Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
JISKRA HOSTÍ OVČÁRY,POSÍLENÝ H.TÝN JEDE DO VEJPRNIC

LIGOVÁ JISKRA HOSTÍ OVČÁRY

Tento víkend se rozběhnout na Domažlcku soutěže od 1.B třídy až po čtvrtou třídu. Třeti ligový   fotbalisté Jiskry Domažlice. Divizní Slavoj Koloveč zajíždí do Českého  Krumlova .

Jiskra Domažlice(13.místo/1.bod) – Sokol Ovčáry(7. místo/3.body) neděle 10:15 hodin rozhodčí Tomáš Čuřín Třebotov okres Praha západ,  Josef Vnuk- Třebovle okr. Kolín- Lucie Ratajová- Benešov ,delegát: Slavomír Kozel z Chebu

Jiskra ještě v pátek trénovala a připravovala se na těžkého soupeře. Kádr je v pořádku a vizovaná posila Martin Knakal pro zatím ještě Domažlice neposílí. ,,  Probíhají jednání mezi kluby. Obě zainteresované strany se ještě nedohodly na finančních podmínkách možného hostování  budeme jednat v nejbližších dnech“ uvedl k přestupu sportovní manažer Jiskry Jiří Pojar. Trenéři mají soupeře předčteného . ,, Známe sílu jejich kádru opírají se o tři exligisty Ference Rotha (Slávie, Bohemians) dále Mladoboleslavští hráči Dittrich a Cigánek. Měli bychom potvrdit bod z Králova Dvora a v domácím prostředí zvítězit. Respektujeme jejich sílu, ale budou to mít u nás těžké.Věřím, že nás opět přijdou povzbudit co největší počet diváků“ uvedl k utkání kouč Zdeněk Michálek.

FK Slavoj Český Krumlov(16/1)  – Slavoj Koloveč(12/1) – neděle 17:00 hodin Michal Kapoun Ústí nad Labem, Ivan Teuber Libočany u Loun Václav Němec Bernartic. Delegát : Robert Hamouz z Rakovníka.

Slavoj nevstoupil do sezony dobře . Po dvou domácích utkání má na svém kontě pouhý bod za remízu

Po zdravotní stránce nejsou v pořádku Roman Baxa (pata) . Uvidíme po pátečním tréninku, jak na tom bude . Dlouhodobě zraněný je Jan Vůjtěch(únavová zlomenina)dále Vlastimil Kožíšek netrénoval celý týden a má nějakou virozu“ uvedl se  trenér Roman Vyleta a pokračoval,,jedeme do Krumlova s tím že se nám dvě domácí utkání nepovedla. Zápas se Slávií mě tolik nemrzí , protože Slávie měla kvalitní mančaft a náš výkon zas tak špatný nebil“ říká Vyleta. Podle jeho dalších slov jej mrzí druhé kolo utkání na pouť s Rokycany . V tomto zápase byl první poločas statický se strany Slavoje. Proto by jeho svěřenci měli v Krumlově podat lepší výkon ,který by vedl k zisku bodů. Máme na tolik  široký kádr , hráči , kteří dostanou příležitost se musí o místo poprat“ dodal Vyleta.

Slávie Vejprnice(9.místo 3.body) – Dynamo Horšovský Týn(16/0) neděle 17:00 hodin

Dynamo je po dvou kolech bez bodu. A to ještě se skoré 3:9. Jako ostudné utkání Dynamo- Chotíkov jej označil Horšovskotýnský předseda František Cihlář., ,Hráči utkání nezvládli po všech stránkách. Mám na to svůj názor, který nebudu prezentovat. Pro nás to byl jeden  z mála soupeřů v krajském přeboru, kterého jsme měli porazit. Ještě jsem pět branek na domácím stadionu nedostal, proto jsem obrovsky zklamán! Byl to zkrat celého mužstva“ říká rozezlený předseda Cihlář. Trenér Karel Krejčí jen tak nevzdává. Do úzkého kádru se mu podařilo získat záložníka 1.FK Příbram B Jakuba Pazderníka. ,,Díky mojim známostem mě pan Stárka(majitel Příbrami) uvolnil Pazderníka zadarmo, ať si to všichni uvědomí jsem. Sám jsem si jej zaregistroval. Když mě Domažlice nevyšli vstříc tak jsem se musel na tuto situaci reagovat “říká Krejčí. Ve Vejprnicích podle jeho slov nemá Dynamo co ztratit.,, Doma jsme měli sedm vyložených šancí a vstřelily jsme jediný gól. Soupeř na co sáhl to jim tam spadlo“. Obraná činnost v čele z brankářem byla hrozná“dodává Krejčí.

FK Holýšov (8/3)– Čechie Příkosice(11/2) neděle 17:00 hodin.

Holýšov bude hrát poprvé před domácím publikem a bude chtít této výhody využít k zisku tří bodů. 

Jiskra Domažlice B(4/5) – VD Start Luby(11/2) neděle 14:00 hodin

Benfika si poradila s nováčkem s Plzně Černice na jeho překrásném stadionu 4:0. Luby hrají dosti tvrdý fotbal na hranici pravidel. Pokud je Béčko nepodcení, tak by to měla být jednoznačná záležitost.

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku