Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Souhrn výsledků vyšších soutěží 6.kola 1.-2.10.11

 

KRAJSKÝ PŘEBOR    

 

ZAOKROUHLILI  DOMÁCÍ NEPORAZITELNOST NA DVACET  ZÁPASŮ

 

Osmé kolo  krajského přeboru bylo pro oba týmy z Pošumaví , které měly výhodu domácího prostředí velmi důležité. Klatovští fotbalisté  chtěli prolomit smůlu která je provázela v koncovce minulého kola ve Vejprnicích. Proti Stříbru jejich úsilí bylo na hřišti od úvodních minut znát a když v druhé půli přišly i kýžené branky, zavládla  po skončení zápasu také zasloužená radost.

Horažďovice na domácím hřišti  již od srpna minulého roku neprohrály a v případě úspěchu s Horní Břízou  měly šanci završit jubilejní dvacátý soutěžní zápas za sebou bez prohry .  V nedělním duelu o své výhře rozhodli Horažďovičtí již v prvním poločase . Přestože jejich výkon po přestávce nebyl optimální ,   nebyla Horní Bříza tím soupeřem, který by byl schopen  jejich úspěšnost v domácím prostředí  přerušit. V konečném důsledku tříbodové zisky  obou zástupců Pošumaví v KP znamenají, že Horažďovice se nadále udržely na 2. místě tabulky a Klatovy s pětibodovým odstupem jsou na pěkném pátém místě. Oba kolektivy jsou oživením nejvyšší krajské soutěže a věřme, že tomu bude i nadále.

 

Klatovy – Stříbro  5 : 2 (1 : 0)

Horažďovice – Horní Bříza  2 : 0 (2 : 0)

 

1. A  T Ř Í D A 

 

NÝRSKO POSLALO KŘIMICE KE DNU TABULKY

 

Osmé kolo  1.A třídy,  kterým se tato druhá nejvyšší soutěž v kraji přehoupla do své druhé poloviny nemělo nouzi o překvapení. O to první se rozhodně k nelibových svých  fanoušků připravila Sušice. Ve sváteční středu 28. září   v předehrávce tohoto kola přispěla k tomu , že její soupeř, poslední Blovice opustil  zásluhou nečekaného zisku třech bodů v městě na Otavě poslední místo v tabulce. Na tomto nelichotivém postu černého Petra Blovice  střídají Křimice, když tento tým na dno tabulky poslala znovu  úspěšná Okula Nýrsko. Ta po výhře v Městě Touškově v minulém kole  si zopakovala stejný úspěch i doma a v tabulce se z týmů z Pošumaví vyšvihla nejvýše, když přeskočila i Sušici a je po první polovině podzimu třetí a to se rozhodně od nováčka soutěže nečekalo . Úspěch nýrských fotbalistů rozhodně přivítal třetí zástupce našeho regionu v soutěži Start Luby. Lubští bez ohledu na výsledek v Nýrsku tomu, aby neskončili jako Křimice šli ale sami  úspěchu vstříc . Byli to oni, kteří mimo prohry Sušice se postarali o druhé největší překvapení kola . Po prohrané první půli na hřišti druhé Zruče dokázali nejen skóre v druhé části utkání   srovnat, ale nakonec si připsali i druhý bod za úspěšný penaltový rozstřel. 

Nýrsko  - Křimice   2 : 0 (1 : 0)  

Zruč  - VD Luby 1 : 1 (1 : 0) PK: 3:4

Sušice  - Blovice 0 : 1 (0 : 0)

Předehráno 28.9.

 

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

 

MOCHTÍN SE OPĚT NEVRACEL ZE ŠVIHOVA S PRÁZDNOU

 

Šesté kolo 1.B třídy nabídlo příznivcům nejpopulárnějšího sportu v Pošumaví tři derby. První se hrálo v sobotu ve Švihově. Souboj dvojice trenérů   domácího Jiřího Tomana a Ladislava Kudláčka skončilo lépe pro kouče Mochtína. Jeho svěřenci  venku ještě na podzim nebodovali, ale do Švihova přijeli povzbuzeni domácí výhrou  nad nováčkem ze Štěňovic , ale i  s podvědomím, že v posledních dvou zápasech ve Švihově dokázali bodovat a ani tentokrát se nevraceli s prázdnou. Domácí zápasy Pačejova už mají svůj zaběhlý scénář-  jako by byly psané  přes kopírák.. Ostatně nejlépe to vystihl   předseda klubu Tomáš  Cihlář: „   Všechny tři letošní  se totiž dají zhodnotit několika slovy – festival zahozených šancí, nesmírná dřina na vstřelení branky, zbytečné nervy a zaplaťpánbůh šťastný konec v podobě toho nejtěsnějšího výsledku 1:0. Nejinak tomu bylo i v duelu s přeštickou rezervou, která se hrála v opačném pořadí rozlosování na hřišti v Pačejově. Těžký duel bez výsledného bodového efektu sehrály Hradešice na hřišti staronového účastníka této soutěže ve Spáleném Poříčí.

Další dvě derby skončila úspěchem domácích klubů, když Svéradice si poradily s Měčínem a Žichovice získaly vítězství zu kategorie šťastných nad Strážovem.

 

Pačejov – Přeštice B   1 : 0 (1 : 0)

Sp.Poříčí  -  Hradešice    2 : 1 (2 : 0)

Švihov Mochtín   2 : 2 (1 : 0) PK: 4:5

Žichovice -  SK Kovo Strážov  2 : 1 (1 : 1)

Štěnovice - Chanovice  3 : 0 (0 : 0) 

Svéradice -  Měčín   4 : 1 (1 : 0)

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

NEZAMYSLICE SKALPOVALY FAVORITA PŘEBORU 

 

Další , v pořadí již  osmé hrané kolo okresního přeboru opět ukázalo, že ani vyšší soutěží zkušeností omlácené družstvo Tatranu Dlouhá Ves to nebude mít po sestupu z 1.B třídy snadné. Po minulém zápase, kdy se doma museli o body dělit s béčkem Startu Luby Dlouhoveští na svém hřišti znovu klopýtli, ale co, výsledkově přímo propadli, když opět doplatili na svojí starou nemoc, proměňování brankových příležitostí. Na produktivitu svých svěřenců si po slabším začátku soutěže v posledních zápasech nemůže stěžovat trenér přemožitele Tatranu Milan Janda z Nezamyslic. Tři branky na hřišti soupeře znamená pro Nezamyslice nejen návrat do boje o čelo tabulky. Tam se vehementně svými výkony i výsledky po zásluze tlačí úspěšný nováček Sokol Běšiny , který  vyhrál na Týnci duel dvou nováčků se zařadil za vedoucí Vrhaveč na druhé místo. Úspěšný byl i druhý z noviců v okresním přeboru SRK Železná Ruda . Remíza  s rezervou TJ Sušice se rovná vítězství. Hosté totiž ještě venku neprohráli, když po čtvrté remizovali. Na rozdíl od předcházejících remíz kdy další bod získali z pokutových kopů tentokrát v Železné Rudě byli v této soutěži lepší domácí a druhý bod t tohoto klání zůstal v Železné Rudě. Na penalty došlo také ve Velkých Hydčicích, kde hosté z Janovic i v deseti získali bod za plichtu a druhý za střelbu z pokutových kopů. Nejhůře dopadla mochtínská rezerva doma, kdy doplatila na neproměňování gólových šancí. Na druhé straně jejich soupeř z Malého Boru využil zkušeností svých koncových hráčů k výraznému vítězství. Vrhaveč poprvé k derby do Lub přijela  v roli lídra tabulky a nejen že v tomto duelu nezaváhala, ale ještě si svoje postavení na čele tabulky upevnila.

V. Hydčice -  Janovice 2 : 2 (0 : 2) na PK 2:4

Dlouhá Ves - Nezamyslice         0 : 3      (0:1)    

Týnec – Běšiny  0 : 1 (0 : 0)

Železná Ruda - Sušice  B  3 : 3 (1 : 2)  na PK 5 : 4

Mochtín B – Velký Bor  0 : 5 (0 : 2)

Žihobce - Hrádek  1 : 2 (0 : 0) 

Luby B  -  Vrhaveč   1 : 1  (1 : 0) na PK 4 : 5.

Více  z průběhů jednotlivých soutěží najdete v části VÝSLEDKY





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku