Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Okresní přebor dorostu 2. kolo 3. – 4.9. 2011.

 

OKRESNÍ PŘEBOR   DOROSTU

 

CHANOVICE S MOCHTÍNEM ZAČALY PLNIT ROLI FAVORITŮ

 

Mochtín a Chanovice vzhledem k umístění v minulém soutěžním ročníku OP dorostu  budou patřit bezesporu mezi favority na konečné vítězství. To také v úvodním kole potvrdili a odehrály své zápasy s bez toho níž by sami inkasovali. Nejvíce , devět  branek přineslo derby v Malém Boru ve kterém domácí porazili horažďovickou rezervu.

 


 

Chanovice – Hradešice   6 : 0 (2 : 0)

Oldřich  Šebek

Hosté do Chanovic přijeli s velkým odhodláním uhrát dobrý výsledek. Mladé mužstvo Hradešic po celý zápas nepolevovalo a i za nepříznivého stavu nesložilo zbraně a bojovalo. Za to sklidilo uznání od místních diváků i celého mužstva Chanovic. Domácí Chanovice to neměli vůbec lehké, ale rozhodla zkušenost, střelecké produktivita  a individuální chyby hostů. Stále se hrálo za mírné převahy Chanovic, domácí velmi dobře kombinovali, měnili prostory, nabízeli se,ale proti zpočátku kompaktní obraně hostí se nedokázali prosadit. Ve dvacáté minutě prvního poločasu nastřelili domácí břevno, když se po prudké ráně míč dvakrát odrazil od břevna a země a poté zpět do pole.  Až ve 30.minutě se svým důrazem dokázal prosadit Patrik Lukeš a vstřelil první gól domácích. Po akci Lukeše stihli domácí zvýšit na poločasových 2:0. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil, domácí kombinovali, hosté bojovali a tak se hrál poměrně pěkný fotbal.  Domácí postupně navyšovali svůj náskok, dvakrát se trefili Jakub Klásek a Dan Beránek. Hosté se v závěru zápasu několikrát osmělili, ale nedokázali dotáhnout finální fázi protiútoku do gólového efektu. Zápas se hrál z obou stran velmi korektně a bez karet.

Branky: 55.,58. Klásek Jakub, 73.,85. Beránek Daniel, 86. Šulc Jiří, 40.  Lukeš Patrik. Rozhodčí: Bala Petr. Diváků: 30.

 

Hrádek- Janovice  3 : 1 (2 : 0)

Hána Václav

Velká převaha domácích dorostenců s neproměněnými vyloženými šancemi na 2 utkání.

Branky:  43. Suk Jan , 44 . Suk Jan , 60 . Zdeněk Pavel -  74. Svůgr Zdeněk .

Rozhodčí  Abraham Josef. ŽK: 0 : 2. Diváků: 40.

 

Pačejov -  Mochtín 0: 4 ( 0: 1)

Tomáš Cihlář

Premiéra se nově založenému oddílu dorostenců Pačejova  příliš nepovedla, i když konečný výsledek je snad příliš krutý a neodpovídá poměru sil na hřišti. Hlavně v prvním poločase se hrál naprosto vyrovnaný zápas. Hosté svou šanci dokázali v 9.minutě po brejku proměnit. Poté si několik nadějných příležitostí vytvořili i domácí, bohužel bez konečného efektu. Proměňování šancí bude asi velkým problémem hráčů Pačejova. Krátce po změně stran posoudil rozhodčí kontakt domácího obránce s útočníkem hostů jako nedovolený a hosté z pokutového kopu  šli do dvoubrankového vedení. V závěru domácím docházely síly, čehož hosté dvakrát využili k navýšení skóre. Jejich výhra byla zasloužená.

Branky :  More Jan /9./, Bláha Lukáš /50. PK/, Kroupa Michal /71./, Matoušek Viktor /85./

Rozhodčí:  Klička. ŽK: 0 : 1.ČK:   Diváků:  50

 

Malý Bor – Horažďovice „B“¨   5 : 4 (3 : 3 )    

Branky:               11´a 24´Šipla David, 43´Hlaváč Milan, 70´Vávra Martin, 81´Chroust Michal; 10´, 33´a 62´Kliment Ladislav, 18´Hájek Martin.Rozhodčí:Bureš Michal       ;hráno bez karet; Diváků : 30

 

 

 1.  Chanovice          1   1   0   0    6:  0     3 (  0)

 2.  Mochtín            1   1   0   0    4:  0     3 (  3)

 3.  Hrádek             1   1   0   0    3:  1     3 (  0)

 4.  Malý Bor           1   1   0   0    5:  4     3 (  0)

 5.  Horažďovice B      1   0   0   1    4:  5     0 (  0)

 6.  Janovice           1   0   0   1    1:  3     0 (  0)

 7.  Pačejov            1   0   0   1    0:  4     0 ( -3)

 8.  Hradešice          1   0   0   1    0:  6     0 (  0)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku