Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PROHRÁLI V PŘEDEHRÁVCE 1.A TŘÍDY S POSLEDNÍM

PROHRÁLI V PŘEDEHRÁVCE  1.A TŘÍDY S POSLEDNÍM

 

Velkým překvapením  a 8. kola 1.A třídy je porážka třetí Sušice s posledním Sokolem Blovice. V předehrávaném nedělního duelu tohoto kola hraného 28. října že se jedné o předehrávané  nedělního utkání 8.kola . Ve středeční  sváteční odpoledne se na sušický stadión scházeli fanoušci s otázkou "kolik jich dneska dáme?" Nikdo z domácích fanoušků nepřipouštěl skutečnost, že by se dneska body stěhovaly za soupeřem. Ale všem sušickým příznivcům probíhajícím utkáním optimismus postupně vyprchával. Jejich borci si totiž nechali odvést tři body soupeřem, který za sedm kol má na svém kontě pouze dvě remízy a tento bodový zisk je posunul ze samého dna tabulky. Sušice, která na podzim hrála doma do té doby třikrát  a stejně krát byla se skórem 13:3 úspěšná tak totálně své příznivce zklamala.  

 

Předehrávka 28.9. 2011

 

TJ  Sušice - Sokol Blovice 0 : 1 (0 : 0)

Vratislav Krulich

Hosté z Blovic zahájili utkání s respektem ze soupeře. Dobře bránili a dopředu se nijak netlačili. Domácí mladíci hráli ustrašeně, kazili přihrávky a nedokázali nic vymyslet na soupeřovu defenzivní taktiku. Jediný gól utkání padl ve čtyřiapadesáté minutě, kdy se k odraženému míči dostal nikým nekrytý blovický Žák a pohodlně skóroval do odkryté brány. Sušičtí sice po obdržené brance stupňovali tempo, měli neustále míč na svých kopačkách, ale jejich tlak byl bezzubý. Jedinou vyloženou šanci na změnu skóre měl v sedmdesáté minutě Marek Budil, ale v koncovce tváří v tvář prázdné bráně nepochopitelně selhal. A tak se zrodilo zřejmě největší překvapení osmého kola a Blovice si ze Sušice odvážejí tři body.

Branka: 54´ Patrik Žák. ŽK: 2: 2.  Diváků.140

Rozhodčí:  Mašek - Szikszay, Kostelník

Sestava TJ Sušice:František Jarolím - Vlastimil Otta, Martin Kalný, Václav Jech, Jakub Mirvald - Jiří Kysilka, František Hrach, Marek Budil (74´ Josef Sládek), Jakub Szedmák (65´ Tomáš Fusch), - Jaromír Králík, Miroslav Vrhel





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku