Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Krajský přebor, 1.A třída 6. kolo 17. – 18.9..2011

KRAJSKÝ PŘEBOR    

 

OBA SOUPEŘI Z PLZNĚ NECHALI V POŠUMAVÍ BODY

 

V dalším kole krajského přeboru hostily týmy z Pošumaví doma atraktivní  soupeře ze západočeské metropole. Klatovy na svém hřišti přivítaly exdivizní Doubravku, která ještě v novém ročníku KP neprohrála a to platí i po klání v městě pod Černou věží. Nicméně více z remízového duelu vytěžili domácí po té, kdy si připsali druhý bod za střelbu z pokutových kopů.

Tradičně se dařilo doma FK Horažďovice. To ostatně platí i po devatenáctém zápase v boji o mistrovské body, kdy od podzimu minulého roku na svém hřišti Na Lipkách  neprohrály. Tentokráte bylo jejich vítězství po sebevědomém výkonu a střeleckém koncertu Beránka, který byl autorem hattricku z podzimních domácích duelů nepřesvědčivější.  

 

SK Klatovy 1898 - Senco Doubravka 2 : 2 (0 : 0) na PK 4 : 3

Ján Gašár

Remíza je nakonec spravedlivá, soupeř z Doubravky hlavně ve druhém poločase byl fotbalovější, měl i více šancí. Domácí podržel brankář Herman, u soupeře velmi dobrý výkon podal Milota. Kvalitnější fotbal se hrál ve druhé půli , domácí mužstvo dvakrát   vedlo, ale výsledek neudrželo.Na pokutové  kopy domácí úspěšnější 4 : 3, když rozhodující penaltu proměnil Šlechta .

Branky : 50. ( PK ) a v 87. Hanzlík -  52. Krejčí, 88. Švec.

Rozhodčí : Křen Jiří. Diváků : 150. ŽK: 3 : 3.

 

Horažďovice – ZČE Plzeň  3 : 0 (0 : 0)

Domácí měli celý zápas pod kontrolou. Již v první půli si vypracovali nejméně pět vyložených šancí ke skórování, ale přesto zůstalo konto hostů do druhé půle čisté.  Již ve druhé minutě z dobré pozice netrefil Beránek branku, ve 30.minutě Řivský z hranice velkého vápna nastřelil technickou střelou tyč, po té hosté po závaru vykopávali míč z brankové čáry. V 35.minutě  Řivský po samostatné akci šel sám na brankáře, obešel i brankáře, ale míč směřující do branky na poslední chvíli obránce Plzně znovu vykopl z brankové čáry a ve 44.minutě Stulík z malého vápna přestřelil branku.

 Po přestávce domácí pokračovali v nátlakové hře a zásluhou agilního Beránka pak třikrát skórovali. V 76. minutě z přímého kopu  poslal míč poprvé horažďovický kanonýr za záda brankáře hostů, v 67. zvýšil z pokutového kopu který byl nařízen za úmyslné hraní rukou hostů a hosté šli od tohoto okamžiku do deseti, když  jim byl vyloučen Šiml.  O dvacet  minut dovršil Vlasta Beránek svůj hattrick, když zužitkoval po samostatném úniku Nauše po levé straně jeho přihrávku do velkého vápna .

Manažer domácího týmu Milan Koželuh: „Myslím si,že  jsme si v zápase ve kterém jme měli hru pod kontrolou a ve kterém si hosté nevytvořili jedinou vyloženou gólovou příležitost vítězství zasloužili. Na těžkém terénu hráli naši kluci s přehledem a za dobrý výkon si zasluhují pochvalu“.

Branky: 57., 67.(PK) a 87. Beránek . Rozhodčí: Červený. ŽK: 1 : 3; ČK: 0 : 1 (Šiml za úmyslné hraní rukou v PÚ). Diváků: 130.

Sestava Horažďovice : Kozlík – Šedivý (61. Šafanda), Čadek, Křivanec, Řivský (80. Forman M. ml.), Beránek, Stulík, Melka L.(75. Mareš), Jůda (85. Jiřík), Koc a Kotrba.

 

Chrást -  Přeštice 2: 2 ( 2: 1) PK: 4:3

Branky: Bulín, Roubal - Uzlík 2; ŽK: 2:3; ČK: 0:1 . Diváků: 180

 

Bolevec -  Holýšov 4: 3 ( 1: 2)

Branky: Bublík, Zítek, Šiml, Černý - Manowetz 2, Procházka; ŽK: 2:2. Diváků: 100 

 

Stod -  Hor.Bříza 5: 0 ( 2: 0)

Branky: Kiklhorn 2, Bachroň 2, Snášel; ŽK: 1:1 . Diváků: 180 

 

Chotíkov  - Vejprnice 1: 4 ( 1: 1)

Branky: Gruber - Vnuk 2, Heler, Křen; ŽK: 3:2. Diváků: 80 

 

Stříbro  - Příkosice 3: 2 ( 2: 0)

Branky: Malý, Zaoral, Ábel - Kohout, Lisý; ŽK: 3:4 . Diváků: 70 

 

Horš.Týn -  Rapid 2: 2 ( 2: 1) na PK ???

Branky: Butmaru, Šimáček - Netrh, Peroutka; ŽK: 2:3; ČK: 0:2. Diváků: 60

 

 

 

 1.  Chrást             6   4   2   0   23:  8    16 (  2)

 2.  Stod               6   4   1   1   18:  7    14 (  4)

 3.  Horažďovice        6   4   1   1   15:  9    13 (  1)

 4.  Doubravka          6   3   3   0   14: 10    12 (  6)

 5.  Klatovy  1898      6   3   1   2   13:  8    11 (  1)

 6.  SK ZČE Plzeň       6   2   2   2   14: 14    10 ( -1)

 7.  Stříbro            6   3   1   2   12: 13    10 (  1)

 8.  Bolevec            6   2   2   2   12: 17    10 ( -1)

 9.  Rapid Plzeň        6   1   3   2   10: 11     8 ( -3)

10.  Vejprnice          6   2   1   3   15: 15     7 ( -2)

11.  Přeštice           6   1   3   2    6:  6     6 ( -3)

12.  Holýšov            6   2   0   4   14: 16     6 (  0)

13.  Horní Bříza        6   1   2   3    7: 13     6 ( -4)

14.  Příkosice          6   1   2   3    9: 12     5 ( -1)

15.  Dyn.H.Týn          6   0   3   3    8: 16     5 ( -6)

16.  Chotíkov           6   1   1   4   10: 25     4 ( -8)

 

 

 

 

 

1. A  T Ř Í D A 

 

SUŠICE V PŘÍMÉM SOUBOJI O PRVNÍ MÍSTO PORAZILA NEPOMUK

 

Šlágrem 6.kola 1.A třídy byl souboj Sušice – Nepomuk, tedy dvou týmů, které se velmi dobře znají z utkání zimního turnaje v Sušici , kde Nepomuk pravidelně startuje.  Oba týmy jsou v tomto ročníku laděny na vítěznou strunu . Hosté sice do utkání v Sušici neprohráli, ale po utkání již to není pravda. Nepomuk přišel nejen o svojí neporazitelnost, ale také o první místo na kterém je vystřídal jejich přemožitel ze Sušice lepším skórem i vzájemným zápasem.

 

Luby -  Blovice   4 : 1 ( 3 : 1)

Karel Křížek

Domácí hráči nastupovali do utkání s vědomím, že se soupeřem sousedícím na chvostu tabulky se hraje o šest bodů a je třeba v domácím prostředí naplno zabodovat. Vstup do utkání se jim ale vůbec nevydařil a ve třetí minutě již prohrávali 0 : 1, kdy hosté zahrávali rohový kop a nekrytý Matoušek dorazil centrovaný míč do Kalašovy branky. Domácí se však brzy vzpamatovali z obdržené branky a ve 12. minutě srovnali stav na 1 : 1, když Ondra Kostolanský překvapil brankáře hostů a z ostrého úhlu zatočil míč do branky. Po vyrovnávací brance domácí zatlačili svého soupeře a vytvářeli si brankové příležitosti. Ve 24. minutě dostal míč za hranicí trestného území Petr Hodl a krásnou střelou překonal hostujícího brankáře a zvýšil na 2 : 1. Ve 34. minutě utkání našel Hodl ideální přihrávkou Miru Šůse, který zkušeně obešel brankáře a zvýšil stav utkání na 3 : 1. Hosté pak před koncem prvního poločasu ještě zazlobili po rohovém kopu, kdy střelu hlavou vyrazil brankář Kalaš a následnou dorážku hasila domácí obrana.

Také do druhého poločasu nastoupili domácí bez důrazu a bojovnosti a hned úvodu mohli inkasovat, ale hostující Bečvář branku přestřelil. Postupně ale znova převzali iniciativu a ohrožovali branku soupeře. V 52. a 55. minutě zahrával Míra Šůs trestný kop, který nejdříve brankář hostů vyrazil na roh a podruhé orazítkoval břevno hostující branky. V 67. minutě utkání dostal Míra Šůs pěknou přihrávku od Hodla, pronikl až do pokutového území a hostujícímu brankáři nezbylo nic jiného, než jej faulovat. Následovala červené karta pro brankáře a pokutový kop, který s přehledem proměnil sám faulovaný Míra Šůs a zvýšil stav na 4 : 1. Do konce utkání domácí zatlačili soupeře n jeho polovinu a vytvořili si několik brankových příležitostí, které ale nedokázali využít. Karel Švátora střílel po rohovém kopu mimo soupeřovu branku, trestný kop Vojty Koželuha vyrazil jen s námahou náhradní brankář a střela Karla Křížka skončila na tyči hostující branky. Utkání tak skončilo zaslouženou výhrou domácího týmu, který získal první vítězství v podzimní části soutěže.

Branky: 12. Kostolanský Ondřej, 24. Hodl Petr, 34. Šůs Miroslav, 71. Šůs Miroslav (PK)  -  3. Falbr Radim

Rozhodčí:Liškutín Antonín;ŽK:4 : 4;ČK:0 : 1( 67. – Tománek Jakub            ). Diváků : 150   .

Sestava domácích: Kalaš Jan, Křížek Miroslav, Javorský Josef, Vejskal Martin, Křížek Karel, Koželuh Vojtěch, Mlejnek Aleš, Kostolanský Ondřej, Šůs Miroslav, Hodl Petr, střídali Turner Václav, Voráček Přemysl, Smolík Pavel a Švátora Karel

Sestava hostů: Tománek Jakub, Falbr Radim, Šeba Václav, Loula Libor, Bláha Martin, Bečvář Miroslav, Śvec Zdeněk, Rous Jan, Heřman Miloš, Matoušek Tomáš, Lajbl Ondřej, střídali Žežula Jiří a Šeba Ondřej.

 

Nýrsko  - Dlouhý Újezd 1: 1 ( 0: 1) PK: 2:4

Jiří Vondra

Utkání začalo velkou šancí domácích hráčů a to když György uvolnil nabíhajícího Kohouta a ten sám před Mrázkem nedal. To bylo nadlouho všechno od domácích hráčů. Šance přišli na druhé straně. V 5 minutě musel Vaverka na roh vytlačit Zemanovu střelu a ve 14 byl opět Vaverka na svém místě a vytlačil Houdovo střelu opět na roh. Z následujícího rohu domácí obrana nechala ve vápně trestuhodně volného Tůšu a ten z chumlu propálil domácího Vaverku 0:1! Poté určovali hosté tempo hry a drželi míč na svých kopačkách z čehož, ale vytěžili jen několik přímých kopů ze středních vzdáleností, ze kterých branka nepadla. Paradoxně to byli na konci prvního poločasu opět domácí, kteří měli brankovou příležitost a to když Kajínek uvolnil Görgyho, ale ten jako Kohout na začátku utkání, také nastřelil jen Mrázka.  Do šaten se šlo za stavu 0:1.

Ve 2. poločase opět drželi hostující hráči míč na svých kopačkách, ale bez šancí na obou stranách.  Až v 67. minutě po krásné narážečce domácího Kajinka a Valenty, se první jmenovaný dostal úplně volný před Mrázka a po zemi ho prostřelil 1:1! O tom, že utkání skončí nerozhodně rozhodla 72. minuta a to když poslal excelentní přihrávkou Kajínek domácího Šteinera a ten se řítil sám na Mrázka, ale volil prudkou střelu, kterou Mrázek reflexivním zákrokem zneškodnil. Poté do konce převzali iniciativu opět hosté, ale branka již nepadla ani na jedné straně.

Utkání skončilo nerozhodně a na penalty byli šťastnější hosté.  S přehledem utkání řídil Jan Lego z Plzně.

Branky: Kajínek - Tůša; ŽK: 1:2. Diváků: 120. Hlavní rozhodčí: Lego Jan Asistenti: Špindlerová Zuzana, Štökl Jiří  Delegát svazu: Legát Zdeněk

Sestava domácí: Vaverka - Bastl, Tykal, Polák, Valenta – Korschinský (46. min Šlehofer), Šteiner, Kajínek, György – Kohout (60. min Janský), Rubáš (84. min Hvězda)

Sestava hosté: Mrázek, Gabčo, Houda, Bydžovský, Švábek, Zeman, Roháč, Kochta (78. min Vrba), Tůša, Stoklasa, Bukva

 

Sušice – Nepomuk   1 : 0 (1 : 0)

Vratislav Krulich

Sušický stadión hostil v Sušici netrpělivě očekávané utkání o první místo v soutěži. Utkání dvou vyspělých týmů I.A třídy se hrálo na těžkém terénu za neustálého deště, což určitě značně poznamenalo úroveň utkání.

Sušickým vyšel úvod do utkání, kdy byly lepším týmem a svoji navštívenku soupeři zanechali ve čtrnácté minutě utkání, kdy Miroslav Vrhel přistrčil míč do ulice Marku Budilovi a ten tváří v tvář hostujícímu brankáři nezaváhal a vstřelil úvodní gól utkání. A jak se později ukázalo gól rozhodující.Nepomučtí po obdržené brance vystupňovali své úsilí a tlačili se do ofenzívy. Sušičtí naopak hrozili z rychlých brejků. Ale defenzívy obou dvou mužstev pracovali bezchybně a tak se v prvním poločase skóre neměnilo.

Ve druhém poločase tahali za delší konec hosté. Po celý druhý poločas byli lepším týmem, ale do vyložené brankové šance je sušická obrana nepustila. A když už se v sušické defenzívě otevřelo okénko, stálo dnes při Sušici štěstí. A tak domácí příznivci odcházeli z sušického stadiónu spokojeni. Zda si z průběhu tohoto utkání vezmou domácí mladíci ponaučení do dalších bojů ukáží další utkání. Korektní utkání s přehledem řídil rozhodčí Sladký.

Branka : 14.  Budil

Rozhodčí:  Stanislav Sladký - Václav Kafka a Jan Kastl . ŽK:2  :  1. Diváků:  200

Sestava TJ Sušice:František Jarolím - Vlastimil Otta, Martin Kalný, Václav Jech, Jiří Kysilka - Marek Budil, František Hrach, Jaromír Králík, Jakub Szedmák - Miroslav Vrhel, Tomáš Fusch (79´ Tomáš Klíma)

FK Nepomuk: Pavel Wallenfels, Jindřich Švec, Tomáš Voráček, Radek Noháček (65´ Marek Ptáček), Miroslav Švec, Václav Švec, Jan Kozák (84´ Pavel Bohatý), Luboš Zajíc (73´ Václav Vosyka), Jakub Vosyka, Michal Baran a Josef Kalabza

 

Zruč  - Černice 2: 1 ( 2: 1)

Branky: Nosek, Polát - Chaloupka; ŽK: 3:2. Diváků: 200 

 

Chlumčany -  Žihle 5: 3 ( 3: 0)

Branky: Dušek 3, Havlíček, Šobr - Majer 2, Otcovský; ŽK: 4:4 . Diváků: 100 

 

 Žákava  - Domažlice B 0: 4 ( 0: 2)

Branky: Hartl, Havlíček, Krakeš, Kubice; ŽK: 1:0 . Diváků: 100 

 

T.Přimda  - Křimice 2: 1 ( 1: 0) 

Branky: Coufal, Stec - Gren; ŽK: 0:5; ČK: 0:1 . Diváků: 30

 

Sl.Mýto  - M.Touškov 1: 1 ( 1: 1) PK: 2:4

Branky: Švejda - Krumpera; ŽK: 1:4. Diváků: 100

 

 

 1.  Sušice             6   5   0   1   19:  4    15 (  6)

 2.  FK Nepomuk         6   5   0   1   17:  7    15 (  6)

 3.  Domažlice B        6   3   2   1   15:  8    13 (  2)

 4.  Zruč               6   4   1   1   11:  9    13 (  4)

 5.  Žákava             6   4   0   2   13: 13    12 (  3)

 6.  M. Touškov         6   2   2   2   14: 12    10 ( -1)

 7.  Dlouhý Újezd       6   2   2   2   17: 16    10 ( -1)

 8.  Nýrsko             6   3   1   2    8:  9    10 ( -2)

 9.  Mýto               6   2   2   2    7:  9     9 ( -4)

10.  Chlumčany          6   2   1   3   14: 18     7 ( -2)

11.  Žihle              6   2   0   4   16: 17     6 (  0)

12.  Luby               6   1   2   3    8: 13     6 ( -4)

13.  Černice            6   1   2   3    4: 10     6 ( -1)

14.  Křimice            6   1   2   3    7: 14     5 ( -4)

15.  Tatran Přimda      6   1   1   4   12: 16     4 ( -8)

16.  Blovice            6   0   2   4    9: 16     3 ( -4)

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku