Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KLATOVY TŘIKRÁT V KOLOVČI VEDLY

KLATOVY   TŘIKRÁT V KOLOVČI VEDLY

Ján Gašpar-M.Sedlmier

Týden před zahájením krajského přeboru sehrály SK Klatovy 1898  o víkendu dva přípravné duely. V sobotu na hřiště divizní Kolovče odjely  z důvodu nemoci a zranění bez tří hráčů , když  do hry nenastoupili Mészáros, J. Matějka A György. V neděli pak  na domácím hřišti v dalším přípravném utkání s účastníkem 1.A třídy Jiskrou Domažlice "B" dostali příležitost další hráči ze širšího kádru trenéra Luboše  Vašici. Přestože oba přípravné zápasy nepřinesli klatovským fotbalistům vítězství, přinesly trenérům důležité poznatky na které se zaměří před prvním zápasem o soutěžní body. Ten čeká Klatovy v neděli o místní pouti s domácím K Horažďovice,kolektivem vedený trenérem Čadkem, který v minulém ročníku doma z 15 odehraných zápasů neztratil jediný bod !

 

Koloveč – SK Klatovy 1898   6 : 3 (1 : 1)

První poločas  se hrál za územní převahy domácích, avšak mužstvu Klatov se dařili brejkové situace a v 7. min. se ujalo vedení brankou Sýkory. Když další velmi dobré příležitosti ke vstřelení branky zůstaly nevyužity podařilo se domácím brankou do kabin v 45.minutě vyrovnat skóre na 1:1.

Druhý poločas a hlavně jeho začátek patřil opět hostům, kteří brankou Ulrycha šli opět do vedení.  Domácí bleskově skóre srovnali na 2 : 2, ale přetahovaná o vedení skončila po dalším rychlém protiútoku a přihrávky  Hanzlíka kterou zakončil Sýkora skóroval jít potřetí v tomto duelu do vedení. Poslední čtvrtina utkání již patřila domácím . Ti svoji převahu vyjádřili brankově a třemi góly strhli vítězství na svojí stranu.

Branky Klatov vstřelili SÝKORA 2 a HANZLÍK.

Sestava: Herman - Janda, Ulrych, Veselka, Vítovec - Skala, Šlechta, T. Matějka, D. Matějka - Hanzlík, Sýkora.Do 2. poločasu nastoupili náhradníci, brankář RIŠKA, dále DYTRT, BUŠTA a M. BROŽ.

 

Klatovy – Jiskra Domažlice B  1 : 3 (1 : 2)

 V neděli   do dalšího přípravného utkání s účastníkem 1.A třídy Jiskrou Domažlice "B" nastoupili hráči širšího kádru domácího klubu připravující se na podzimní sezónu a utkání prohráli 1 : 3 (1 : 2). Jedinou branku vstřelil Martin BROŽ.

Herně bylo utkání vyrovnané, u řady hráčů byla patrná únava ze sobotního utkání, nedařilo se nám však v koncovce, branky jsme inkasovali po hrubých chybách v obraně.

Sestava Klatovy : Herman - Janda, Veselka, Vacovský, Bušta - Skala, T. Matějka, Sýkora, M. Brož - Dytrt, Votípka. Zraněného Vacovského ve 30. min. střídal Z. Kotáb  a do 2. poločasu za Dytrta nastoupil Jan Brož.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku