Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Dynamo Horšovský Týn hraje v kraji poprvé doma, Holýšov jede do Klatov

Dynamo Horšovský Týn hraje v kraji poprvé  doma

JIŘÍ POJAR

Druhým kolem pokračují fotbalové soutěže. V sobotu zajíždí na předměstí Plzně domažlická rezerva , která se od 17.00 hodin nastoupí proti nováčku soutěže Sokolu Černice. Benfika se v úvodním kole doma protrápila k penaltovému rozstřelu a výhře v něm 7:6. Černice v normálním hrací době remizovali v Křimicích 1.1 branku vstřelil Chaloupka.  Na penalty vyhráli jednoznačně 4:1 a brali bod na víc.,,Kádr je až na zraněného Lukáše Neumana v pořádku. Je to pro nás neznámé mužstvo. Předpokládám, že  se bude opírat o hráče z Plzně, kteří hráli vyšší soutěže. Chceme samozřejmě vyhrát a odčinit náš výkon doma s Blovicemi. Odjezd autobusu od  Střelnice je 14.45 hodin.Rozhodčí: Tyc- Bogdan-Fischer-delegát : Pastyřík.

V 21.srpna v neděli se v již tradičním domácím čase 15.00 hodin představí ve své domácí premiéře v krajském přeboru  Dynamo Horšovský Týn proti FC Chotíkov. Oba soupeři se v minulé sezoně střetli v rámci 1.A třídy.Doma Dynamo remizovalo 2:2 a venku vyhrálo 3:1. Chotíkov doma remizoval se Stodem 2:2.

,,Máme zítra trénink(v pátek 19.8.) připravujeme se musíme vyhrát. Nařídil nám to předseda oddílu pan Cihlář. Naše posila Štverák, by se měl Týnským divákům už představit.  Já osobně na soupeře nehledím, jdu od zápasu k zápasu. Jestli   budou poctivě  bojovat jako v Chrástu, tak to zvládnou tomu věřím. Ofenziva s Tomášem Štverákem bude silná. Rozhodčí: Kračmer- Bogdan- Tillinger- delegát Bureš.

O dvě hodiny později nastoupí opět na hřišti soupeře mužstvo FK Holýšov , které jedena stadion  SK Klatovy 1898. Holýšov se v minulém kole představil v Horní Bříze po dvou vychytaných penaltách jejich gólmana Čermáka a velmi dobrém výkonu si po zásluze odvezl tři body za vítězství 3:0. Klatovy se v okresním derby  před 650 diváky, představili V Horaž´dovicích a odvezli si porážku 0:2. Proto proti Holýšovu budou chtít v domácím prostředí vyhrát což také jejich sekretář Václav  Kopřiva potvrdil.,,Chtěli bychom vyhrát , protože je to pro nás první domácí utkání v krajském přeboru. Náš kádr je až na Tomáše Gy’orgyho, který nebude moct hrát v celí podzim.Máme  dva zraněné hráče Dana Matějku , který má zraněný kotník a Jiří  Matějka sval. Uvidíme snad budou oba připraveni nastoupit. Holýšov je pro nás těžký soupeř. Je to mužstvo , které v minulém ročníku krajského přeboru hrálo v polovině tabulky. Má silnější kádr než loni.Myslíme si že je to pro nás na rozjezd těžký soupeř. Naše vylosování je těžké, hráli jsme derby teď Holýšov a za týden jedeme do Chrástu.

Doufám, že se naši kluci vyšponujou a přijde nás podpořit co největší počet diváků, kteří jsou plni očekávání.Jeho protějšek sekretář Holešova Petr Třeštík vidí tento duel tak též jako těžký.Všichni čtyři hráči , kteří nenastoupili proti H.Bříze jsou stále na marodce.Jedná se o Lukáše (začal již trénovat), Multruse ml, Levičku, Beneše.,,Klatovy jsou nepříjemný soupeř. My bychom, ale chtěli navázat na výkon v Bříze a určitě tam nejedeme prohrát.Kdyby jsme měli s těchto zápasů 4 nebo 6 bodů, to by před domácím zápasem s Příkosicemi velmi dobré, protože nás ve čtvrtém kole čeká silná Doubravka“





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku