Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 6. kolo 1. - 2.10. 2011

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

Aktuální výsledky

 

NEZAMYSLICE SKALPOVALY FAVORITA PŘEBORU 

 

Další , v pořadí již  osmé hrané kolo okresního přeboru opět ukázalo, že ani vyšší soutěží zkušeností omlácené družstvo Tatranu Dlouhá Ves to nebude mít po sestupu z 1.B třídy snadné. Po minulém zápase, kdy se doma museli o body dělit s béčkem Startu Luby Dlouhoveští na svém hřišti znovu klopýtli, ale co, výsledkově přímo propadli, když opět doplatili na svojí starou nemoc, proměňování brankových příležitostí. Na produktivitu svých svěřenců si po slabším začátku soutěže v posledních zápasech nemůže stěžovat trenér přemožitele Tatranu Milan Janda z Nezamyslic. Tři branky na hřišti soupeře znamená pro Nezamyslice nejen návrat do boje o čelo tabulky. Tam se vehementně svými výkony i výsledky po zásluze tlačí úspěšný nováček Sokol Běšiny , který  vyhrál na Týnci duel dvou nováčků se zařadil za vedoucí Vrhaveč na druhé místo. Úspěšný byl i druhý z noviců v okresním přeboru SRK Železná Ruda . Remíza  s rezervou TJ Sušice se rovná vítězství. Hosté totiž ještě venku neprohráli, když po čtvrté remizovali. Na rozdíl od předcházejících remíz kdy další bod získali z pokutových kopů tentokrát v Železné Rudě byli v této soutěži lepší domácí a druhý bod t tohoto klání zůstal v Železné Rudě. Na penalty došlo také ve Velkých Hydčicích, kde hosté z Janovic i v deseti získali bod za plichtu a druhý za střelbu z pokutových kopů. Nejhůře dopadla mochtínská rezerva doma, kdy doplatila na neproměňování gólových šancí. Na druhé straně jejich soupeř z Malého Boru využil zkušeností svých koncových hráčů k výraznému vítězství. Vrhaveč poprvé k derby do Lub přijela  v roli lídra tabulky a nejen že v tomto duelu nezaváhala, ale ještě si svoje postavení na čele tabulky upevnila.

 

V. Hydčice -  Janovice 2 : 2 (0 : 2) na PK 2:4

Branky : 50 . Stulík Tomáš,78 .Melíšek Marek - 40 .Hájek Matěj, 45.Urban Miroslav ; ŽK 3:2; ČK 0:1 (Mach Antonín ). Diváků: 50.

Rozhodčí. Klička Jiří.

 

Dlouhá Ves - Nezamyslice          0 : 3  (0:1)  

Krůs Josef

Po úvodní dvacetiminutovce se dostávají domácí do vyložené brankové akce,kdy D. Ronn dává po přihrávce J.Markoviče těsně vedle pravé tyče a podle zákona nedáš ,dostaneš se dostává míč k úplně volnému M. Drýkovi z Nezamyslic a ten dává první gól –míč umisťuje těsně vedle domácího brankáře.Domácí zvyšují tempo a ještě do poločasu se dostávají do několika šancí – bez efektu. Ve 2.pol. mají více šancí opět  dlouhoveští fotbalisté, ale tentokrát jsou s produktivitou na štíru. Hosté naopak využívají další šanci v 88.´hráčem M. Soutorem a na 0:3 v 90.´min. zvyšuje O.Musil. Domácí doplatili na špatnou produktivitu a někdy ( u některých hráčů) i na ležérní přístup. Naopak hosté hrají obětavě a důrazněji a jsou velmi často dříve u míče a navíc velmi chytře reagují na nátlakovou hru domácích.

Branky:21.´Drýk Martin, 88.´Soubor Martin a 90.´Musil Ondřej

Rozhodčí: Javorský,Hájek, Abrahám;ŽK:1:2 ;Diváků : 120               .

 

Týnec – Běšiny  0 : 1 (0 : 0)

Branka: Vítovec J. ŽK: 3:4. Diváků: 6.

Rozhodčí: Habada.

 

Železná Ruda - Sušice  B  3 : 3 (1 : 2)  na PK 5 : 4

Rudolf Pavel

Překrásné letní počasí přilákalo na hřiště v Železné Rudě 140 diváků.Vůbec nemuseli litovat, protože viděli dramatické utkání ,které nakonec rozhodly penalty.Poprvé letos byli domácí úspěšní.

Utkání pro Železnou Rudu nezačalo příznivě.Hosté v sestavě plné zkušených borců několikrát prověřili brankáře Jaroslava Lehkého.Brankou hrozila zejména akce Hubáčka v 15.minute.Domácí kontrovali v 17.min.Jirkou Malým.V obou případech byli úspěšnější brankáři obou týmů.V další minutě ale Lehký nedokázal zabránit střele pod břevno z trestného kopu.To se nádherně trefil Hubáček.

Když ve 23.min.zvýšil hostující Marek na 0:2, domácím nebylo zrovna do zpěvu.Z letargie je dostal Vítězslav Hájek ,ještě v minulé sezóně hráč sušického týmu.Ve 40.min. se lehce uvolnil před pokutovým územím a prudkou střelou k protější tyči upravil výsledek poločasu na 1:2 Druhá půle začala náporem domácích.Vyplatilo se.

V 55.min.se Martin Loos drze vřítil do pokutového území.Obrana hostů jeho průnik likvidovala jenom za cenu faulu.David Greiner penaltu s přehledem proměnil.Hosté se ještě jednou dostali do vedení brankou Marka v 65.min.Domácí nevyužili přečíslení obrany hostů a hosté z protiútoku zvýšili na 2:3. David Greiner ale hostům vítězství nechtěl darovat.V 73.min.se vřítil do pokutového území a nekompromisní střelou srovnal na 3:3.Ani jedno mužstvo se s tímto stavem nechtělo smířit.Jejich snaha vedla pouze k hodně nervóznímu závěru,kdy rozhodčí Petrželka,který jinak řídil utkání s přehledem, musel vytáhnout nejenom žluté karty (4:5),ale také dvě červené (1:1).Domácí už podruhé kopali PK. Tentokrát úspěšně,když rozhodující penaltu v šesté sérii proměnil Marek Gajdušek.Diváci nakonec odcházeli spokojeni jak s průběhem utkání,tak i s výsledkem.Branky : 55.(PK) a 73. Greiner David  , 40. Hájek Vítězslav. - 18.  Hubáček Pavel , 23. a  65. Marek Luděk

Rozhodující z penaltového rozstřelu  dal  Gajdušek Marek Branky-hoste :

Diváků:  140. ŽK: 4 : 5. ČK: 1 : 1 (84. Malý Jiří - 80. Brož Milan)

Rozhodčí : Petrželka František

 

Mochtín B – Velký Bor  0 : 5 (0 : 2)

Branky:  20. Kulhánek Štěpán , 25. ,Šimanovský  Patrik , 54. a 67. Šimanovský Robert, 90. Petřík Lukáš . Diváků: 70. ŽK 0:4. Rozhodčí Koura Radim,Mazanec Marek,Vasková Martina.

 

Žihobce - Hrádek  1 : 2 (0 : 0) 

Branky: 84.  Šikl René, 68. a 73.  Matějka Ondřej. ŽK 1:3. Diváků 50.

Rozhodčí  Lažánek Karel.

 

Luby B  -  Vrhaveč   1 : 1  (1 : 0) na PK 4 : 5.

Karel Křížek

Za krásného počasí před početnou diváckou návštěvou se hrálo pravé derby utkání. Oba soupeři předvedli fotbal plný bojovnosti a nasazení od samého začátku. Obrany obou mužstev hrály pozorně a na jistotu, v útočné fázi byl k vidění důraz a snaha vstřelit branku. První poločas byl vyrovnaný, hostující obranu nejvíce zaměstnával rychlonohý Aleš Čížek, domácího brankáře pak hosté ze standardních situací.  Domácí se již v 5. minutě utkání dostali do vedení 1 : 0, když Aleš Čížek využil zaváhání obrany hostů, zachytil zpětnou přihrávku a překonal hostujícího brankáře. Druhý poločas zahájili domácí náporem a vytvořili si několik dobrých příležitostí, ale dobře chytajícího brankáře hostů se jim překonat nepodařilo. Hosté se v posledních patnácti minutách nadechli k závěrečnému náporu a ve snaze alespoň vyrovnat vrhli vše do útoku. Jejich největší šanci měl v 75. Minutě Minařík, který dostal přihrávku na hranici pokutového území, jeho střela již překonala brankáře Kalaše ale před brankovou čarou zachránila domácí obrana. Když už se zdálo, že domácí hráči uhájí těsné vítězství, rozehrával trestný kop hostující Hrach a jeho centr nadvakrát protlačil do branky Michal Minařík a těsně před závěrečným hvizdem srovnal na 1 : 1. Na pokutové kopy byli lepší hosté a po sedmé sérii zvítězili 4 : 5.

Branky: Čížek Aleš - Minařík Michal. ŽK 2 : 2, diváků 200.

Rozhodčí:  Petržílka Jiří, Hessová Tereza a Cihlář Jan.

Sestava domácích: Kalaš Jan, Sýkora Filip, Smolík Pavel, Smolík Vladislav, Heřman Štěpán, Křížek Miroslav, Voráček Josef, Švec Radek, Voráček Přemysl, Čížek Aleš a Sydorenko Vasyl, střídali Pivoňka Marek, Nový Jiří a Pikhart Radek.

 

 

 

 1.  Vrhaveč            8   6   2   0   17:  8    22 (  8)

 2.  Běšiny             8   5   1   2   16:  8    17 (  7)

 3.  Nezamyslice        8   5   1   2   23: 17    17 (  4)

 4.  Dlouhá Ves         8   5   1   2   22:  6    16 (  1)

 5.  Sušice  B          8   3   4   1   21: 14    16 (  1)

 6.  Hrádek             8   5   1   2   11:  6    16 (  7)

 7.  Železná Ruda       8   3   2   3   28: 21    12 ( -7)

 8.  Luby B             8   2   4   2   15: 14    12 ( -2)

 9.  Janovice           8   3   1   4   15: 16    11 (  1)

10.  Mochtín B          8   3   0   5   10: 21     9 ( -6)

11.  Velký Bor          8   2   0   6   19: 25     6 ( -3)

12.  Žihobce            8   1   3   4   11: 24     6 ( -6)

13.  V. Hydčice         8   1   2   5    6: 17     5 ( -7)

14.  Týnec              8   1   0   7   12: 29     3 ( -9)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A    

 

 

NEZNAŠOVSKÝ MARTIN  MUNDL SE BLÝSKL JIŽ  TŘETÍM HATTRICKEM

 

V osmém kole III. třídy mužů viděli diváci úctyhodný počet 41 branek , což je průměr na zápas téměř sedm gólů. . V čele střelecké tabulky je Martin Mundl.  Tento kanonýr Sokola Neznašovy již zatížil branková konta soupeřů 14 brankami a ještě pozoruhodnější na tom je, že již v průběhu podzimu dosáhl třikrát hattricku ! Vedoucí tým tabulky FK Horažďovice   po výhře v Bezděkově  zvýšil svůj náskok v čele soutěže.Na dalších místech se již nyní tvoří velká tlačenice.

 

Hartmanice - Měcholupy  1 : 3 (1 : 11)

Branky: 38.  Sládek Petr -35.  Novák Petr, 73. Vrba Jindra, 78. Jahoda Marek. ŽK:2: 3. Diváků:70.

Rozhodčí: Veverka Jan.

 

Hory Matky Boží – Neznašovy  2 : 4 (1 : 3)

Branky: 2. Ostádal Miroslav,  47. Hoffmann Zdeněk – 17.,30.,33. Mundl Martin, 56. Langmajer Vladimír. ŽK 2:1. Diváků:  40.

Rozhodčí: Pastyřík Vladimír.

 

Malý Bor – Veřechov  3 : 1 (1 : 1 )       

J.Chalupný

První vítězství maloborských ve vzájemných soubojích se nerodilo lehce, přesto bylo zcela zasloužené.Domácí se dostali rychle do vedení když Melka zakončil svoje sólo střelou k tyči, která propadla hostujícímu golmanovi za brankovou čáru.Hosté odpověděli po standartní situaci když využili výškovou převahu. Do konce poločasu se hra přelévala ze strany na stranu.V závěru poločasu se domácí dožadovali penalty po zákroku na unikajícího Hozmana, ale ta se pískala až v poločase druhém po ruce hostujícího stopera.S přehledem ji proměnil Vodička.Hra se pak přelévala ze strany na stranu s náznaky šancí na obou stranách.Také hosté se marně dožadovali penalty,aby v zápětí kanonýr Vodička uklidnil hráče i diváky " nechytatelnou" střelou z trestného kopu.Domácí si pohlídali výhru a dotáhli mač do vítězného konce.Úspěšnou premiéru si v domácí brance odbyl Pavel Kocum, který nahradil zraněného Petříka. S přehledem rozhodoval Josef Abrahám sestava M. Boru :Kocum, Dvořák, Michálek, Chodl, Trubač, Melka, Vodička Jára Šipla, Hozman, Chaloupka (Petřík, Kodýdek)

Branky: 3. Melka Václav, 50. (PK) a 83. Vodička František -  40. Hlaváč Jaromír ;ŽK:3 : 3 ;Diváků :  90

Rozhodčí:Abraham

 

Bezděkov -  Horažďovice  B  2 : 5  (1 : 2)

Branky :  16. Ponocný,   49.  Zhvakin   - 6. Jánský,   7. Panuška ,  56. Šedivý, 65. Forman, 72.  Janouskovec

ŽK: 2:2 . Diváků: 30.

Rozhodčí: Bureš Jiří.

 

Hradešice - Myslív 5 : 0 (1 : 0)

Branky:  23.Melka L.,47.Melka P.,54. a 85.Melka Fr. ml.,64. Hlaváč  V.  ŽK 2:1. Diváků: 50.

Rozhodčí: Dolejš Jiří.

 

Bolešiny - Nalžovské Hory  7 : 2 (3 : 0)

Branky: 2., 72. Jandík Zdeněk, 24., 43. a 80. Roháč Jan, 55.  Hess Petr, 67. Slovaček David - 52. Stěpánek Jindřich, 78. Štech  Petr, ZK: 1:2, CK: 0:1 (60. Vobrouček Jiří). Diváků: 80.   

Rozhodčí: Diviš Robert. 

 

Strážov B -  Velhartice   4 : 2 (1 :1) 

Vaněk Josef

Začátek zápasu před domácími diváky vyšel opět lépe pro domácí, kteří již v 7min. vstřelili branku když Hosnedl J. přihrál na Čermáka J. a ten nacentroval na volného Míška L., který dostal domácí do vedení 1:0. Potom se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale šance se moc nerodili. Až ve 26min. vstřelili hosté vyrovnávací branku na 1:1.Do konce prvního poločasu se výsledek již nezměnil.Druhý poločas začali aktivněji domácí a odměnou jim byla v 56min. pěkná akce, kdy Míšek L. uvolnil Čermáka J. a ten přesným centrem našel Kalistu R., který nezaváhal a domácí vedli 2:1. Hosté se zlepšili a vytvořili  si některé šance, ale proměnili až tu v 70min. a stav byl 2:2. domácí našli rychlou odpověď a ještě v té samé minutě zvýšili na 3:2, když střelu Kalisty R. hostující brankář vyrazil a Čermák J. obloučkem přehodil brankáře. V 90min. utekl od půlící čáry po levém křídle Vlček L. a dostal se až před brankáře a zkušeně proměnil na 4:2. Tímto výsledkem zápas skončil. Hosté se představili jako zkušený tým, ale domácí bojovností dokázali utkání rozhodnout ve svůj prospěch.    

Branky: 7.   Míšek  L., 56 .  Kalista R. , 70 . Čermák  J. , 90 . Vlček L - 26 . Pilík L. , 70 . Rendl Kamil . ŽK:  2 :2  . Diváků: 100.

Sestava- Vaněk L., Janda V., Kreibich K., Kollross P., Presl A.(65min Vlček L.), Plíhal M., Míšek L., Maxa P.(70min Soušek J.) Kalista R., Čermák J.(80min Kiesenbauer L.), Hosnedl J.( 46min Kolář M.)                

Rozhodčí:  Habada 

 

 

 

 1.  Horažďovice B      8   7   1   0   30:  5    22 (  7)

 2.  Strážov B          8   6   1   1   25: 11    19 (  1)

 3.  Měcholupy          8   6   1   1   15:  8    19 (  7)

 4.  Neznašovy          8   5   1   2   21: 18    16 (  1)

 5.  Malý Bor           8   5   0   3   22: 11    15 (  3)

 6.  Bolešiny           8   4   2   2   25: 10    14 (  2)

 7.  Bezděkov           8   4   2   2   18: 17    14 (  2)

 8.  Hradešice B        8   4   0   4   19: 15    12 (  0)

 9.  Velhartice         8   4   0   4   15: 16    12 (  0)

10.  Veřechov           8   3   0   5   14: 16     9 (  9)

11.  Hartmanice         8   2   1   5   15: 15     7 ( -8)

12.  Nalž. Hory         8   1   0   7    9: 29     3 ( -6)

13.  H. M.  Boží        8   0   1   7    7: 38     1 (-14)

14.  Myslív             8   0   0   8    3: 29     0 ( -9)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku