Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Bezděkov porazil Kdyni, Nezamyslice prohrály v Blatné

Blatná - Nezamyslice  7 : 2(4:1)

Janda Milan

Hosté přijeli do Blatné v oslabené sestavě a drželi krok s domácími pouze do 35minuty.  Nezamyslice sice poslal do vedení brankou Soutora, ale v rozmezí   dalších deseti minut   po chybách v obraně domácí čtyřikrát skórovali .    Ani po změně stran se nepodařilo hostům  se vyrovnat s kvalitní kombinační hrou Blatné a ta ještě dalším i třemi krásnými brankami své vítězství vyšperkovala. Nezamyslice  se snažily kontrovat rychlými brejky a jeden z nich z kopačky Martina Soutora stačil pouze za stavu 6:1 na korigování výsledku, nikoliv na odvrácení vysoké prohry.

 

Bezděkov – Kdyně  4 : 2 (2 : 1)

Štefan Haviar

Domácí po úvodní dvacetiminutovce polevili  a hosté jim začali zle zatápět, nastřelili tyč, snížili na 2:1 a za tohoto stavu  ve 44. minutě  ještě neproměnili pokutový kop.

Po vyrovnávající brance a důrazném koučinku domácího trenéra pak domácí na oplátku nastřelili břevno  přidali další branky. Hra měla spád, ale řada nepřesností na obou stranách vytvářela přesilové nájezdy na obě brány. V nich oba brankáři excelovali a pokryli i několik samostatných nájezdů z rychlých kolmic.

Pokutové kopy po skončení  utkání (jako v minižácích)  jen potvrdili téměř 50 % úspěšnost obou strážců svatyň.

Branky : 8. a 38. Břečka, 62. Novák , 78. Zhvakin  - 18. Diviš  (bezděkovský hráč, který posílil hosty), 48. Šmejkal. Rozhodčí: Haviar, diváků: 30.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku