Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
OKRESNÍ PŘEBOR , III. TŘÍDA 1. kolo 27 -28.8.2011

 

O K R E S N Í      P Ř E B O R

 

 

PŘEKVAPENÍ NA VRUB LUBSKÉ REZERVY

 

Magnetem dalšího kola okresního přeboru byl zápas Vrhaveč – Hrádek, který mohl naznačit další perspektivy obou soupeřů patřící mezi favority . Těsná výhra domácích  znamená, že pokračují do dalších podzimních bojů bez ztráty kytičky, zatímco Hrádek body získané v Nezamyslicích již prohospodařil .Po třech kolech  fakt, že v   na čele tabulky se usadil dlouholetý účastník 1.B třídy Tatran Dlouhá Ves ani tak nepřekvapil jako to, že mezi trojící celků s plným počtem bude béčko Sokola Mochtín. Tento celek po dvou domácích výhrách se poprvé představil na hřišti soupeře. Přestože A tým Mochtína hrál  svůj první soutěžní duel v 1.B třídě doma dokázala mochtínská rezerva v Lubech přehrát domácí béčko  . Nebývale úspěšnou střeleckou kanonádu předvádí nováček ze Železné Rudy, který ve třech utkáních skóroval téměř s průměrem šesti gólů na utkání a  sedmnáct branek to je teda porce!

 

Luby B -  Mochtin B    0 : 1 (0 : 1)

Karel Křížek

 Utkání začali domácí velmi vlažně a už v 6. minutě prohrávali 1 : 0, kdy hostující Voráč pronikl až do trestného území a přízemní střelou prostřelil brankáře Kodeše. Zhruba od 20. minuty zápasu domácí přitlačili soupeře na jeho polovinu a vytvořili si několik slibných šancí, ale Havlovic, Voráček ani Smolík neproměnili. Největší šanci domácích měl Míra Křížek po rohovém kopu, kdy jeho hlavičku hostující brankář jen s námahou vyrazil mimo banku. Hosté se dostávali na dostřel Kodešovy branky jen z ojedinělých protiútoků. Před koncem prvního poločasu unikl po křídle hostující Voráč, ale jeho šanci brankář Kodeš zlikvidoval. Také do druhého poločasu nastoupili domácí bez důrazu a bojovnosti a polevili v nasazení ze druhé poloviny prvního poločasu, a tak hned v úvodu musel brankář Kodeš likvidovat hlavičku hostujícího hráče z bezprostřední blízkosti a šanci Voráče, který domácí obranu zaměstnával nejvíce.  Potom se hra vyrovnala, ale až do konce zápasu si ani jedno mužstvo nevypracovalo žádnou vyloženou šanci. A když  hlavička Radka Pikharta po rohovém kopu v nastaveném čase orazítkovala jen tyč hostující branky, odvezli si šťastnější hosté všechny tři body.

Branka: Voráč. Rozhodčí : Špindlerová Zuzana, ŽK 1 : 1, diváků 80.

 

Janovice - Běšiny 1 : 0 ( 0 : 0 )

Václav Slivoň

Domácí celek přivítal na zregenerovaném trávníku ve třetím kole Běšiny. Po dvou herně povedených zápasech, které ale nepřinesly do tabulky žádný bod , chtěla domácí Dukla především dnes naplno bodovat.

Domácí celek vstoupil do utkání aktivně ,nicméně jeho mírná převaha v prvním poločase nepřinášela vážnější brankové příležitosti. Hostující celek vycházel ze zabezpečené obrany a vsázel na brejkové situace. Asi nejnebezpečnější akce v prvním poločase přišla v 25 minutě po nedorozumění v domácí obraně ,kdy hostující hráč orazítkoval tyč domácí svatyně. Po 45 minutách stále stav byl bezbrankový.

Do druhého poločasu hostující celek přidal na obrátkách a hru vyrovnal. Bohužel pro Běšiny v 58 minutě zbytečně hráč Vališ v přerušené hře fauloval a tak rozhodčí Javorský nemohl tento prohřešek ocenit jinak než červenou kartou . Domácí tým početní výhodu využil v 67 minutě , kdy perfektní přihrávku od V.Valečky využil V.Slivoň , který podél hostujícího brankáře vstřelil první branku utkání  1 : 0. Domácím však vedoucí branka nepřinesla klid do hry a zcela zbytečně se uchýlil k bránění hubeného náskoku. Vyústěním pasivity bylo zbytečné vyloučení v 80 min po druhé žluté domácího D.Popelky . Hostující celek zvýšil úsilí a z několika standardních situací se pokoušel o srovnání stavu, pro domácí tým všechny střely naštěstí končily mimo branku. V závěrečných minutách mohla Dukla své vítězství pojistit, nicméně její akce též postrádaly potřebnou přesnost. Po nastavení 4 minut ukončil utkání s přehledem pískající rozhodčí Josef Javorský.

Domácí tým i přes herně asi nejslabší výkon za proběhnutá 3 kola nového ročníku si tak připsal do tabulky první vítězství znamenající 3 body.

Sestava Janovice :  K. Šnejdar –J. Hájek ,  D. Popelka, V.Slivoň ( K ) A.Mach, S. Kotlan, D. Kološ, J. Macura,  J. Goldschmid, V. Valečka , střídali R. Mandák, D. Kotlan

Branka : 67 . Slivoň V. , ŽK 5:2, ČK 1:1 ( Popelka D. - Vališ M. )

Rozhodčí:  Javorský Josef , diváků 60.

 

Dlouhá Ves -  Týnec  4 : 0 (1 : 0)

Josef Krůs

V 1.pol. mají domácí více ze hry, ale je to bez pohybu - hosté do toho jdou bez bázně,hrají důrazně a obětavě.

Ve 23.min. se dostává ke střele po individuální akci Petr Pechek - jeho ostrá střela pod břevno znamená vedení pro domácí.V násl.čase domácí zbytečně drží míč a tím dávají šanci obětavým hostům při napadání k získání míče nebo alespoň k přerušení hry.Nicméně domácí mají stále mírnou převahu a brankové šance, které se do poločasu nepodařilo využít.

2.pol. je už v markantní režii domácích fotbalistů, kteří hru zrychlili a zlepšili kombinační hru.Šance přibývají a hraje se velmi pohledný fotbal.Z toho vyplývají i další vstřelené branky. V 56.min. po nádhené kombinaci Krejčí-Hubený-Krůs zvyšuje poslední jmenovaný na 2:0. V 59. min.předvádí M.Krejčí s M.Krůsem další akci, která lahodí oku každého diváka. 3 min. na to posílá M.Krůs pěknou uličkou do brejku P.Páleníka, kterému kazí vyběhnuvší brankář hostů radost a je to bez gólu.V 75. min. si ovšem Petr spraví náladu a po přihrávce od Davida Róna se v pok.území nedá a po  opakované střele zvyšuje na 4:0.Gólových šancí domácích bylo ve 2.pol. ještě na dalších pěkných pár gólů,ale buďme skromní a spravedliví a uznejme, že i clapci z Týnce si vypracovali několik šancí, které se jim ale nepodařilo zakončit.

Branky : 23.´Pechek Petr, 56.a 59.min. Krůs Martin, 75.min. Páleník Petr . Rozhodčí : p.Klička

Diváků : 80. ŽK: 1 : 0.

 

Železná Ruda - Velké Hydčice  7 : 2 (2 : 1)

Pavel Rudolf

Za chladného a deštivého počasí sledovalo 70 diváků další gólovou přestřelku v Železné Rudě.Byli to ale hosté,kteří tento brankostroj spustili.Premiérovou brankou v letošním ročníku se zapsal do listiny střelců Svoboda Pavel.

V 7.min.zdálky přeloboval brankáře domácích (0:1).Byl to ale nadlouho jediný světlý moment ze strany hostů.Domácí se poté rozjeli k dalšímu skvělému výkonu před domácím publikem.Výborný výkon předvedl zejména Jakub Lehečka,dnes nejlepší hráč utkání.Rozděloval míče,dirigoval a hlavně střílel.Poprvé to bylo v 16.min,když míč po kopu z rohu putoval pokutovým územím a Lehečka jej poslal nekompromisně do sítě (1:1).Domácí pokračovali v náporu,ale branka hostí odolávala.

Pokořit se jí podařilo až v 45.min.po rychlé kombinaci.Bombou k tyči dostal domácí do vedení Lehečka(2:1).

Druhá půle byla už jasně v režii domácích.Několik šancí Dudy,Kazmirčíka a ostatních zůstalo nevyužitých.Akci Bechyněho s Kazmičíkem (patou) na jeden dotyk zakončil v 52.mi.opět Lehečka a zkompletoval hattrick (3:1).V 60.min se zaskvěl Lehečka i jako nahrávač.Průnik stopera Kroupy prodloužil před prázdnou branku na Kazmirčíka a ten zvýšil na 4:1.Ze strany Lehečky to ale nebylo vše.V 64.min.zakončil střílený centr Greinera střelou k tyči (5:1).Hosté se v této fázi hry prakticky nezmohli na nejmenší odpor.Domácí toho ale náležitě nevyužili.Přímo se předháněli v zahazování šancí.Hosté toho využili a v 78.min.trestali lhostejnost brankou Barborky (5:2).Konec přece jenom domácí dohrávali zodpovědně a 80.min.zakončil únik od půlicí čáry brankou na 6:2 Kazmirčík. Využil toho, že obrana hostů vůbec nereagovala na výkop domácího brankáře,který si tak připsal asistenci.Skóre utkání zakončil v 89.min Loos po narážečkách s Kazmirčíkem se dostal sám před brankáře a dovolil si i hokejový blafák.Diváci tak odcházeli sice promrzlí ,ale spokojeni s hrou a samozřejmě s výsledkem.

Branky : 7., 16., 45.,64. Lehečka Jakub, 60., 80., Kazmirčík David, 89., Loos Martin -  7. Svoboda Pavel, 78. Barborka Ondřej.

Rozhodčí : Koura Radim.  Diváků : 70. ŽK : 2:5

 

Vrhaveč - Hrádek 1 : 0 (1:0)

Jindřich Pacner

Ve 3.kole OP přivítala Vrhaveč na svém hřišti loňského účastníka I.B tř. Svatobor Hrádek.Domácí nastupovali do utkání oslabeni o čtyři hráče základní sestavy.Od úvodního hvizdu se hrál spíše bojovný fotbal než pohledný kombinační na oko diváka,který byl zapříčiněný velkou měrou kluzkým terénem.Obě mužstva měla několik nepřesných přihrávek a ztrát balónů v rozehrávce,ale ani jedno mužstvo toho nedokázalo využít ve svůj prospěch.Jako první se přihlásili o slovo domácí a to hned gólově.Ve 28.min. se kopal VPK ke kterému se postavil D.Hrach,ten poslal pěkný centr na vzdálenější tyč kde si nádherně naskočil M.Skřivánek a poslal domácí do vedení (1:0).Tento gól jakoby hosty zmrazil a domácí měli další šance ke skórování a to hlavně ze standardních situací a rohových kopů.Do konce I.pol. měli také dvě šance ke skórování hosté,ale v prvním případě dobře zasáhla domácí obrana a při druhé šanci byla nepřesnost v koncovce na kopačkách hostů.Stav se již nezměnil a I.pol. tak skončil 1:0.
Do II.pol. nastoupili hostující hráči s větším nasazením a byli to oni kdo udával tempo hry.Domácí se zatáhli do defenzivy a v některých chvílích až zbytečně se zbavovali míče pouhým odkopem na polovinu hostů.I když měli hosté častěji míč na svých kopačkách,tak si i přesto nevytvořili vůbec žádnou brankovou příležitost,pouze kopali několik tr.kopů,které s přehledem sbíral O.Pressl.Ke konci zápasu již hosté hráli vabank a domácí měli šance k navýšení jednobrankového vedení leč neúspěšně.Domácí si tak připsali 3 vítězství ve třetím utkání a potvrdili tak výborný začátek v novém ročníku OP,ale je nutno také podotknout,že hosté se předvedli ve velmi dobrém světle po fotbalové stránce.Za dnešní výkon si zaslouží pochvalu v domácím týmu trio mladíků T.Jandečka,M.Skřivánek a K.Švátora,kteří předvedli velmi bojovný výkon.Velmi dobrým výkonem přispěl také hl.rozhodčí Michal Bureš.

Sokol Vrhaveč:O.Pressl-M.Skřivánek,V.Mayer,V.Tomaka,V.Hrach-K.Švátora,M.Minařík, J.Pacner(K), J.Potužní,D.Hrach,T.Jandečka; střídali:J.Skřivánek,J.Hošek,O.Vítovec

Branky:28.Skřivánek  Matěj, ŽK-2:2. ,Diváků:60. Rozhodčí : Michal Bureš.

 

Nezamyslice - Žihobce 6 : 1 ( 4: 0)

Podrobnosti později.

Branky: Kopačka Josef 2, Aschenbrenner Jan 2, Soutor Martin 2 - Holý Michal(PK). Diváků: 40  . Hránéo bez karet. Rozhodčí: Abraham Josef.

 

Sušice B – Velký Bor  6 : 3 (3 : 2)

Vratislav Krulich

Utkání průměrné úrovně , které měli domácí po celý jeho průběh půod kontrolou. Hosté doplatili na tvrdou hru a ve druhém poločase fyzicky odpadli.

Branky:20´ a 72´ Blažek, 44´Šlais, 45´ Chmelík (PK), 56´ Bešta, 70´ Hubáček (PK) - 14´ Brůha, 35´ a 77´(PK) Šimanovský Robert. ŽK:   3  :  5. Diváků: 120

Rozhodčí: Jiří Bureš

Sestava TJ Sušice:Ludvar, Bešta, Sachr, Blažek, Luděk Marek, Tuček, Hubáček, Šlais, Šimeček, Kodýdek Michal a Šimeček. Střídali: Bachroň, Kysilka Jiří, Mataše a Žežulka

 

 

  1.  Dlouhá Ves         3   3   0   0   12:  1     9 (  3)

  2.  Vrhaveč            3   3   0   0    6:  1     9 (  3)

  3.  Mochtín B          3   3   0   0    5:  0     9 (  3)

  4.  Železná Ruda       3   2   0   1   17:  8     6 (  0)

  5.  Luby B             3   2   0   1    6:  2     6 (  0)

  6.  Sušice  B          3   1   1   1    7:  9     5 ( -2)

  7.  Hrádek             3   1   1   1    4:  2     4 (  1)

  8.  Běšiny             3   1   0   2    6:  3     3 (  0)

  9.  Nezamyslice        3   1   0   2    7:  9     3 ( -3)

 10.  Velký Bor          3   1   0   2    8: 11     3 (  0)

 11.  Janovice           3   1   0   2    1:  4     3 (  0)

 12.  Týnec              3   1   0   2    6: 13     3 (  0)

 13.  V. Hydčice         3   0   0   3    2: 11     0 ( -3)

 14.  Žihobce            3   0   0   3    3: 16     0 ( -3)

 

 

 

 

III.   T Ř Í D A

 

 

HORY MATKY BOŽÍ PO SESTUPU PROPADLY NA POSLEDNÍ MÍSTO

 

Z trojice sestupujících z okresního přeboru zatím  nepotvrzují svoje získané zkušenosti v žádném případě hráči Startu H.M.Boží. Po třech kolech propadli také v nižší soutěži než hráli ještě na jaře na úplné dno tabulky. Ikdyž v domácím klání s dalším se stupujícím  z OP TJ Bezděkov dobře začali(vedli již ve 12.minutě 2:0 !!), ale špatně skončili, neboť pak již střílel branky pouze Bezděkov , který tak pokračuje v soutěži s plným počtem bodů. Překvapil i další sestupující Sokol Měcholupy výhrou nad ambiciózním soupeřem z Malého Boru. Veřechov vyměnil domácí hřiště na podzim za hřiště soupeřů a těm domácím s výjimkou výpadku ve Strážově  kde dostal „šestku“moc radosti tím, že jim bere body nedělá.  Po výhře v H.M.Boží si zajel na hřiště o tohoto  místa činu do Velhartic vzdáleného pro další tři body.

 

Hartmanice - Bolešiny 1 : 1(1:1)

Petr Buzín

Za deštivého počasí se hrál zápas průměrné úrovně.První branku zaznamenali domácí po akci Pavla Koláře a Patrika Slopovského,kteří vytvořili závar v pokutovém území,ve skrumáži se nejlépe zorientoval domácí Rudolf Matoušek,který poslal Hartmanice ve 34.minutě do vedení.Za 5.minut hosté vyrovnali z pokutového kopu,když domácí Petr Sládek nedovoleně zastavil pronikajícího hostujícího útočníka.Tento moment vyvolal u domácích značné emoce,neboť k faulu došlo ještě před pokutovým územím.Ve druhém poločase byly k vidění šance na obou stranách,ale oba gólmani podávali v průběhu celého utkání výborný výkon a několikrát své týmy skvěle podrželi.

Branky: 34. .Matoušek Rudolf -  39. .Jandík Josef. ŽK: 1  : 1. Diváků:60 .Rozhodčí Staněk.

 

Hory Matky Boží – Bezděkov  2 : 6 (2 : 2)

Michal Karlubík

Za deštivého počasí začal zápas dvou bývalých soupeřů z okresního přeboru. Jako favorité se jevili hosté z Bezděkova, kteří zatím vyhráli oba své zápasy. Na rozdíl od domácích, kteří oba zápasy prohráli.

Od první minuty byl lepším týmem TJ Bezděkov, avšak po chybě hostujícího gólmana šli do vedení domácí. Branku na 1:0 vstřelil Václav Vojta. O chvíli déle hlavičkoval mladší z bratrské dvojice Zhvakinů Kostyantin a spustila se mu krev, takže musel z hřiště. Domácí využili krátké početní výhody a právě přes prázdnou stranu centrovali a Václav Vojta zvýšil už na 2:0. Místo zakrváceného Kostyantina Zhvakina vběhl do hřiště Václav Novák. Místo na beka zamířil na kraj zálohy a dosavadní záložník Jan Ouda se stáhl do obrany. Hosté zvyšovali svůj tlak a na 2:1 snížil Alexandr Zhvakin a stal se tak nejlepším Bezděkovským střelcem. To se asi moc nelíbilo Pavlovy Hráskému a tak vstřelil vyrovnávací gól, kterým se i vyrovnal staršímu z bratrské dvojice Zhvakinů Alexandrovi v počtu branek 2:2. O přestávkové pauze rychle zalezli oba týmy do tepla šaten.

Druhá půle už byla hrou kočky s myší. Do vedení 2:3 poslal po krásné přihrávce Tučka gólem Pavel Hráský. Svůj první gól v nové sezoně dal i Tomáš Tuček, který odehrál perfektní zápas. Místo vyčerpaného Tučka naskočil do hry Miroslav Břečka. Který dvěma góly zakončil utkání v konečném skóre 2:6.

Sestava: Michal Martínek – Petr Panuš, Miroslav Netál, Jiří Ponocný ( Václav Čížek ), Kostyantin Zhvakin ( Václav Novák ) – Alexandr Zhvakin, Miroslav Bohatý, Jan Šlégl, Jan Ouda – Tomáš Tuček ( Miroslav Břečka ) , Pavel Hráský.

Branky:3.,12. Vojta - 25min Zhvakin  Alex. ,28. ,60. Hrázký, 67. Tuček, 82.,88. Břečka. Diváků: 20. , hráno  bez karet, rozhodčí:  Blaheta.

 

Velhartice - Veřechov  1 : 3 (0 :1 )      

Branky:               56. vlastní – 33. Janda T., 50. Šíp P., 86. Hlaváč J.

Rozhodčí:Habada;ŽK:2:3.Diváků : 80

 

Měcholupy A  - Malý Bor  3 :2 (2 : 2)

Josef Chalupný

Utkání začalo lépe pro hosty a hned ve druhé minutě se ujali vedení když po krásném centru Trubače nezadržitelně skóroval hlavou Hozman.Domácí však brzy otočili, ale hosté ihned kontrovali Trubačem když ho perfektně našel na malém vápně Vodička.Ve zbytku první půle se již nic zvláštního nestalo a poločasová remíza byla zasloužená.

Poločas druhý už pozvolna ovládli maloborští, ale ani jednu ze šesti  šancí nevyužili.Když už se zdálo, že zápas skončí nespravedlivou remízou, udeřili z protiútoku domácí a v 92.min. krásnou střelou do šibenice dali opět za pravdu Tomáši Pospíchalovi a jeho výroku na adresu fotbalové logiky.

Branky:               14., 19. Škvarenina Milan, 90. Jahoda Marek – 3. Horman Václav, 20. Trubač Lukáš

Rozhodčí:Diviš;ŽK:2:2;Diváků: 40

Sestava M.Boru:Petřík Dvořák Sládek Kocum Šipla D. Šipla M. Vodička Trubač Melka Jára Hozman (Hlaváč Kulda Chaloupka)

 

FK Horažďovice   - Myslív   6 : 0 (2 :0 )

Branky:18 Janouškovec Jiří, 35 Mach Štěpán, 50 Koc Ondřej,54, 60 Forman Jakub,63 Augustín Pavel

Rozhodčí:Lažánek;ŽK:4: 2;Diváků : 50

 

Strážov B – Hradešice B   6 : 2 (5 : 0)

Vedoucí a trenér Strážova B Vaněk J.:  „ Domácí měli již po třetí za sebou výhodu vlastního prostředí se soupeřem, který měl po 2. kole na svém kontě 6 bodů stejně jako domácí.První poločas vyšel domácímu týmu na výbornou. Nebývalou střeleckou formu v tomto utkání předvedl Weber Petr autor 5 branek ve (12.,21.,27.,36.,38.) minutě takže první poločas skončil výsledkem 5 : 0  pro domácí.Místo toho, aby domácí na začátku 2.poločasu utkání v pohodě zvládali hned ve 47minutě snížili hoste z penalty a v 56 minutě to již bylo 5 :2. Po této obdržené druhé brance se domácí opět chytili a hostům již nedovolili vstřelit branku. Konečný účet utkání potrhl v 88 minutě Vlček L. a zvýšil na  konečných 6 - 2 pro domácí. Branka Vlčka L. byla jeho první brankou v našem dresu, tento hráč je u nás na hostování z Hrádku u Sušice. Hračům bych chtěl poděkovat za výkon hlavně v prvním poločase a gratulace patří autorovi 5 branek Weberovi P.“                      

Branky:  12., 21., 27., 36., 38. Weber Petr, 88. Vlček Lukáš – 47. Melka František (PK), 56. Šmrha Lukáš.

ŽK: 2:1. Diváků: 110.Rozhodčí : Pastyřík Vladimír.

 

Neznašovy – Nalžovské Hory  2 : 0 (1 : 0)

Branky: ;37. a 90. Mundl Martin.  ŽK:3 : 5 ; ČK ;0 : 1  (90. Miroslav Mesiar 2 ŽK).  Diváků: 50

Rozhodčí: Petrželka František.

 

 

 1.  Strážov B          3   3   0   0   14:  5     9 (  0)

 2.  Bezděkov           3   3   0   0   10:  4     9 (  6)

 3.  Horažďovice B      3   2   1   0   10:  1     7 (  1)

 4.  Malý Bor           3   2   0   1    9:  4     6 (  3)

 5.  Hradešice B        3   2   0   1    9:  6     6 (  3)

 6.  Veřechov           3   2   0   1    9:  7     6 (  6)

 7.  Neznašovy          3   2   0   1    7:  6     6 (  0)

 8.  Měcholupy          3   2   0   1    6:  5     6 (  0)

 9.  Velhartice         3   1   0   2    4:  8     3 ( -3)

10.  Bolešiny           3   0   2   1    2:  3     2 ( -1)

11.  Hartmanice         3   0   1   2    3:  5     1 ( -5)

12.  Nalž. Hory         3   0   0   3    3:  7     0 ( -3)

13.  Myslív             3   0   0   3    2: 13     0 ( -3)

14.  H. M.  Boží        3   0   0   3    2: 16     0 ( -6)

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku