Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 3. kolo 10. – 11.9. 2011

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R  

 

LÍDR TABULKY SE MUSEL PŘEKVAPIVĚ O BODY DĚLIT

 

Poprvé v tomto ročníku nastupoval v nové roli lídra tabulky na domácím trávníku Sokol Vrhaveč. V ruletě okresního přeboru nemá žádný ze soupeřů nic předem jasné.  V souvislosti v dělbou bodů ve Vrhavči si určitě oddechli účastníci tip ligy, že tento duel nebyl zařazen mezi typující zápasy, neboť by málo kdo předpokládal tuto remízu. Naopak ti kteří vsadili na vítězství Dukly Janovic udělali dobře. Velký Bor potvrdil, že na hřišti Dukly nemíní vybočit z dosavadního  podzimního průběhu obdržených čtyř branek na zápas . Po pěti kolech je s 20 obdrženými brankami nejvíce inkasujícím kolektivem v OP, přičemž za celý minulý ročník obdržel Velký Bor v 26 zápasech celkem 45 branek!

 

Železná Ruda   A - Mochtín B  4 : 2 (3 : 1)

Rudolf Pavel

Po studeném a deštivém týdnu přišlo nečekané oteplení. Překvapilo to zejména hráče obou týmů.

V některých momentech se zdálo,že hráčům se do utkání moc nechtělo.

Domácí začali velice svižně a v 6.min.se dostali do vedení.Dlouhý centr Greinera proletěl až před brankáře hostí a dvojice Hájek- Kazmirčík si s brankářem pěkně pohrála.Střelcem branky byl David Kazmirčík (1:0).Když v 15.min.Duda prokličkoval z levé strany a vstřelil druhou branku,zdálo se, že domácí se rozhodli zopakovat brankostroj z některých předešlých utkání.Zvláště když v 19.min.Kazmirčík nastřelil tyč.Hosté ale nechtěli dát kůži zadarmo.Ve 22.min.potrestali domácí tým za nekoncentrovanost.Po kopu z rohu Zdeněk Novák,nikým neatakován, patičkou snížil na 2:1.Domácí ještě ve 26.min.předvedli pohlednou akci zakončenou gólovou střelou .Petr Bechyně poslal dlouhý pas přes celou šíři hřiště a nabíhající David Greiner prudkou střelou k tyči zvýšil na 3:1.To byl ale poslední hezký moment  prvního  poločasu.Druhá půle přinesla hodně nezáživný fotbal.Domácí, spokojeni s náskokem, se do útoku moc nehrnuli a hosté s dorostenci v sestavě toho také moc nepředvedli.Ke cti jim slouží,že utkání nezabalili a ještě domácí  potrápili.V 75 min.brankář Pultr vytáhl míč nad břevno.V 77.min ale kapituloval po střele Pavla Blumentritta (3:2).Domácí se začali bát o výsledek.Včas pochopili,že vyhrát můžou pouze aktivní hrou.Několikrát se dostali do střeleckých příležitostí.Obrana hostí ale dlouho odolávala.

V 85.min.po střele Hájka pomohla i tyč.O výsledku nakonec rozhodl jeden z nejzkušenějších hráčů domácích, Martin Loos. V 88.min.se postavil k trestnému kopu a střelou k tyči stanovil konečný výsledek na 4:2.

Branky : 6.Kazmirčík David, 15. Duda Jaroslav, 26.Greiner David, 88.Loos Martin Branky-hoste : 22. Novák Zdeněk, 77. Blumentritt Pavel

Rozhodčí : Koura Radim. Diváků: 100. ŽK: 3 : 2

 

Dlouhá Ves - Luby „B“  1 : 1 (0 : 0) na PK  8 : 9

Josef Krůs

 V prvním poločase měli domácí více ze hry a na neproměněné šance jasně vedli. Hosté se však také dostali do několika vyložených situací bez úspěšného zakončení.Konec poločasu už byl celkem vyrovnaný a do kabin se šlo za stavu O:O. Ve druhé půlce se v 59.´po postupném útoku host.   mužstva dostal k míči Mir. Křížek, který si poradil s domácím obráncem a ještě zakončil pěknou střelou. Teprve od této chvíle domácí zrychlili hru a měli několik pěkných akcí,ale gól padl až z rychlého útoku vedeného po pravé straně Petrem Páleníkem, který adresoval přihrávku spoluhráči Hubenému, který se nemýlil a překonal jinak výborného brankáře hostů. Na víc už se domácí nezmohli a tak došlo k dramatickému penaltovému rozstřelu ve kterém byli hosté úspěšnější a  na penalty zvítězili 9:8. Luby si tedy odváží z Dlouhé Vsi 2 body, což mohou považovat za úspěch.

Zápas sledovalo na 80 diváků.

Branky:  77.´Hubený Jan - 59.´Křížek Miroslav. Rozhodčí:Bína Roman;ŽK:0:1;Diváků : 80

 

Vrhaveč – Žihobce  1 : 1 (0 : 0) na PK : 4:3

Jindřich Pacner

V 5.kola OP chtěli domácí pokračovat v prozatímní neporazitelnosti a potvrdit tak body získané z minulého kola ve V.Boru. Průběh utkání tomu,ale příliš nenasvědčoval.Domácí hráči nehráli svůj kombinační fotbal,ale uchylovali se spíše k nakopávaným balónům,které byly nepřesné a končily na kopačkách hostů. Několik šancí si domácí přece jen vytvořili,ale chybělo jim v zakončení také pověstné štěstíčko.Hodně ztráceli domácí lehké přihrávky,které pramenily z malého pohybu a těžkopádnosti.Proto se diváci v I.poločase branky nedočkali a do kabin se tak odcházelo za přijatelnějšího stavu pro hosty 0:0.

I ve II.poločase to taky nebyl úplně ideální výkon od domácích,kteří si dneska vybrali slabší den.I když se snažili a zvýšili pohyb stále to nebylo ono jako v předešlých utkáních.Nakonec se přeje jen domácí dočkali v 71.min.,kdy vnikl do pok.území J.Potužník,který udělal kličku hostujícímu brankáři,ten ho podrazil a nemohlo následovat nic jiného než pokutový kop.K tomu se postavil V.Hrach a poslal domácí do vedení 1:0.V 80.min. ovšem přišla studená sprcha v podobě vyrovnání J.Šimáčkem z hranice velkého vápna,který křížnou střelou srovnal na 1:1.V posledních 10.min. se stav již nezměnil a tak přišla na řadu střelba pok.kopů.Hned v první sérii se vyznamenal domácí O.Pressl,který penaltu chytil.Totéž předvedl ještě v poslední sérii,kterou opět zlikvidoval a zbývala poslední pátá,kterou kopali domácí.K té se postavil domácí kapitán J.Pacner,který ji proměnil a zajistil tak pro Vrhaveč bod navíc.Dnešní utkání s přehledem odřídil Jiří Bureš.

Sestava domácích:O.Pressl-M.Skřivánek,V.Mayer,V.Tomaka,V.Hrach-R.Kudláček,M.Minařík, J.Pacner(K), J.Potužník-T.Vejskal,L.Vacovský. Střídali:D.Hrach,T.Jandečka,K.Švátora

Branky : 71. Hrach Václav – 80. Šimáček Jindřich. Rozhodčí : Bureš Jiří . ŽK: 0 : 1. Diváků:  80

 

Nezamyslice  - V. Hydčice 3: 1 ( 1: 1)  

Janda Milan

Očekávané derby přineslo zajímavou podívanou a  tři body pro  domácí mužstvo. Začátek utkání byl v režii domácího mužstva, ale vypracované šance se nedařilo proměňovat a tak gól viděli diváci až ve 24min po krásné akci  zakončoval Martin Soutor . Vedení domácí uklidnilo  a  hosté se většinou bránili. Ve 30min po špatné  přihrávce  domácí obrany ,se dostal do šance hostující útočník a mladíček Kubovec  fauloval  na hranici pokutového území a byl z toho PK, který bezpečně proměnil Hejpetr Zdeněk. Po této brance  se domácím přestalo dařit  a hosté vyrovnali hru. Do druhého poločasu trenér domácích zamíchal sestavou a zlepšila se hra  a přišly i góly. Nejprve se po závaru před hostujícím brankářem nejlépe zorientoval Martin Soutor a  svojí druhou brankou poslal domácí do vedení.V 66 min po rohovém kopu Pánka se trefil hlavou Kopačka  Josef a zvýšil na3:1. Velkou šanci měl také střídající Kopačka Martin, který po trestném kopu Aschenbrennera dal pouze hlavou do břevna. Hostén mohli upravit skoré v nastavení, ale druhý PK  pozorný brankář Martin Ritter  zneškodnil. S přehledem řídil Veverka Jan.      Sestava domácích: Ritter Martin, Kubovec (Skuhra),Drýk, Pavelec, Rejšek, -Pánek, Kopačka Josef (Kopačka Martin),Musil,Ritter František, Soutor(Kratejl) Aschenbrenner (Velkoborský)

Branky: 24., 53. Soutor Martin , 66.  Kopačka Josef – 30. Hejpetr Zdeněk (PK). Diváků: 70. Rozhodčí: Veverka Jan. Hráno bez karet.

 

Janovice -  Velký Bor  5 : 2 ( 3: 1) 

Václav Slivoň

Domácí celek před velmi slušnou diváckou kulisou v 5 kole přivítal Velký Bor, kterému též úvod soutěže výsledkově příliš nevychází a má  pohledem na tabulku pouze 3 body tak jako domácí tým . A tak cílem pro Duklu nemohlo být nic jiného než  vítězství, protože při prohře by se domácí tým nebezpečně namočil do sestupových příček. Už od úvodních minut bylo znát , že domácí hráči mají více chuti do hry a i větší touhu po vítězství než hostující celek. Velký Bor se snažil hrozit hlavně z brejkových situací a standardních kopů. Herní převahu domácí tým zúročil v 16 min.  , kdy centr za obranu využil M.Hájek , který konečně protrhl střeleckou smůlu z úvodu soutěže a dal úvodní branku utkání 1 : 0 . Hostující tým odpověděl již v 18 min , to domácí hráči pozapomněli na zadní tyči po přímém kopu T.Zoubka a ten neměl problém srovnat na 1 : 1. Dukla se rychle otřepala a dál měla více ze hry . V 28 min se trefil hlavou M.Urban 2 : 1. Podařený poločas domácího týmu potvrdil ve 44 min sváteční střelec J.Hájek , kdy z dobrých 25 metrů vypustil nechytatelnou bombu na hostující svatyni

 3 : 1. Tj. do šaten odcházel o hodně více spokojený domácí celek.

I obraz hry druhého poločasu se příliš nezměnil , domácí tým byl častěji na balonu , nicméně hostující tým dál hrozil z brejků a především ze standartek. Navýšení rozdílu přinesla 58 min , to se po pěkné akci prosadil poprvé v tomto ročníku V.Valečka 4 : 1. Velký Bor mohl zdramatizovat utkání v 65 min , to z trestného kopu poslal pěkně balon na domácí svatyni  zkušený V.Turek a jen díky excelentnímu zákroku domácího brankáře K.Šnejdara se hosté neradovali podruhé ze vstřelené branky. Dukla na toto odpověděla tím nejlepším způsobem a  radovala se z gólu ještě jednou, když povedenou akci v 74 min zakončoval podél bezmocného brankáře hostů L.Hořejší 5 : 1. Hostující tým už jen stačil kosmeticky upravit výsledek v 79 minutě , kdy již nepříliš koncentrovanou defenzivu domácích potrestal P.Havlíček 5 : 2. V poslední desetiminutovce mohla Dukla ještě navýšit svůj brankový účet , bohužel již neměla dostatek klidu v zakončení. Po nastavení 2 minut ukončil zápas rozhodčí Josef Blaheta. Vzhledem k průběhu zápasu , kdy domácí tým měl trvale více ze hry , je vítězství Dukly naprosto zasloužené.

Domácí tým konečně přidal k dobré hře z úvodních 4 kol i to nejpodstatnější - branky , a to je asi největší pozitivum pro domácího trenéra pro následující zápasy.

Sestava domácího celku – K.Šnejdar –J.Hájek – V.Keřlík, V.Slivoň ( K ), A.Mach –  R.Mandák, L.Hořejší, M.Urban, D.Kološ – M.Hájek, V.Valečka , střídali J.Macura, D.Popelka, J.Šveňha

Branky: Hořejší Luděk, Valečka Václav, Hájek Jakub, Hájek Matěj, Urban Miroslav - Havlíček Patrik, Zoubek Tomáš; ŽK: 2:3. Diváků: 100. Rozhodčí: Blaheta Josef.

 

Sušice  B – Týnec  6 : 0 (3 : 0)

Vratislav Krulich

Jednoznačné utkání za úmorného vedra. Domácí tým dominoval po celou dobu utkání a odsoudil hosty z Týnce do role statistů. Ti se sice po celé utkání snažili, ale na rozjetý domácí tým to dnes nestačilo. Utkání s přehledem řídil Frqantišek Petrželka.

Branky:  13´ a 41´  Petr Chmelík, 34´ a 73´ Imrich Varga, 88´ Tomáš Mužík a 90´ Lukáš Blažek. ŽK: 1 : 2.

Diváků:  80. Rozhodčí: František Petrželka

Sestava TJ Sušice B:František Míček - Michal Kodýdek - Luděk Marek, Jaroslav Sachr, Martin Mataše - Jaroslav Šimeček (46´ Tomáš Mužík), Lukáš Blažek, Tomáš Klíma. (29´ Imrich Varga, 76´ Marek Halas), Václav Žežulka - Miroslav Bachroň, Petr Chmelík

 

Běšiny – Hrádek   1 : 0 (0 : 0)

Branka: 49. Mayer Filip. Diváků: 60. ŽK: 3:3.

Rozhodčí: Klička, Simbartl, Špindlerová.

 

 

 

  1.  Vrhaveč            5   4   1   0   11:  4    14 (  4)

  2.  Železná Ruda       5   3   1   1   23: 12    10 ( -2)

  3.  Dlouhá Ves         5   3   1   1   13:  3    10 (  1)

  4.  Sušice  B          5   2   2   1   14: 10    10 ( -1)

  5.  Luby B             5   2   2   1    9:  5    10 (  2)

  6.  Běšiny             5   3   0   2   10:  5     9 (  3)

  7.  Mochtín B          5   3   0   2    9:  7     9 (  0)

  8.  Nezamyslice        5   3   0   2   12: 11     9 (  0)

  9.  Hrádek             5   2   1   2    6:  4     7 (  1)

 10.  Janovice           5   2   0   3    7:  8     6 (  0)

 11.  Velký Bor          5   1   0   4   12: 20     3 ( -3)

 12.  V. Hydčice         5   1   0   4    4: 14     3 ( -3)

 13.  Týnec              5   1   0   4    7: 21     3 ( -3)

 14.  Žihobce            5   0   2   3    5: 18     2 ( -4)

 

 

 

 

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A   

 

 HORÁCI INKASOVALI  DOMA ZA DRUHÝ POLOČAS SEDM GÓLŮ

 

Krize fotbalistů  Z Hor Matky Boží se po sestupu z okresního přeboru nadále prohlubuje.Ta se nezastavila ani v tomto kole, kdy po prvním poločase doma prohrávali 1:2 , ale v druhém poločase je deklasovali hosté z Bolešin sedmi branky v jejich síti!  Hory M.Boží zůstávají stejně jako Myslív po pěti kolech bez bodu a uzavírají tabulku III. třídy. Na opačném pólu tabulky je  po prohře Bezděkova ve Velharticích  vznikla docela pěkná tlačenice na roli lídra tabulky. Jen rozdíl skóre srovnal za sebe s 12 body tři celky v pořadí Horažďovice B, Strážov B a TJ Bezděkov. Této trojici ale dýchají na paty s těsným odstupem další pronásledovatelé.

 

Myslív- Malý Bor   0 : 3 (0:1)

Josef Chalupný

Po celých devadesát minut se hrálo za převahy hostujícího celku,  který předčil domácí jak v technice tak v rychlosti.Maloborští tak odčinili ztrátu z minulého kola a potěšili  početnou skupinu fans, která svůj minisouboj v hledišti vyhrála ještě přesvědčivěji.

Branky: 12. M. Chaloupka, 70. V. Melka, 80. V. Horman. Rozhodčí:  V. Vondraček. ŽK: 1:3.

Sestava hostů :Petřík,Dvořák,Kocum, Sládek, Chodl, Vodička, Trubač, Chaloupka, Melka, Jára, Hozman, (Hlaváč, Šipla, Bláha)

 

Měcholupy A – Veřechov  2 : 1(0 : 0)   

Zdeněk Bárta

Měcholupské áčko nastupuje do zápasu, ve kterém by chtělo potvrdit svoji formu. V předchozích třech utkáních potvrdili, že umí i vyhrávat. V dnešním utkání by na tuto sérii vítězství rádi navázali.

V prvním poločase se domácím vrátila smůla v neproměňování vyložených brankových šancí, kterou měli v Okresním přeboru.

V druhém poločase se Měcholupy hned začali tlačit do útoku, ale přes všechnu snahu se jim gól v první fázi druhého poločasu nepodařilo vstřelit. Z ojedinělé šance se povedlo vstřelit hostům branku, kdy po straně utekl neuhlídaný hráč a z centru před bránu se po odrazu balónu před velké vápno povedlo střelou z 25 metrů změnit skóre. Po velkém úsilí po obdržené brance se po krásném balón Jindry Vrby za obranu trefil Ivan Tvrdíků, když se mu povedlo přelobohat hostujícího brankáře. Další krásný balon za obranu dostal Jan Kaňák, který proměněním v devadesáté minutě zvrátil utkání.

Sestava Měcholupy: Jakubec David - Kanta Michal (1988) - Kanta David, Dražka Petr, Kroupa Luboš - Blahouš Lukáš (Drastich Miroslav), Vrba Jindřich, Novák Petr ml. (Hybšman Zdeněk), Kanta Michal (1986) - Tvrdík Ivan, Votava Josef (Kaňák Jan)

Branky: 81. Tvrdík Ivan, 90. Kaňák Jan - 53. Šimko Anton

Rozhodčí:Lažánek Karel               ;ŽK:3:2 ;Diváků : 50.

 

Velhartice-Bezděkov  3 : 0 (3 : 0)

Branky:8,18 Rendl Kamil,41 Faltyn Tomáš. Rozhodčí: Javorský.ŽK:2:6,ČK:1:0 (Poledník Pavel). Diváků 80.

 

Hory Matky Boží – Bolešiny  1 : 9 (1 : 2)

Branky: 17. Karásek Jiří – 49., 59., 82. Roháč Jan , 75.,80. Jandík  , 32. Simbartl Václav, 40. Hess, 51.Matějka Pavel, 60. Hromada Vlastimil(PK); Rozhodčí: Mazanec Marek; ŽK: 2:1

 

FK Horažďovice  - Nalžovské Hory 9 : 1(3 :0 )         

Branky: 19 Janouškovec Jiří, 23, 54, 63 Forman Michael; 30, 48, 56, 66. Lávička Miroslav, 47 Augustín Pavel - 59 Vaněk Luděk . Rozhodčí:Veverka;ŽK:1: 0;Diváků : 80

 

Strážov  B - Hartmanice 3 : 1 (0 : 1)

Vedoucí a trenér Vaněk Josef

Domácí odehráli první poločas špatně , velké množství nepřesných přihrávek a hlavně malá bojovnost a nasazení vedla k tomu, že hosté byli lepší a také se ve 37. min. ujali vedení 0 : 1 a tím také skončil první poločas. Do druhého poločasu vstoupili domácí se dvěma změnami v sestavě a také s větší bojovností a hned ve 49.min. Čermák J. obešel ve vápně dva obránce a střelou k tyči překonal hostujícího brankáře a vyrovnal na 1: 1. Tato branka ještě více povzbudila domácí a ty zatlačili hosty před jejich branku. V 55.min. na malém vápně Kalista K. zpětnou přihrávkou na hranici velkého vápna našel France J., který prudkou a přesnou střelou zvýšil na 2: 1 pro domácí. Hosté od této doby působyli nervozně a uchylovali se k nečistým zákrokům. které vyústilo ve dvojí vyloučení v 56.min.a v 70. min.. Domácí potom ovládli střed hřiště a hosté se jen bránili. V 68.min. vstřelil branku Plíhal M., která znamenala vedení 3 : 1. Škoda, že již domácí i přes velké šance již nedokázali skorovat a tím ještě více potěšit diváky. Za výkon ve druhém poločase hráčům děkuji, ale varování byl první poločas kde se ukázalo, že bez bojovnosti a nasazení se žádný mužstvo samo neporazí.

Branky : 49. Čermák J , 55. Franc J , 68.  Plíhal M . – 37. Koryták Ondřej , ŽK:  2 : 5 . ČK:  0 : 2 (56. Kolář Pavel , 70 . Zetocha František). Rozhodčí:  Bureš Michal.  Diváků: 100

Sestava :Vaněk L., Janda V., Kalista K., Hosnedl M., Franc J., Plíhal M., Kalista R. ( 46. Kollross.P), Vlček L.(57. Kreibich K.), Hosnedl J.( 46. Maxa P.), Míšek L. ( 70. Kolář M.) Čermák J.

 

Neznašovy – Hradešice  B  2 : 4(1:2).

Branky : 17. Mundl Martin , 73. Ceplecha Martin(PK) - 12. (PK),  57.Melka František ml., 28.Sekyra Jan a 69. Nauš Vaclav.

Rozhodčí: Simbartl, Špindlerová, Klička. Diváků:  50, ŽK: 0 : 2.

 

 

 

 1.  Horažďovice B      5   4   1   0   21:  3    13 (  4)

 2.  Strážov B          5   4   0   1   18:  8    12 (  0)

 3.  Bezděkov           5   4   0   1   12:  8    12 (  6)

 4.  Měcholupy          5   4   0   1    9:  6    12 (  3)

 5.  Malý Bor           5   3   0   2   13:  6     9 (  3)

 6.  Hradešice B        5   3   0   2   13: 10     9 (  3)

 7.  Velhartice         5   3   0   2    9:  8     9 (  0)

 8.  Neznašovy          5   3   0   2   10: 10     9 ( -3)

 9.  Bolešiny           5   2   2   1   15:  4     8 (  2)

10.  Veřechov           5   2   0   3   10: 10     6 (  6)

11.  Hartmanice         5   1   1   3    7:  9     4 ( -5)

12.  Nalž. Hory         5   0   0   5    4: 17     0 ( -6)

13.  Myslív             5   0   0   5    2: 20     0 ( -6)

14.  H. M.  Boží        5   0   0   5    4: 28     0 ( -9)

 

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku