Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.B třída - skupina B - 2.kolo : 3. - 4.9.2011

 

1. B  T Ř Í D A  - skupina  B  

 

SVÉRADICE A HRADEŠICE PŘIVEZLY BODY Z VENKU

 

Po zahřívacím  prvním kole začínají zúčastněná družstva v 1.B třídy poodhalovat svoje kvality, ale také ambice v novém ročníku nejnižší krajské soutěže. Z týmů z Pošumaví již po dvou kolech zůstává bez ztráty bodů FK Svéradice společně s nováčkem ze Spáleného Poříčí. Bez porážky pak zůstávají další dva celky Losiná a Strážov . Ty se v tomto kole rozešly  na hřišti ve Strážově dělbou bodů a po té obstaraly premiéru v této soutěži ve střelbě pokutových kopů. Ani výborné dva zákroky brankáře domácích Javorského nestačily na výhru v tomto penaltovém souboji a hosté si tak odvezli další bod do tabulky k dobru. Neúspěch z domácího hřiště v úvodním kole zcela nahradili fotbalisté Sokola Hradešice výhrou na horké půdě v Přešticích nad místní rezervou. Spokojen je po výhře v derby nad Chanovicemi   nováček ze Žichovic a premiérovou výhru v novém ročníku  v derby nad Mochtínem si připsal doma Sokol Pačejov.

 

Přeštice "B" - Hradešice 1 : 3 (0 : 1)

Milan Černík, vedoucí mužstva hostů

Hosté byli v 1. poločase jednoznačně lepším týmem, domácí k ničemu nepustili a vytvořili si několik vyložených šancí, ale koncovka byla žalostná. V zahazování šancí vévodil zejména V. Kotiš, který se několikrát ocitl zcela sám před domácím brankářem, kterého ale vždy jen nastřelil. Když už se podařilo hostům ve 31.´ konečně vstřelit branku Fr. Šaškem střelou z vápna, rozhodčí ji neuznal pro pohyb J. Hnojského v ofsajdové pozici ve výhledu brankáře. Vedoucí gól hostů tak vstřelil O. Starec přesně umístěnou střelou ze 20-ti m ve 39. minutě.

Úvod 2. poločasu vyšel hostům náramně, když se po levé straně výborně uvolnil J. Kopal a po jeho přihrávce V. Kotiš konečně protrhl střeleckou smůlu. V 60.´ kopali domácí penaltu, ale tu bravurně zneškodnil nestárnoucí gólman D. Vávra. V 73.´ prohrál tvrdý hlavičkový souboj F. Melka a domácím se podařilo snížit na 1:2. V 77.´ se kopala penalta proti domácím za ruku domácího hráče ve vápně po rohu J. Kopala. Odpovědnost vzal na sebe nejmladší hráč hostů Jakub Forman, bezpečně ji proměnil a premiérově se tak trefil v hradešickém dresu. V 80.´ se opět vytáhl hostující gólman D. Vávra, který tygřím skokem vyrazil ze šibenice pěknou střelu domácích. Na pěkném utkání v pěkném areálu za letního počasí tak udělalo kaňku jen chování domácích pořadatelů, kteří častovali hostující lavičku celou řadou těch nejvulgárnějších nadávek a korunu tomu nasadil trenér domácích, který dokonce vyhrožoval fyzickou újmou hostujícímu J. Kopalovi.

Branky hostů: 39.´O. Starec, 46.´V. Kotiš, 77.´J. Forman (PK)   Rozhodčí: L. Holeček

Sestava hostů: D. Vávra - V. Hlaváč, M. Hlaváč, F. Melka, J. Forman, Fr. Šašek, O. Starec, J. Hnojský, P. Křesák, V. Kotiš (L. Melka), J. Kopal (P. Melka)

 

Zichovice - Chanovice 4 : 2 (2 : 0)

Karel Sládek

Po nešťastném vstupu do soutěže na hřičti Starého Smolivce přivítali zelenobílí na domácím hřišti celek Chanovic a pěkná divácká návštěva za krásného počasí viděla derby jako řemen. Žichovičtí vyhráli o dva góly, ale skóre mohlo být mnohem vyšší.Domácí se hned od první minuty hnali do útoku a hostující obrana se v čele s brankářem měla co ohánět. Nejprve střelu Jiříka vyhlavičkoval hostující obránce z brankové čáry a další šanci Honzy Beneše zlikvidoval brankář Beke. V 8. minutě se už domácí radovali, když se po pěkné akci trefil domácí Jiřík. Žichovičtí nadále hýřili aktivitou a jejich křídelní akce hosté zastavovali s vypětím všech sil. Podruhé uhodilo ve 23. minutě. Trefil se domácí Robert Beneš a bylo to 2:0. Hostující celek se celý první poločas hlavně bránil a nakopávané míče a střely z dálky v pohodě likvidovala domácí obrana v čele s brankářem.

Do druhého poločasu vstoupili hosté o poznání aktivněji a podařilo se jim snížit po nepřímém kopu za malou domů. Běžela 55. minuta a ranou mezi nohy brankáře Sládka se trefil zblízka Černohorský. Domácí odpověděli za tři minuty. Aktivní Jiřík důrazně vybojoval míč pro Šišku, který okamžitě přihrál do šance volnému Robertu Benešovi a ten nedal hostujícímu brankáři šanci. Další možnosti nedokázali proměnit hlavou Robert Beneš ani nohou Jan Jiřík. Poté přišel pro domácí trest. Trestný kop Černohorského ze 70. minuty trefil přesně hlavou do šibenice Polena a bylo to 3:2. Bojující hosté to nezabalili, ale další trestňák Srba, který mířil přesně k tyči zlikvidoval efektně Sládek stejně jako možnost Poleny, jenž si nedokázal zpracovat míč tak, aby mohl dobře zakončit. Levou stranu domácí zálohy rozhýbal střídající Šimáček a po jeho centru přidal v 79. minutě čtvrtou branku opět Jan Jiřík. Zasloužené vítězství domácích, které mohlo být ještě vyšší. K bezproblémovému utkání přispěla dobrým výkonem trojice rozhodčích. Slyšet byli opět kotelníci domácích, jejichž buben, hlasivky a trumpety nám stejně jako minule hodně pomohly. Děkujeme a těšíme se na Vaší hlasitou podporu i v dalším utkání ve Spáleném Poříčí!
Trenér Žichovic Jaroslav Malý :  I v dnešním zápase jsme chtěli pokračovat v nastoleném trendu z přípravy a hrát útočný fotbal. To se i tentokrát projevilo na výsledku. Ve hře by se určitě našlo mnoho nedostatků, ale hráčům nechyběla chuť, nasazení ani disciplína. Velkým přínosem byl návrat Honzy Jiříka do naší sestavy, ale všichni hráči si dnes zaslouží pochvalu. A to i ti, co se na hřiště vůbec nedostali. Děkujeme za podporu domácím divákům a za návštěvu korektním fanouškům Chanovic.“

Branky: 8. a 79. Jiřík, 23. a 58. Beneš Robert – 55. Černohorský, 70. Polena. ŽK: 4:2. ČK: 0:0. Rozhodčí: Šimek František – Kulhánek Milan, Volf Michal. Diváků: 120.

Sestava: Sládek – Mourek – Brož, Švehla, Frýzek – Beneš J. (88. Špírek), Malý, Chod (85. Jeřábek), Šiška (67. Šimáček), Beneš R. – Jiřík (80. Stulík).

 

Pačejov - Mochtín 1: 0 ( 1: 0)

Podrobnosti nehlášeny.

Branky: Klásek; ŽK: 2:4. Diváků:  100 

 

Švihov - Svéradice 0: 2 ( 0: 1)

Podrobnosti nehlášeny.

Branky: Herout, Vonášek; ŽK: 1:1. Diváků: 50 

 

Strážov  -  Losiná   1 : 1 (1 : 1) na PK  2 : 3

Petr Presl

První domácí utkání nového soutěžního ročníku se po úvodním vítězství v Hradečácích našemu týmu příliš nevydařilo. Rychlou brankou M.Chaluše jsme se uklidnili asi až moc a soupeř během pěti minut srovnal skóre, když kompletní obranu i s brankářem vyškolil hostující Hajšman. Festival nevyužitých brankových příležitostí pak předváděli naši hráči prakticky po celý zbytek utkání. Šance jsme si vypracovat dokázali, ale proměnit alespoň jednu z nich už bohužel ne. Soupeř hrozil z brejků do otevřené obrany při našem tlaku na bránu oběma šikovnými útočnými hroty Frenčem a Hajšmanem, ale diváci se další branky nedočkali. V penaltové loterii pak měli pevnější nervy hosté z Losiné a odvezli si tak ze Strážova dva body. Výsledek je pro nás určitě zklamáním protože jsme měli na to, získat plný počet mistrovských bodů.

Branky :  4. Chaluš - 9 .Hajšman. Rozhodčí:  Rubáš; ŽK:  1:2. Diváků : 150

Sestava Strážov :  Javorský, Čížek, Helm, Šlegl, Michel ( 65.Uruba) Urban, Chaluš, Petrželka ( 70.Franc) Denk, Weber ( 65.Presl Š.) Mayer ( K )Branky: Chaluš - Hajšman; ŽK: 1:2 . Diváků: 150. Rozhodčí: Rukáš.

 

Štěnovice  - Měčín 2: 0 ( 0: 0)

Podrobnosti nehlášeny.

Branky: Krásný, Pelouch; ŽK: 2:1. Diváků: 150 

 

St.Smolivec -  Sp.Poříčí 1: 4 ( 1: 3)

Branky: Tupý - Šlajs 2, Brudna, Hofman; ŽK: 3:2. Diváků: 100 

 

 

 

 

 

 1.  Spálené Poříčí     2   2   0   0   11:  5     6 (  3)

 2.  Svéradice          2   2   0   0    8:  2     6 (  3)

 3.  Losiná             2   1   1   0    3:  2     5 (  1)

 4.  Strážov            2   1   1   0    2:  1     4 (  1)

 5.  Štěňovice          2   1   0   1    6:  4     3 (  0)

 6.  Pačejov            2   1   0   1    3:  2     3 (  0)

 7.  Hradešice          2   1   0   1    2:  1     3 (  0)

 8.  Zichovice          2   1   0   1    6:  6     3 (  0)

 9.  Mochtín            2   1   0   1    3:  3     3 (  0)

10.  St. Smolivec       2   1   0   1    7:  9     3 ( -3)

11.  Měčín              2   1   0   1    5:  8     3 (  0)

12.  Chanovice          2   0   0   2    3:  6     0 (  0)

13.  Přeštice B         2   0   0   2    2:  5     0 ( -3)

14.  Švihov             2   0   0   2    4: 11     0 ( -3)

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku