Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
KLATOVY PORAZILY SPARŤANSKOU U 19

 

KLATOVY PORAZILY SPARŤANSKOU U 19

Velmi  cenného výsledku dosáhli fotbalisté SK Klatovy 1898 připravující se na nový ročník krajského přeboru mužů. V úterý navečer přípravném zápase hraném ve sportovním centru Sparty Praha  na Strahově  zvítězili nad starším dorostem U 19 Sparty Praha.

Sparta Praha – SK Klatovy 1898  0 : 3 (0 : 2)

Ján Gašpar

Do utkání které se hrálo s hokejovým střídáním nasadil domácí tým do hry 20 hráčů. V prvním  poločase se hrál velmi kvalitní fotbal s převahou domácích. Klatovské družstvo se ale dostávalo do brejkových situací a po přesných finálních přihrávkách dvakrát skórovalo. Hostům se dařilo i v obranné činnosti a nedovolil soupeři si vytvořit gólové šance.   Po změně stran pokračovaly Klatovy v kvalitním výkonu a když se Spartě nedařilo v koncovce  jejich hráči znervózněli  a chybovali rozehrávce. Deset minut před koncem unikl György do   pokutového území přešel přes dva hráče , kde byl faulován. Nařízenou penaltu  sám faulovaný proměnil a upravil tak  skóre zápasu na konečný výsledek. 

Branky: 27. Hanzlík, 32. Sýkora a 80. György(PK).

Sestava: Herman - Janda, Ulrych, Mészáros, Vítovec - Skala, T. Matějka, György, D. Matějka - Hanzlík, Sýkora. Dále Do Hry Zasáhli Homolka, J. Matějka, M. Brož, Dytrt.

V sobotu dne 6.8.2011 SK KLATOVY 1898 zajiždí k dalšímu přípravnému zápasu do Kolovče kde se střetne s místním divizním Slavojem.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku