Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÉ ZIMNÍ FOTBALOVÉ TURNAJE TJ SUŠICE

PŘÍPRAVNÉ    ZIMNÍ    FOTBALOVÉ TURNAJE   TJ    SUŠICE

 

Předseda fotbalového klubu TJ Sušice Vratislav Krulich nás informoval o tom, že jejich klub   připravuje pro zimní přípravné období, tak jako v uplynulých dvou letech, dva zimní turnaje v kategorii dospělých.

„ První bude pro  družstva s výkonností krajský přebor, I.A třída respektive I.B třída 3. ročník turnaje „O pohár starosty města Sušice“.  Druhý turnaj bude uspořádán pro celky s nižší výkonností jako  3. ročník „Zimního turnaje TJ Sušice. V prvém turnaji předpokládáme, že každý z účastníků by sehrál minimálně pět utkání, u druhého turnaje utkání čtyři. Programy turnajů budou koncipovány tak, že u prvého turnaje proběhnou zahajovací utkání v poslední dekádě měsíce ledna a závěrečná utkání proběhnou do konce února. Druhý turnaj bude zahájen 25. února 2012 a skončí týden před zahájením jarní části mistrovských soutěží okresu Klatovy. Veškerá utkání budou sehrána na umělé trávě III. generace na stadiónu v Sušici. Hracími dny budou soboty nebo neděle (jiné termíny jen po dohodě s pořadateli a soupeřem)“uvedl Vratislav Krulich a tuto informaci  ještě doplnil: „ Startovné zůstává v relaci předchozích dvou ročníků – u prvního turnaje v rozmezí 8.000 až 10.000,- Kč (cena bude stanovena v závislosti na počtu odehraných utkání). U druhého turnaje by se cena měla pohybovat okolo 6.500,- Kč. Žádáme všechny zájemce o účast v některém z turnajů, aby se přihlásil nejpozději do 31.10.2011.“

Kontakt pro přihlášky nebo případné dotazy:  Vratislav   Krulich  MT: 724  114  508, e-mail vkrulich@centrum.cz,  případně   : Ing. Jan  Staněk  606  751  639  susicefotbal@centrum.cz .

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku