Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 5. kolo 17. – 18.9..2011

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

ZKLAMÁNÍ ŽELEZNORUDSKÝCH Z NEUZNANÉ BRANKY

 

Po dramatickém penaltovém rozstřelu v minulém kole doma který Dlouhá  Ves doma prohrála s béčkem  Startu Luby zajížděla v dalším kole na hřiště nováčka do Železné Rudy. Domácí se   s exúčastníkem  1.B třídy  který je v tabulce na druhém místě pustili statečně do boje. Podařilo se jim vyrovnat z jejich pohledu regulérní brankou, ale ta jim byla upřena .  Poprvé v tomto ročníku tak vyšli z domácího duelu po třech výhrách a jedné remíze bez bodového zisku a rovněž poprvé jejich příznivci neviděli v síti soupeře jedinou , respektive uznanou  branku. Šlágr kola se hrál na Týnci, kde v derby domácí těsně podlehli vedoucímu celku tabulky brankou obdrženou tři minuty před koncem.  Po odehrání šesti kol   podzimu patří mezi největší překvapení výsledky jednoho z nováčků Sokola Běšiny. Běšinští již po čtvrté zajížděli na hřiště soupeře  a potřetí si přivezli domů tři body, ty poslední získali ve Velkém Boru a šlapou favoritům přeboru na paty.

 

Železná Ruda A - Dlouhá Ves  0 : 2 (0:0)

Rudolf  Pavel

Poslední utkání ze série domácích shlédlo 150 diváků.Viděli dramatické a bojovné utkání.

Začátek vyzněl lépe pro hosty,kteří se dostali do dvou vyložených šancí. Drha a Páleník koncovku nezvládli.První nebezpečnou situaci před brankou hostí vytvořil Lehečka. V 17.min.trestný kop jenom těsně minul branku hostí.Utkání pokračovalo ve vysokém tempu až do konce poločasu.Žádný z týmů ale nedokázal skórovat ani z vyložených šancí.

Druhá půle začala náporem domácích.Čekalo se pouze na vstřelení branky.Diváci se nakonec dočkali v 72.min. Byli to ale hosté,kteří využili nedůrazného bránění ze strany domácích (0:1).

Branku vstřelil Stanislav Valvoda. Nejvzrušenější situace nastala v 83.minutě. Domácí Hájek střílel trestný kop do břevna.Odražený míč si brankář hostí Radek Hanzl vrazil do vlastní branky.Na pokyn pomezního ze strany hostí překvapivě rozhodčí branku neuznal.Vyvolalo to hodně emocí nejen na hřišti,ale také v hledišti. Korunu tomu nasadil brankář hostí ,který provokativně divákům několikrát ukazoval z jaké vzdálenosti za brankovou čarou míč vyrážel. Jednalo so o dobrý půlmetr.Bohužel zaslepenost pomezních nezná mezí. Domácím se v nervózním závěru branku vstřelit nepodařilo.Naopak hosté v 90 min .využili nekoncentrovanosti domácích a pohodlně skórovali.Branku vstřelil Petr Švec. Diváci odcházeli hodně smutní z divadla které zhlédli.Nejsem si jist, zda příště přijdou znova.

Branky : 72. Valvoda Stanislav, 90. Švec Petr

Rozhodčí : Pastyřík Vladimír. Diváků : 150. ŽK: 3:1

 

Velký Bor – Běšiny  2 : 4  (2 : 2)

Miloslav Kolář

Domácí tým nastupoval do zápasu s odhodláním odčinit čtyřgólové příděly z minulých kol a úvod utkání měl pod kontrolou. V 5‘ se neujala střela Heimlicha po narážečkách Brůhy s Vivatěnkem, ale následně se po krásném uvolnění a nádherné střele do šibenice již nemýlil R. Šimanovský. Poté se hra rozkouskovala, domácím se nedařila kombinace a hosté jednoduchou defenzivou dokázali z brejků a standartek ohrožovat branku domácích. Výsledkem bylo nastřelené břevno, poté vyrovnávací gól ze skrumáže ve vápně a následně i vedoucí branka hostů z přímého kopu. V závěru poločasu se domácím podařilo ještě srovnat skore z PK po faulu na R. Šimanovského, ale hned v úvodu druhé půle také z PK, se hosté ujali vedení. Následně se domácím přestalo dařit, neproměňovali šance, hosté byli důraznější a dříve u míče a završeným hattrickem Mayera se jim podařilo potvrdit výhru. Přes veškerou snahu domácích brali hosté všechny body zaslouženě.

Branky: 6‘, 45‘(PK) R. Šimanovský – 21‘,47‘(PK),81‘ Mayer Filip, 40‘ Kolář Zdeněk

Rozhodčí:Cihlář Jan;ŽK: 3 : 4;ČK:              1 : 0 (82‘ Turek Václav)  ;Diváků :80

 

V. Hydčice Sušice B 0: 0 ( 0: 0)  na PK 2 : 4

Rozhodčí: Javorský Josef; ŽK: 4:4. Diváků:50

 

Týnec  - Vrhaveč 3: 4 ( 2: 2)

Branky: 35., 43. Kubový Petr , 56.  Ryba Tomáš (PK) -  16. Potužník Jan, 32. Vacovský Lukáš,   51. Pacner Jindřich, 87. Potužník Lukáš,. ŽK: 1 : 2. Rozhodčí: Bína Roman. Diváků: 60 

 

Žihobce - Janovice 4 : 3 (2:2)

Branky : 41. ,66.  Nemrava Oldřich, 43.  Mach Radek, 46. Lemberger M. – 37.  Urban Miroslav, 39.-, 58'. ajek Matěj. ŽK: 1 : 1. Rozhodčí: Blaheta Josef. Diváků: 60.

 

Mochtín B - Hrádek 1 : 2 (0:1)

Karel Šot

Za nepříjemného deště se hrál tentro duel, ve kterém byli hosté lepším mužstvem.Dobře kombinovali, přehrávali silně omlazený domácí tým a hlavně v prvním poločase měli výraznou převahu a spoustu šancí na gol. V cestě jim ale stála houževnatě hrající mochtínská obrana a především pak výborný golman Petr Rajtmajer, který svými zákroky držel domácí zálohu nad vodou. Až ve 29.minutě kapituloval po dorážce hostujícího Radka Holečka. Tlak hostů byl po přestávce slabší, mochtínská záloha vyrovnávala hru a občas se dostala i na dostřel branky soupeře. V 60.minutě se dostal do úniku střídající dorostenec Pavel Kardoš a se svojí šancí naložil parádně. Tvrdou střelou překonal hostujícího golmana V.Rybu, srovnal na 1:1. To hosty vyprovokovalo k dalšímu náporu, ale Mochtín pozorně bránil. V 84.minutě ale unikl svým strážcům opět Radek Holeček a přesnou střelou k tyči vyzrál na domácího golmana - 1:2. Závěr patřil Mochtínu, ale hosté se ubránili, odvezli si všechny tři body.

Branky: 60.Kardoš Pavel. - 29. a 84. Holeček Radek. ŽK: 0 :2.Rozhodčí: Habada Vladislav.50 diváků.

 

 

 

Luby B -  Nezamyslice  4 : 4 (0 : 3)  na  PK 2 : 4

Karel Křížek

Domácí hráči připravili divákům v deštivém počasí neskutečné drama.Soupeř z Nezamyslic byl tři čtvrtiny zápasu lepším týmem, domácí hráče předčili zejména v rychlosti, přesnosti přihrávek a nasazení a nepustili je do vážnějších šancí. Už v první minutě utkání vedli hosté 0 : 1, když hostující Musil poslal do branky odražený míč po zahrávaném přímém kopu. Ve 20. minutě prvního poločasu unikl domácí obraně rychlonohý Soutor a zvýšil vedení hostů na 0 : 2. Ve 38. minutě chyboval domácí brankář Kodeš, kdy jeho nepřesná přihrávka skončila přímo u hostujícího Soutora, který pohodlně skóroval do prázdné branky a uzavřel stav prvního poločasu na 0 : 3. Domácí hráči ohrozili hostujícího brankáře jen v samotném závěru prvního poločasu, ale trestný kop Radka Pikharta a hlavička Radka Švece minuly branku. Rovněž na začátku druhého poločasu se domácím nedařilo a stále musel odolávat tlaku soupeře. Když v 58. minutě utkání zvýšil povedenou střelou hostující Musil náskok soupeře na 0 : 4, ani největší optimista již nevěřil v nějaký zvrat v utkání. Posledních dvacet minut utkání ale domácí přidali na rychlosti, přesnosti a důrazu a hostům se naopak přestalo dařit. V 68. minutě utkání domácí poprvé vážněji zahrozili, když Radek Švec po přihrávce Přemka Voráčka přestřelil branku ve vyložené příležitosti. V 72. minutě rozehrával přímý kop Přemek Voráček a přesnou ranou k tyči snížil na 1 : 4. V 78. minutě unikl hostující obraně rychlonohý Aleš Čížek a přidal druhou branku domácích – 2 : 4. V 86. minutě přidal další branku Přemek Voráček po ideální přihrávce Míry Křížka a o minutu později opět Přemek Voráček srovnal stav utkání na 4 : 4 po přihrávce Josefa Voráčka.  Vyrovnaný stav utkání vydržel až do závěrečného hvizdu rozhodčího, a tak přišly na řadu pokutové kopy, ve kterých byli poměrem 2 : 4 úspěšnější hosté a připsali si tak do tabulky dva mistrovské body.

Sestava domácích: Kodeš Petr, Sýkora Filip, Pivoňka Marek, Pikhart Radek, Smolík Pavel, Smolík Vladislav, Voráček Josef, Zavadil Josef, Nový Jiří, Švec Radek a Voráček Přemysl, střídali Havlovic Marek, Čížek Aleš, Sydorenko Vasyl a Křížek Miroslav.

Branky: 72., 86. a 87. Voráček Přemysl, 77. Čížek Aleš  -  1. a 58. Musil Ondřej, 20. a  38. Soutor Martin. Rozhodčí: Lažánek Karel;ŽK:2 : 1; Diváků : 60.

 

 

 

 

 

 1.  Vrhaveč            6   5   1   0   15:  7    17 (  7)

 2.  Dlouhá Ves         6   4   1   1   15:  3    13 (  4)

 3.  Běšiny             6   4   0   2   14:  7    12 (  6)

 4.  Sušice  B          6   2   3   1   14: 10    12 (  0)

 5.  Luby B             6   2   3   1   13:  9    11 (  0)

 6.  Nezamyslice        6   3   1   2   16: 15    11 (  1)

 7.  Železná Ruda       6   3   1   2   23: 14    10 ( -5)

 8.  Hrádek             6   3   1   2    8:  5    10 (  4)

 9.  Mochtín B          6   3   0   3   10:  9     9 ( -3)

10.  Janovice           6   2   0   4   10: 12     6 (  0)

11.  Žihobce            6   1   2   3    9: 21     5 ( -4)

12.  V. Hydčice         6   1   1   4    4: 14     4 ( -5)

13.  Velký Bor          6   1   0   5   14: 24     3 ( -6)

14.  Týnec              6   1   0   5   10: 25     3 ( -6)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 

HORÁCI JIŽ NEJSOU BEZ BODŮ

 

Pět kol bez bodového zisku absolvovaly oba celky mající ve svém názvu Hory. Toto již platí historii, neboť jak Nalžovské Hory , které doma porazily nejtěsnějším rozdílem Myslív a Hory Matky Boží které doma remizovaly  s béčkem Strážova .  V tomto kole překvapilo  vysoké vítězství prozatím v tomto ročníku nevýrazných Hartmanic doma nad naopak úspěšným nováčkem z Velhartic.

Hartmanice  - Velhartice 5: 0 ( 2: 0)

Petr Buzín „ Dnes jsme nastoupili do utkání s vědomím,že na tým Velhartic určitě mít nebudeme. Po minulém zápase,kdy nás sráželi vlastní  chyby a hlavně disciplína mladých hráčů,jsme měli velký problém. To navíc umocnilo předzápasové zranění stopera Jirky Korytáka st. Hned od začátku utkání hosté diktovali tempo a nebýt brankáře Péti Šindeláře a jeho tyčím mohlo být zle a to hned ve třech případech. Do vedení jsme se dostali po rohovém kopu,kdy Jirka Koryták  ml. hlavou usměrnil míč po přihrávce bráchy Ondry. Druhý gól zařídil svojí bojovností Petr Sládek,který přihrál Danovi Šperlovi a ten vsítil branku do šatny.  Druhý poločas jsme čekali nápor hostů,ale ti propadli totálně v bojovnosti. Tak jsme přidali další tři branky a náležitě je oslavili.Sladké vítězství musí být hlavně pro Rudu Matouška,který hrál za Velhartice mnoho let.  Utkání řídil opět skvělý  Milan Hovorka z Klatov.  

Branky:  13., 77. Koryťák Jiří ml. , 80.  Matoušek Rudolf, 79. Sládek Petr, 44. Šperl Daniel; ŽK: 1:0

Diváků: 100 

 

FK Horažďovice   - TJ Veřechov   2 : 0 (1:0)

Dalibor Jedlička

Domácí měli po celý zápas uzemní a fyzickou převahu, kterou v koncovce obou poločasů přetavili v gól.

Branky:               44, 89 p. Nauš Josef. Rozhodčí:    Koura Radim;ŽK:3: 2; ČK: 1 : 0(90. Turek Jiří) . Diváků : 50        .

 

Nalž. Hory  - Myslív 1: 0 ( 1: 0)

Branky: 37. Heřman Josef; Rozhodčí: Balák Michal; ŽK: 2:3. Diváků: 100

 

H. M. Boží  - Strážov B 1: 1 ( 0: 1)  

Radek  Bernard

Pěkné počasí, solidní kulisa a hlavně slušná sestava. To byla realita dalšího mistrovského zápasu v sobotním odpoledni na Horách Matky Boží. Sice tentokráte nedorazili, převážně ze zdravotních důvodů, V. Vojta, J. Murcko a Z. Hoffmann, ale zvolená sestava hned v I. poločase předváděla po delší době pohledný fotbal a zatlačila favorizované hosty před jejich pokutové území. Významnou posilou týmu byl zkušený středopolař P. Halas, který posílil neúspěšné horáky v rámci své dovolené v ČR a bylo to znát na hřišti. Ve 14. minutě sice musel opustit herní plochu kvůli zranění stoper P. Procházka, ale přeskupení obranné hry naštěstí výrazně nepoznamenalo domácí úsilí. Domácí tým často zaměstnával domácí obranu, ale jak P. Halas, Jar. Karásek ani J. Pretl se neradovali. Ve středu pole byla konečně cítit dřívější souhra po ose P. Halas, T. Probst a M. Chmelík. Hosté ovšem ve druhé polovině první části stále častěji využívali rychlých a nebezpečných brejků, a tak domácí gólman třikrát výtečně hasil z vyložených akcí. Hosté přesto šli do vedení, když po rohovém kopu se nečekaně trefil zpoza šestnáctky Plíhal.

Většina diváků očekávala, jak domácí zabojují ve II. půli, jelikož toto dějství jim v tomto ročníku doposavad vůbec nevycházelo a prakticky pravidelně horáci propadli v této části hry. Domácí překvapili a nakonec po pěkné hlavičce M. Ostádala vyrovnali a II. poločas vůbec poprvé získali ve svůj prospěch. V dramatické koncovce mohli strhnout vítězství na svoji stranu oba soupeři, ale nakonec se rozešli smírně a domácí tým, tak získal první bodový zisk v tomto ročníku. Doufejme, že horský tým ze sebe setřese nezdary z prvních pěti kol a budou rovnocennými partnery v dalších zápasech tohoto ročníku. Hned příští týden sehrají po delším čase očekávané derby ve Velharticích, tak si přejme ať nezklamou.

Branky: 60. Ostádal Miroslav – 17. Plíhal Martin; Rozhodčí: Dolejš Jiří; ŽK: 1:3. Diváků: 40

 

Hradešice B - Měcholupy  1 : 3 (0:1) 

 

Branky: 67. Melka Fr. ml. - 29. Novák Petr, 70. Vrba J. PK, 72. Votava J. ,bez karet. Rozhodčí:  Veverka J. Diváků:  50

 

Bolešiny - Malý Bor    2 : 1 (1:0)

Josef Chalupný

„Vyrovnané utkání na těžkém terénu ve kterém se štěstěna přiklonila na stranu domácích, kteří se lépe vyrovnali s podmínkami.Hosté dřeli, ale to tentokráte nestačilo.Přes porážku musím pochválit výkon rozhodčího Javorského, který opět ukázal svůj přehled.Velkou pochvalu zaslouží naši fanoušci, kteří svůj zápas v hledišti vyhráli zcela jednoznačně!!!“

Branky: 40. a 68. Roháč Jan - 50. Vodička František (PK), ŽK 2:0, Rozhodčí : Javorský Josef. Diváků: 80

 

Bezděkov - Neznašovy  4 : 4 (2:1)  

Michal Karlubík

Za deštivého počasí nastoupil Tj Bezděkov opět bez  své opory Alexandra Zhvakina, který má druhým zápasem pozastavenou  činnost. Oproti poslednímu prohranému zápasu , ale již nechyběli: Panuš,  Tuček , Ponocný, Šlégl a i Martin Bohatý hrál od začátku. Hosté se snažili od úvodí minuty domácí zaskočit  agresivní hrou a dařilo se jim. Už v 5. minutě vedli gólem Ceplechy 1:0. To domácí tým probudilo a již ve 12. minutě vyrovnal po průniku ve vápně Václav Novák. 1:1. Po vyrovnání se zvýšilo tempo zápasu a domácí se díky brance Pavla Hráského dostali ve 24. minutě do vedení 2:1. Do konce poločasu se dál hrál celkem pohledný fotbal avšak branka nepadla.

Do druhé půle opět hosté v letěli a již v 50. minutě vyrovnal opět Ceplecha. 2:2. Neuběhlo ani pět minut a v 53. minutě dostala opět hosty do vedení  Mundl 3:2. Po vedoucí brance se hosté zatáhli a snažili se dále neinkasovat. Po řadě standartních situacích přišel v 70. minutě roh a nejvýše vyskočil  Josef Dulka a hlavou zavěsil vyrovnávací gól. 3:3. Domácí dále tlačili až  v 80. minutě  prostřelil Miroslav Břečka vše co mu stálo v cestě a poslal tak domácí do zaslouženého vedení 4:3. Zápas se dohrával v ostrém tempu a  v 90. minutě neuhlídal Panuš při rohu  Mundla a ten hlavou vyrovnal na 4:4. 

Sestava TJ Bezděkov: Vlastimil  Nadymáček – Petr Panuš, Martin Bohatý, Petr Dums,  Jan Ouda – Kostyantin Zhvakin ( Miroslav Břečka ), Josef Dulka ©, Jan Šlégl, Václav Novák – Tomáš Tuček ( Jiří Ponocný ) , Pavel Hráský.

Branky : 12. Novák V., 24. Hráský P., 70. Dulka, 80. Břečka - 5.,50. Ceplecha, 53.,90. Mundl. ŽK: 1:1. Rozhodčí: Hovorka Milan.Diváků: 30.

 

 

 1.  Horažďovice B      6   5   1   0   23:  3    16 (  4)

 2.  Měcholupy          6   5   0   1   12:  7    15 (  6)

 3.  Strážov B          6   4   1   1   19:  9    13 (  1)

 4.  Bezděkov           6   4   1   1   16: 12    13 (  4)

 5.  Bolešiny           6   3   2   1   17:  5    11 (  2)

 6.  Neznašovy          6   3   1   2   14: 14    10 ( -2)

 7.  Malý Bor           6   3   0   3   14:  8     9 (  3)

 8.  Hradešice B        6   3   0   3   14: 13     9 (  0)

 9.  Velhartice         6   3   0   3    9: 13     9 (  0)

10.  Hartmanice         6   2   1   3   12:  9     7 ( -5)

11.  Veřechov           6   2   0   4   10: 12     6 (  6)

12.  Nalž. Hory         6   1   0   5    5: 17     3 ( -6)

13.  H. M.  Boží        6   0   1   5    5: 29     1 (-11)

14.  Myslív             6   0   0   6    2: 21     0 ( -6)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku