Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
K průběhu posledního kola

 

KRAJSKÝ PŘEBOR    

 

HORAŽĎOVICE ZAZÁŘILY NA RAPIDU

 

 

Horažďovice nastoupily  na hřišti Rapidu obohaceny o jednu nemilou zkušenost z posledního zápasu venku v Přešticích, kdy nevyužitím šancí posadily soupeře do sedla a nakonec nebodovaly.   Druhý poločas v v Plzni na Lopatárně byl opakem této části zápasu v Přešticích a výsledkem bylo  čtyřlístek branek v síti domácích . Ti museli být po minulém jasném vítězství doma nad kvalitním celkem Slavoje Sod  řádně zklamáni, nicméně další úspěch nováčka , který je velkým překvapením tohoto ročníku je na světě. Druhý zástupce Pošumaví v KP Klatovy se z Vejprnic vrátily s prázdnou. S souboji dvou exdivizních týmů domácí  v prvním poločase přehrávali, ale nevyužití šancí pak litovali, když domácí po přestávce třikrát skórovali a bylo o výsledku rozhodnuto. Za stavu 3:0 se již s výsledkem příliš udělat nedalo a domácí si své vedení již pohlídali..

 

1. A  T Ř Í D A 

 

 

  VENKU BODOVALO POUZE   NÝRSKO  

 

Velmi rádi budou vzpomínat na utkání 7.kola 1.A třídy fotbalisté Okuly Nýrsko. Podařilo se jim na hřišti soupeře v Městě Touškov  , který sestoupil z krajského přeboru  vyhrál výrazným brankovým rozdílem . Touto výhrou napodobili  Sušici, která  na rozdíl od Lub na tomto hřišti rovněž výhrou 3:0 bodovala.  Nýrsko se tak v tabulce po prohře Sušice na hřišti nováčka TJ Žihle se na tým z města na Otavě dotáhla na rozdíl dvou bodů a celkově třináct získaných bodů je pro ní velmi dobrým základem k upevňování umístění v první polovině tabulky.Pohoršily si v tabulce naopak Luby , které prohrály na hřišti nováčka v Černicích

 


 

ŽICHOVICE SESADILY SVÉRADICE Z TRŮNU

 

 

 

 

Očekávané derby ve Svéradicích mělo potvrdit, zda Svéradice si udrží v minulém kole vybojované první místo . V cestě jim stál optimisticky naladěný po dvou výhrách v derby nad Chanovice a Pačejovem staronový účastník této soutěže ze Žichovic. Role Svéradice se ale po prvním poločase zcela změnila a místo myšlenky na první místo tu byl úkol zcela odlišný, odvrátit po prohraném prvním poločase (1:4) hrozící debakl. Další derby hrané v Pačejově skončilo těsnou , ale zaslouženou výhrou domácích , kteří získali skalp sestavou decimovaný tým hostů . Na plný počet bodů doma opět nedosáhly Hradešice . Na rozdíl od duelu s nov áčkem ze Štěňovic  byli domácí tentokráte úspěšní v penaltovém rozstřelu, který k remíze jim vynesl druhý bod. Plný bodovým ziskem si naopak doma polepšily výrazně v tabulce Mochtín i Chanovice.

 

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

 

TÝNEC V  DERBY NEPRODAL SVOJÍ KŮŽI LACINO

 

Sedmé kolo okresního přeboru bylo v pěti ze sedmi zápasů stoprocentně úspěšné pro domácí. Přesto  se nejednalo snad   s výjimkou zápasu v Dlouhá Ves -  Mochtín B(7:0) o snadno získané body. V e třech z nich se radovali z vítězství domácí jen tím nejtěsnějším brankovým rozdílem. Nejdramatičtější  bylo derby v Janovicích, kde nováček z Týnce neprodal svojí kůži lacino. Radost minimálně ze zisku bodu jim překazil střídající Václav Slivoň přesnou trefou  minutu před koncem. Vrhaveč musela stejně jako v drtivé většině zápasů doma s Tatranem Velké Hydčice se spokojit s těsnou výhrou, která byla tentokráte vykoupena velkou daní. V tomto duelu přišli o svou oporu Jindru Pacnera, který se vážně zranil a v součastné době leží v nemocnici na ortopedii po té, kdy si v utkání  přetrhl achilovu šlachu a ještě v sobotu večer byl operován. Znamená to, že kapitán Vrhavče bude svému týmu delší čas chybět a bude také chybět i u zeleného stolu řídící STK OFS Klatovy jejíž je členem.  Jedno z nejkvalitnějších utkání bylo sehráno v Sušici . Duel rezerv Sušice a Lub sice výsledkově skončil jednoznačně pro domácí , ale výrazně k němu přispěl nepochopitelný zkrat jinak jejich opory brankáře Kodeše. Ten se nechal v době sílícího tlaku jeho týmu zbytečně vyloučit a domácím tak výrazně nahrál k zisku třech bodů. V průběhu podzimu viděli diváci v okresním přeboru již osmou remízu a tudíž i stejný počet penaltových  rozstřelů.Ten poslední sledovali v neděli Neznašovech  ve kterém byly domácí Běšiny úspěšnější než jejich soupeř TJ Žihobce , který stejně jako ve Vrhavči před dvěma týdny vyšel ve střelbě pokutových kopů jako poražený. Nečekaně získaný druhý bod na Klatovsku jim ale vše vynahradil.

III.   T Ř Í D A   

 

 

SOUBOJ FAVORITŮ SKONČIL BEZ BRANEK

 

Šlágrem v pořadí již sedmého kola III. třídy byl zápas v Měcholupech ve kterém se střetli soupeři, kteří ještě na jaře byli účastníky okresního přeboru. Z tohoto pohledu se jednalo u duel  týmů kteří společně s vedoucím béčkem Horažďovic jsou největšími aspiranty na umístění  na prvních dvou místech zaručující postup do OP. O tom, že šance Měcholup a Bezděkova na návrat do nejvyšší okresní soutěže jsou stejné svědčí i to, že jejich zápas končil po bezbrankovém průběhu dělbou bodů. Tento zápas sice sliboval zajímavý souboj.  Po jeho skončení ale  byli diváci spíše zklamáni, když  se to na hřišti hemžilo věčným postrkováním a především dohadováním. V neděli si na své přišli fanouškové obou táborů domácí Strážova B a SK Bolešiny kterých se jich zde sešlo na sto dvacet. Zápas obou celků které dělily v tabulce pouhé dva body by z pohledu průběhu hry by byl spravedlivý dělbou bodů, ale fotbalový Bůh rozhodl jinak a šťastnější nakonec byli domácí a výhra je vynesla na druhé místo v tabulce.  Tři derby které se hrály ve Velharticích , v  Malém Boru a  v Horažďovicích  skončila podle papírových předpokladů úspěchem domácích.

 


 

 

 

IV. TŘÍDA  - skupina  A  

 

 

       MĚCHOLUPSKÁ REZERVA ZVÍTĚZILA PODRUHÉ VENKU 

 

Sedmé odehrané kolo IV.třídy skupiny A potvrdilo, že rezerva Sokola Měcholupy si nepočíná jako nováček soutěže. Dosud nebyl nucen zaplatit nováčkovskou daň ani v jediném zápase . Dokonce  dokázal dvakrát přivést výhru zvenku , když ta  poslední je ještě čerstvá z tohoto kola  z Dlažova a pokud měcholupská rezerva prohrála , pak tím nejtěsnějším rozdílem. Tato skupina se  jeví  s výjimkou velkého favorita SK Katovy B jako daleko vyrovnanější  než tomu v předcházejících ročnících a to je pro další vývoj dobře.

 

IV. TŘÍDA  - skupina  B

 

 

 

JEDINÉ KVASETICE JEŠTĚ NEKLOPÝTLY

 

V 5. kole IV. třídy skupiny B přišel v Milčicích o svou neporazitelnost v novém ročníku Sokol Zavlekov , což znamená, že jediným kdo ještě v soutěži neklopýtl  je lídr tabulky Sokol Kvasetice. Ten se zdá být ve velmi dobré střelecké formě a zatěžuje branková konta soupeřů jako na běžícím pase. Zatím o nevděčnou roli  týmu na kterém si vylepšují soupeři skóre  si vedle hrádecké rezervy řekla rezerva Sokola N. Hory a připojil se k ní v tomto kole také po domácím debaklu  Sokol Kolinec. Za zmínku k průběhu tohoto kola stojí také to, že  rozjetou Plánici přibrzdilo ziskem první podzimní výhry svéradické béčko.   

 


PODROBNĚJŠÍ VÝSLEDKY NAJDETE U JEDNOTLIVÝCH SOUTĚŽÍ  V ČÁSTI VÝSLEDKY





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku