Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
IV. TŘÍDA - skupina A, B 2 .kolo 3. – 4.9. 2011

 

IV. TŘÍDA  - skupina  A  

 

MĚČÍNSKÁ REZERVA DOMA OPĚT ZTRÁCELA

 

Podruhé  v domácím prostředí klopýtla rezerva Sokola Měčín. Po remíze s Dlažovem se o body dělila i ve 4.kole, kdy si bod odvezl Sokol Vrhaveč B .  Přesto si udržela druhé místo za suverénním béčkem SK Klatovy .

 

Železná Ruda B - Dešenice  1 : 0 (0 : 0)

Ruda Pavel

Po roce se konalo v Železné Rudě opět "derby utkání".Tentokrát si změřili síly rezerva Železné Rudy  a nově složený tým Dešenic. V první poločase se akce střídaly na obou stranách.Brankáři Kačírek a nestárnoucí Kubalík předváděli své kvality.Přes snahu útočníků obou týmů proto zůstal stav 0:0.

Druhá půle se lépe vydařila domácím .Neustálou převahu ale vyčíslili pouze jedinou brankou .V 75.minutě  se nejlépe ve skrumáži orientoval Říha Ondřej a zajistil domácím 3 body.Od vyšší prohry zachránil hosty brankář Kubalík. Perfektními zákroky přiváděl domácí k zoufalství.

Branky : 75. Říha Ondřej

Rozhodčí : Klička Jiří- Diváků: 50. ŽK: 1 : 1.

 

Křenice -  Janovice B  2 : 2 ( 2: 1)

Branky: Rejthar Vlastimil 2 - Jansta Josef, Jůzek David; Rozhodčí: Vondráček Václav . Diváků: 20 

 

Spůle  - Bezděkov B   3 : 5 ( 1: 2)

Zdeněk Taichman

 V 6. minutě otevřel skóre utkání po rohu střelou o tyč hlavičkující hrající trenér a kapitán domácího týmu Karel Lažánek. První branka utkání nabudila paradoxně spíše hostující tým, který začal mít zřetelnou převahu a po zásluze také Miroslav Břečka vyrovnal. K utkání nastoupili na čarách dva bývalí rozhodčí Pavel Kieweg a Štefan Haviar. Zatímco na jedné straně odpískal hlavní rozhodčí vše, co mu asistent odmával, tak ve 22. minutě při druhém gólu hostů se rozhodl nereagovat na signalizaci asistenta na čáře Kiewega a branku po ofsajdové pozici hráče Bezděkova zakončujícího do prázdné brány nečekaně uznal! Utkání se začalo “přiostřovat“ a rozhodčí ani nereagoval na hrubé urážky hráčů, které evidentně slyšel, ale karty neuděloval. A tak byla jen otázka času, kdy se mu řízení utkání vymkne z rukou. Stalo se tak ve 2. poločase, kdy hosté zaslouženě vedli po špatné hře domácích už 5:1. Po faulu domácího krajního obránce (ne však posledního hráče, jak uvádí komentář hostů) asi tak 8 metrů od poloviny hřiště došlo ke strkanici mezi faulovaným a faulujícím hráčem, do které se zapojil ještě 2. hráč hostů. V následné nepřehledné skrumáži hráčů odtrhával domácí hráč Petr Štefan onoho 2. hráče hostů (Josef LUKAČÍK). Oba jmenovaní obdrželi od rozhodčího po červené kartě, nikdo další i přes hrubé urážky a strkanice trestán nebyl. V této době bylo utkání herně vyrovnané, šance byly na obou stranách. Ke konci utkání měli navrch domácí hráči Spůle, kdy se střídajícímu hráči Miroslavu Vargovi podařilo dvěma góly zkorigovat skóre utkání a řekl si tak výrazně o zařazení do základní sestavy pro příští utkání. Domácímu týmu byly v průběhu 2. půle odepřeny 2 penalty (1 za faul na Josefa Dytrycha, 2. za ruku obránce hostů), kdy obzvlášť ruka obránce “lezoucího po čtyřech“ a hrajícího rukou byl vidět přes celé hřiště.

Sestava domácích – TJ Spůle: VARGA Mikuláš – HRNČÍŘ Bronislav, POHLREICH Josef, PETRŮ Jan Richard – FINTA Ladislav, BUREŠ Karel (KOZÁK Tomáš), LAŽÁNEK Karel (VARGA Miroslav), LEBEDA Jakub – DYTRYCH Josef, ŠTEFAN Petr, SOUŠEK František.

Michal Karlubík  (So Bezděkov) : Za dusného počasí začal krátce po poledni zápas mezi domácí Spůlí a hostující rezervou Bezděkova . Zápas se odehrál stejně jako všechny domácí zápasy Spůle na hřišti v Pocínovicích. Prvních pár minut měli převahu domácí a také jí potvrdili gólem z rohu. Pod „víko“ se trefil Karel Lažánek 1:0. To probralo hostující borce a po kombinaci se střelo ze střední vzdálenosti prosadil Miroslav Břečka 1:1. To ještě zvýšilo tlak hostů a po úniku Lukačíka s Břečkou, dává Miroslav Břečka do prázdné brány. 1:2.

Do druhé půle hosté v letěli a  dovršil hattrick Miroslav Břečka!! 1:3. Vzápětí byl střídán benjamínkem Václavem Čížkem. Bezděkov ovládal hřiště a na 1:4 zvýšil Václav Novák. Po krásném uvolnění pokračoval sám na brankáře Václav Čížek a nemýlil se. 1:5. Když unikal hostující Karlubík K. byl posledním obráncem doslova sestřelen, což se hostům nelíbilo. Následnou šarvátku uklidnil sudí po červené kartě pro oba týmy,když takto „odměněným“ na straně hostů byl Josef Lukačík. Zápas o deseti už vycházel lépe domácím a po hubicích týmu TJ Bezděkov B snížil nejprve na 2:5 a následně na 3:5 Miroslav  Varga . Více už domácí nestihli. A tak si hosté odvezli zasloužené vítězství 3:5.

Sestava TJ Bezděkov B: Nadymáček Vlastimil – Karlubík Karel, Nadymáček Petr, Hlaváček Martin ©, Šperer Zdeněk – Karlubík Karel, Novák Václav, Bohatý Miroslav, Zhvakin Kostyantin – Lukačík Josef, Břečka Miroslav ( Čížek Václav ).

Branky : 6.min. LAŽÁNEK Karel, 77.+91.min. VARGA Miroslav – 16.+54.min. BŘEČKA Miroslav, 22.+73.min. NOVÁK Václav, 64.min. ČÍŽEK Václav ŽK: 1:1; ČK: 1:1. Diváků:  10

 

Měčín B – Vrhaveč  B  2 : 2 (1 : 1)

Branky: Votípka , Kadlec – Jandečka, ???. ŽK: 1 : 1. Divoáků80. Rozhodčí: Blaheta Josef.

 

Měcholupy B – Bolešiny B  0 : 1 (0 : 0)

Branka : Míšek Tomáš. ŽK: 0 : 2. Rozhodčí: Hovorka. Diváků: 120.

 

Ježovy – Klatovy B  0 : 9 (0 : 5)

Branky: 7.30.Lukeš,10.,65.  Vacovský, 21.60.Homolka, 45.Vlček,50. Brož, 60.Votípka.Rozhodčí Jarka . ŽK: 2:2. Diváků: 40.

Smetana Zdeněk SK Ježovy : „ Reaguji na moji nepovedenou sms která byla napsána v sobotu po utkání spolu s hlášením výsledku výše uvedeného utkání. Uznávám svoji chybu, některé obraty nebyly vhodné dokonce i urážlivé, to vše bylo ale umocněno emocemi způsobených opakovaným, téměř diletantským způsobem přístupu pana Jarka k řízení našich utkání. Tento člověk dokáže z každého utkání jehož se účastní udělat komedii a jen férový přístup hráčů a jednoznačný průběh utkání zabránil dalším komplikacím. Pan Jarko dorazil na zápas v 17:05 v silně podnapilém stavu což se Vám i náš trenér pokusil oznámit bez jakéhokoli snahy z Vaší strany na toto reagovat.“(vsuvka M.Sedlamiera: Vám, bylo myšleno mne  jako sekretáři svazu . V této souvislosti se tážu: Co  asi očekával trenér Ježov ode mne jako sekretáře , že mu řeknu k tomuto sdělení ? Sekretář nemá žádné rozhodovací pravomoci,    neřídí soutěže,  tu řídí STK a rozhodčí komise  rozhodčích , jsou tu další volení představitelé svazu(předseda, místopředseda) a tel.čísla na tyto  funkcionáře jsou uvedeny v RMS!!! – konec vsuvky) Jeho působení na hřišti bylo slušně řečeno trapné a k smíchu. Každopádně moje reakce po utkání nebyla adekvátní, dalo se to napsat slušněji a tímto e-mailem to uznávám. Žádám Vás o stažení inkriminovaného textu z oficiálních stránek OFS(vsuvka : tyto stránky nejsou oficiální stránky OFS, oficiální jsou www.fotbal.cz ), přebírám veškerou odpovědnost a beru to jako selhání moje,tedy jedince, za které ponesu veškeré následky jen doufám,že z této kauzy bude vynechán jak klub SK Ježovy tak i jeho představitelé. Doufám že toto alespoň trochu osvětlí moje zkratové jednání o kterém nevěděl nikdo z oficielních funkcionářů našeho klubu a od něhož se klub SK Ježovy distancuje.“

Poznámka : Je to sice pěkné gesto , nasypat si popel na hlavu, ale to neomlouvá klub, který pokud pověřil(jak vyplývá ze zaslané SMS ) nahlášením výsledku pana Smetanu, pak se klub případné zodpovědnosti nemůže zbavit !

 

 

 

            1.  Klatovy  1898 B    4   4   0   0   25:  3    12 (  6)

            2.  Měčín B            4   2   2   0   12:  7     8 (  2)

            3.  Vrhaveč  B         4   2   1   1    9:  4     7 (  1)

            4.  Janovice B         4   2   1   1   10: 10     7 (  4)

            5.  Železná Ruda B     3   2   0   1    9:  6     6 (  0)

            6.  Bezděkov B         4   2   0   2    8:  9     6 (  0)

            7.  Bolešiny B         4   2   0   2    3:  7     6 (  3)

            8.  Ježovy             4   2   0   2    7: 17     6 (  0)

            9.  Dlažov             3   1   1   1    8:  6     4 ( -2)

           10.  Měcholupy B        3   1   0   2    3:  6     3 ( -3)

           11.  Spůle              4   1   0   3    6: 13     3 ( -3)

           12.  Křenice            4   0   1   3    5: 12     1 ( -5)

           13.  Dešenice           3   0   0   3    1:  6     0 ( -6)

 

 

 

IV. TŘÍDA  - skupina  B

 

 

PAČEJOVSKÁ REZERVA VEDE

 

Pačejovské „mladé pušky“ řádí dál!  Tým který vysoko vyhrál v N. Norách nad místní  rezervou tvořený převážně z mladých hráčů, tentokráte doplněný dvěma zkušenými matadory Standou Klečkou a brankářem Jardou Kučerou si bez problémů poradil s celkem Kolince a   po dvou kolech vede tabulku.    

 

Plánice – Milčice 4 : 3 (3 : 3)

Branky: 12., 43. Kohout Tomáš, 33. Novák Václav, 59. Opatrný Martin – 7., 41. Kubáň Milan , 3. Kubáň Jaroslav . ŽK: 0 : 1. Diváků: 60. Rozhodčí: Blaheta Josef.

 

Kvasetice  -  Svéradice B  3 : 0 (1 : 0)

Pavel  Roub

Domácí nastoupili do jako mírný favorit, ale obraz prvních minut tomu nenasvědčoval. Domácí sice dali v 16. minutě branku po pěkné kombinaci, ale zbytek poločasu už branku netrefili nebo je vychytal hostující gólman. Ve druhém poločase byli hosté poměrně neškodní a domácí kombinovali pouze k velkému vápnu. Až téměř na konci zápasu domácí vyjádřili svou převahu z celého utkání.

Branky: 16. Klíma Ondřej, 72. Ballý Pavel, 87. Hanzlík Josef, ŽK 0 : 2;  rozhodčí Habada; 40 diváků .

 

Kašperské Hory –  Hrádek B  13 : 1 (7:1)

Tomek Petr

Fotbaloví fanoušci zažili na domácím hřišti gólové žně. Domácí měli hru pod kontrolou a nedali soupeři šanci. Nejlepším střelcem utkání s pěti vstřelenými góly byl Petr Tomek ml.

Branky : 8,18,40,57,64. min. Tomek Petr ml., 10.min. Vrhel Aleš, 12.min. Šuba Vladimír, 24,51,67. min. Voldřich Jiří, 44,86. min. Rovňan Richard, 78.min. Kobzar David - 39.min. Hanč Petr

Rozhodčí: Bala Petr; hráno bez karet. Diváků:40

 

Soběšice  - Nalž. Hory B    9: 0 ( 3: 0)

Branky: 25.(PK), 57.,63.,74. Požárek Adam , 47., 68. Zámiška Michal , 18.  Macháček Jaroslav, 34. Kadlec, 62. Dlesk Zdeněk; Rozhodčí: Staněk Luděk; ŽK: 1:1 . Diváků: 40 

 

Pačejov B  -  Kolinec  4 : 0 (2 : 0)

Tomáš Cihlář

Pačejovské „mladé pušky“ řádí dál!  Tým tvořený převážně z mladých hráčů, dnes doplněný dvěma zkušenými matadory Standou Klečkou a brankářem Jardou Kučerou si bez problémů poradil s celkem Kolince. O výsledku rozhodli domácí už v úvodu zápasu, kdy se dvakrát do černého trefil Ondra Hromádka. Po přestávce vítězství pojistili Milan Rohlíček a Vašek Hlůžek.  Kolinečtí si v průběhu zápasu dokázali vytvořit několik šancí, ale ty zlikvidoval výborný brankář  Kučera.

Branky :  Hromádka Ondřej /5. + 10.min./, Rohlíček Milan /51.min./, Hlůžek Václav /57.min./

Rozhodčí:  Klička. ŽK: 1:1. Diváků:  70

 

Zavlekov    Žihobce B     4 : 1 (2 : 1)

Branky: 21. Křesák Karel , 34,67 Hlavin David , 66. Fous Jan  - 45. Drobný milan

Rozhodčí: Javorský. ŽK 2:0. ČK 1:0 (Soumar Ota).              Diváků: 70

 

 

 

  1.  Pačejov B          2   2   0   0   15:  0     6 (  3)

  2.  Kašp. Hory         2   2   0   0   16:  3     6 (  0)

  3.  Kvasetice          2   2   0   0   10:  2     6 (  3)

  4.  Zavlekov           2   2   0   0    7:  2     6 (  3)

  5.  Soběšice           2   1   0   1   10:  2     3 (  0)

  6.  Plánice            2   1   0   1    6:  6     3 (  0)

  7.  Žihobce  B         2   1   0   1    3:  5     3 (  0)

  8.  Milčice            2   0   1   1    6:  7     1 (  1)

  9.  Kolinec            2   0   1   1    3:  7     1 ( -2)

 10.  Svéradice B        2   0   0   2    1:  6     0 ( -3)

 11.  Hrádek B           2   0   0   2    3: 20     0 ( -3)

 12.  Nalž. Hory  B      2   0   0   2    0: 20     0 ( -3)

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku