Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ZA TÝDEN TO NA FOTBALOVÝCH HŘIŠTÍCH ZAČNE NAOSTRO

 

ZA TÝDEN TO NA FOTBALOVÝCH HŘIŠTÍCH ZAČNE NAOPSTRO

 

Pouze jeden týden chybí do zahájení nového ročníku fotbalových soutěží 2011/2012. Jako první vyzkouší odpočinuté pažity hřišť v kraji účastníci krajského přeboru a 1.A třídy . Také v Pošumaví nelení a předehrávanými 12. a 13.kolem v sobotu 13.8. vstoupí do bojů o mistrovské body účastníci okresního přeboru, III. třídy a IV. třídy sk. A mužů. O dva týdny později se dočkají zahájení soutěží  týmy hrající 1.B třídu a IV. třídu sk.B.  

Pro řadu týmů je  tento víkend možností sehrání generálek na podzimní soutěžní část nového ročníku.

Náročný program v posledních týdnu měl  SK Klatovy 1898 , který se připravuje na návrat do krajského přeboru. Svěřenci trenéra Vašici minulou středu zvítězili v Radkovicích nad přeštickou rezervou 4:0, po té v sobotu porazili ve Staňkově domácí tým 4 : 1 a v tomto týdnu  je nezastavil v úterý v Praze ani kvalitní starší dorost U 19  Sparty Praha , který jim podlehl 3:0. Klatovští si příliš neodpočinou, když o víkendu je čeká série dvou zápasů. Po sobotním duelu s divizní Kolovčí na hřišti soupeře se představí poprvé doma.  V nedělním zápase se na hřišti Rozvoj utkají s rezervou Jiskry Domažlice. Pak již čeká SK Klatovy 1898  první zápas na ostro, kdy se v neděli 14. srpna střetnou v Horažďovicích v zahajovacím duelu krajského přeboru.

Úvod krajského přeboru v podobě derby dvou staronových účastníků nejvyšší krajské soutěže , tak to si fotbaloví fajnšmekři přijdou na své !  

 

Sobota    

Koloveč-Klatovy  ,

Hrádek-Žichovice, 

Mochtín- Luby

(vše od 16:00 hod. )

 

Milčice-Nezamyslice, 

Nýřany-Švihov(hř. Úlice),

Sušice-Strážov,

Horažďovice-Svéradice

(vše od 17:00 hodin)

 

Neděle – začátek v 17:00 hodin

Švihov -Běšiny(hř.Ježovy) ,

Mochtín B-Měcholupy,

Klatovy 1898-Domažlice B


O Práchenský putovní pohár

Mezi nejstarší pořádané fotbalové turnaje v Pošumavě patří populární turnaj O prácheňský pohár pořádaný každoročně na domácím hřišti TJ Tatran ŠV Velké Hydčice. V sobotu 6. srpna za účasti čtyř týmů  se koná již 27. ročník. První duel je na programu tohoto turnaje již v 9:00 hodin.


XVI. memoriálu  Jiřího Kodeše se hraje v Dlažově

V sobotu v 10:00 hodin bude na hřišti v Dlažově rozehrán 16.ročník fotbalového turnaje mužů kterého se zúčastní čtyři družstva. Součástí tohoto turnaje je tradiční vložená soutěž o karton mražených kuřat ve střelbě pokutových kopů.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku