozhodčí: Lažánek Karel.

Sestava- Vaněk L., Janda V., Kreibich K., Kollross P., Kolář M., Plíhal M., Míšek L., Maxa P., Vlček L., Čermák J., Soušek J.                  

 

FK Horažďovice „B“ - Sokol Hartmanice   5 : 1 (2 :1 )

Branky: 38 Lávička Miroslav, 44 Forman Michael, 61, 64 Janouškovec Jiří, 81 Jedlička Dalibor - 18. Koryták Ondřej.  Bez karet. Diváků: 30 . Rozhodčí:Abraham Josef.

 

 

 1. Horažďovice B      9   8   1   0  35 :  6   25  (  7)

 2. Strážov B          9   7   1   1  27 : 12   22  (  4)

 3. Měcholupy          9   7   1   1  21 :  8   22  (  7)

 4. Neznašovy          9   5   1   3  21 : 19   16  ( -2)

 5. Bolešiny           9   4   3   2  28 : 13   15  (  3)

 6. Malý Bor           9   5   0   4  24 : 14   15  (  0)

 7. Hradešice B        9   5   0   4  22 : 17   15  (  3)

 8. Bezděkov           9   4   3   2  18 : 17   15  (  3)

 9. Velhartice         9   4   1   4  19 : 20   13  ( -2)

10. Veřechov           9   3   0   6  15 : 19    9  (  9)

11. Hartmanice         9   2   1   6  16 : 20    7  ( -8)

12. Nalž. Hory         9   2   0   7  12 : 30    6  ( -6)

13. Myslív             9   0   1   8   3 : 29    1  (-11)

14. H. M.  Boží        9   0   1   8   7 : 44    1  (-14)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku