Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
PŘÍPRAVNÝ FOTBAL 30.-31.7.

PŘÍPRAVNÝ    FOTBAL  

Sobota   30. - 31. července 2011

 

HOLÝŠOV - TJ SUŠICE  1 : 3  (0 : 2)

Cenné vítězství   svěřenců trenéra Jana Staňka nad účastníkem krajského přeboru.

Branky Sušice:  Farták ,Vrhel ,Fuchs.

 

Mochtín - Bělčice   3 : 3

Karel Šot

Soupeř mochtínských fotbalistů hraje I.B třídu Jihočeského kraje, na Šumavě nabírá kondici na nový soutěžní ročník. Na podmáčeném, těžkém terénu a za stálého deště se hrál oboustranně kvalitní fotbal, po dohodě trenérů 3x30 minut. V úvodu utkání měli dvě  velké šance hosté, ale do vedení šli domácí. Ti se postupně zlepšovali, vedli již 3:1, ale bojovní hosté stačili v závěrečné desetiminutovce srovnat na konečnou remisu 3:3. Rozhodoval Jiří Dolejš st., branky za Mochtín stříleli Kul, Kašpar a T.Dolejš.

Dalším soupeřem mochtínských fotbalistů budou příští sobotu Luby. Tento duel se hraje v Mochtíně od 16:00h hodin.

 

TJ SUŠICE - KATOVICE  2 : 3  (1 : 0)

Utkání hrané ve středu na hřišti ve Velkých Hydčicích.

Obě branky domácích Králík Jaromír.

 

Švihov - Nepomuk  1 : 2 (0:1)

Branky:Zadražil-Švec V.,Janoch

 

Sedlice - Svéradice  1 : 1 (1:0)

Branka: Makovec Stanislav

 

Hrádek - Stachy 4 :0 (1:0)

Účastník  jihočeské 1.B třídy přijel do Hrádku oslaben o čtyři hráče základní sestavy a to bylo na hřišti jednoznačně znát.

Radek Holeček

Branky.Matějka,Kodýdek J.Mareš,Jílek.  Rozhodčí:Veverka

 

Dlouhá Ves – Strážov     1:1( 1:1)

Petr Presl

V silně omlazené sestavě    se čtyřmi hráči základního kádru  nastoupil Strážov na hřišti v D.Vsi ke svému prvnímu přípravnému utkání. Strážovský dres poprvé oblékly nové hráčské akvizice , talentovaní mladí hráči  odchovanci janovické kopané Miroslav Urban (D. Janovice), David Kološ (SK Klatovy)  a Tomáš Faltýn (ARBO Velhartice), všichni   ročník narození 1991,  kteří budou startovat v týmu  vedeným trenérem Petrem Preslem v průběhu podzimní části na nový ročník 1.B třídy na junior start. Mimo těchto hráčů nastoupil odchovanec strážovské kopané Milan Denk(ukončil z hostování z dorostu SK Klatovy) a   z hostování ve Svatoboru  Hrádku se vrací také František Petrželka, který v tomto týmu ještě nastoupí v úvodních dvou zápasech okresního přeboru.

Branky :   38. Krejčí - 27. Vladimír Čížek. Rozhodčí:  Bala.Diváků :  20

Sestava  Strážova: Vaněk(90) -  Michel, Čížek, Denk(92), Plíhal, Weber, Chaluš(88), Kološ, Faltín(91), Petrželka, Urban(91) . Střídali: Kalista K., Franc

 

Mochtín  B - Bolešiny  A  3:2 (1:1)

Branky za Mochtín : Novák Zdeněk 2 a Schejbal Jakub.

 

NA TURNAJI V POŘÍČÍ ZKLAMALA ŽICHOVICE KONCOVKA

Radim Šiška

V jihočeském Poříčí sehrály Žichovice v rámci turnaje Erima Cup dva zápasy na 2x25 minut.

V prvním z nich se dlouho aktivně a úspěšně bránily výbornému Oseku, ale nakonec prohrály góly z penalty z druhého poločasu a z přímého kopu v poslední minutě. Zápasu nechyběla kvalita, tempo a nasazení z obou stran. V odpoledním zápase nastoupili hráči Žichovic proti papírově slabšímu Dražejovu. Tento zápas za tím prvním v kvalitě hodně zaostal. Přestože měli fotbalisté Žichovic celý zápas výraznou převahu, Dražejov vedl o poločase 1:0, když jejich jediná střela skončila v síti.  Žichovicím se podařilo už jen vyrovnat, když se po rohovém kopu prosadil František Švehla. Žichovice doplatily na neproměnění mnoha vyložených šancí,  a proto je měl čekat zápas o konečné 5. místo.  Ten se však nakonec nehrál, protože tým Vlachova Březí turnaj předčasně opustil. Především druhý zápas odhalil nedostatky, na kterých budou muset Žichovice v přípravě zapracovat.

Žichovice - Osek (1.A třída) 0 : 2 (0 : 0) Žichovice - Dražejov (okresní přebor) 1 : 1 (0 : 1)

Sestava: Sládek, Doubek - Štěpán, Frýzek, Malý, Brož, Beneš J., Stulík, Šiška, Hlaváč, Beneš R., Chod, Jeřábek, Špírek, Švehla

 

KLATOVY ČEKÁ DUEL NA STRAKOVĚ SE SPARTOU PRAHA

Staňkov –  SK Klatovy  1898  1 : 4 (1 : 3)

Ján Gašpar

Mužstvo mužů SK KLATOVY 1898 sehrálo dne 30.7.2011 přípravné utkání ve Staňkově s místním účastníkem I. B třídy.

Hrálo se za vytrvalého deště na silně promoklém trávníku, i za těchto podmínek utkání mělo dobrou úroveň s řadou dalších nevyužitých šancí. Domácím se po dvou rychlých brankách Klatov  podařilo vstřelit v 16.minutě kontaktní gól, ale v dalším průběhu zápasu již skórovali pouze hosté. 

Branky   : 6. T. Matějka, 8.Hanzlík, 31. Mészáros, 61. Brož M. - 16..min. Mészáros  1 : 3, 61. min. M. Brož 1 : 4.

Sestava Klatovy : Herman - Janda, Ulrych, Mészáros, Vítovec - T. Matějka, György, Šlechta, Skala - Hanzlík, Sýkora.  Do 2. poločasu nastoupili Homolka, D. Matějka, Bušta a M. Brož.

Svěřence trenéra Vašici čeká další  přípravné utkání v úterý 2. srpna  v Praze . SK Klatovy  1898 se  na Strahově střetnou s hráči Sparty Praha , věkové kategorie U-19.

 

V TURNAJI KOOPERATIVY SKONČILI DOMÁCÍ NA POSLEDNÍM MÍSTĚ

Dne 30.7.2011 se v Horách Matky Boží konal již tradiční fotbalový turnaj České Kooperativy.

Do fotbalového klání nastoupily čtyři mužstva. Senco Doubravka,TJ  Sušice B, TJ Sokol  Pičín (okr. Příbram) a domácí Hory Matky Boží.

„ Podle rozlosování bylo podle hracího systému každý s každým odehráno  celkem šest zajímavých utkání.  Začalo se v 10:00hod. ještě za slušného počasí, které se v průběhu postupně změnilo na vytrvalý déšť. Přesto se všechny zápasy v přátelském duchu a bez zranění odehrály podle plánovaného časového harmonogramu. Z vítězství se radovali hráči Sokola Pičín, na domácí v silné konkurenci zbylo poslední místo“ zhodnotil tento turnaj Zdeněk Hoffmann z pořádajícího klubu, který na závěr svého hodnocení dodal: „Všechny zápasy bravurně odpískal již bývalý sudí okresních soutěží pan Lecjaks z Běšin. I přes Nepřízeň počasí ,dle všech zúčastněných, velmi vydařený sportovní den.“

Konečné pořadí :    1. TJ Sokol Pičín   7 bodů,   2.TJ Sušice B   5 ,  3.Senco Doubravka  3 a 4. Start Hory Matky Boží 1 bod.


VE FINÁLE PODLEHL MALÝ VELKÉMU

Miloslav Kolář

Dne 30.července za deštivého počasí se odehrál již 22. ročník Memoriálu Karla Hlavatého, fotbalového turnaje v kopané ve Velkém Boru. Po vítězství ve finálovém klání ve kterém v souboji Borů prohrál Velký s Malým a putovní pohár zůstal doma. Velké ocenění zaslouží rozhodčí Petr Bala, který odřídil všechny zápasy.

Výsledky:

FK Horažďovice B -Malý Bor   1:2,

Branky:  Kába - Šipla, Vodička

Velký Bor-Střelské Hoštice 6:0

Branky:  Šimanovský R. 3, Brůha, Vrána, Vivatenko

O 3. – 4. místo :

FK Horažďovice B -Střelské Hoštice 3:1

Branky:  Zdichynec 2, Kába – Jadrný

O 1. – 2. místo :

Velký Bor - Malý Bor  2:0

Branky:  Šimanovský R. 2

 

Pořadí:1.místo-Velký Bor,  2. Malý Bor, 3.  FK Horažďovice,  4. Střelské Hoštice

Nejlepší střelec-Robert Šimanovský-Velký Bor-5 branek

Nejlepší hráč-Jiří Kodýdek-Malý Bor

Nejlepší brankář-Jiří Václavík-Velký Bor 

 

NOVÁČEK OP SOKOL BĚŠINY SI ODVEZL Z VRHAVČE PALMU VÍTĚZSTVÍ

Jindřich Pacner

V sobotu se na hřišti ve Vrhavči uskutečnil fotbalový turnaj mužů  hraný jako  18. ročník memoriálu Václava Bejvla. Turnaje se zúčastnily čtyři týmy  Sokol Běšiny, Arbo Velhartice, Sokol Neznašovy a domácí áčko . Hrálo se  systémem každý s každým 2x20 minut Překvapivým  vítězem se stal nováček okresního přeboru Sokol Běšiny , který v úvodním zápase turnaje zaskočil přední tým okresního přeboru domácí Vrhaveč brankou Václava Matějky , která byla základem jejich konečného prvenství.

 

Vrhaveč – Běšiny  0:1

V prvním utkání tohoto turnaje na sebe narazily týmy,které se utkají ve druhém kole OP. Po zásluze je nutné podotknout,že Běšiny překvapily svým velmi dobrým pohybem  a důrazem,kterým přehrávaly Vrhaveč. Ta hrála hodně nepřesně a kazila i jednoduché přihrávky.Proto skončilo toto utkání překvapením na úkor Vrhavče,ale je nutno uznat,že Běšiny si za svůj výkon zasloužily zcela po právu vyhrát .Jejich jediný gól vstřelil navrátilec ze Strážova V.Matějka.

Neznašovy – Velhartice 1:2

Ve druhém utkání  na sebe narazily týmy,které se budou potkávat v nastávajícím ročníku III.třídy.Utkání bylo vyrovnané kdy hra se vetšinou odehrávala ve středu hřiště.Neznašovy využily chybu v obraně Velhartic a dostaly se do vedení zásluhou Navary.Velhartice ovšem přidaly a po zásluze vývoj tohoto utkání otočily ve svůj prospěch brankami K.Rendla a M.Bejvla.Utkání tak skončilo výhrou Velhartic.

Běšiny – Velhartice 3:0

Jediný zápas který skončil větším rozdílem než jednobrankovým.Běšiny vyhrály jednoznačným rozdílem,když jejich branky postupně vsítily F.Majer,Vališ a Šedivý a získaly tak tříbrankové vedení,které udržely až do konce utkání.Běšiny tak získaly druhé vítězství ve druhém utkání a neobdržely zatím ani jednu branku.

Vrhaveč – Neznašovy 1:0

Po bouřce v kabině po nepovedeném prvním utkání již předvedli domácí zlepšený výkon založený na zvýšeném pohybu a zpřesněním přihrávek.Měli několik příležitostí ke skórování,které ovšem nedokázali proměnit.Jediná branka utkání padla z přímého volného kopu,který zahrával Pacner a povedenou střelou pod břevno zajistil domácím vítězství.

  Neznašovy – Běšiny 1:1

V tomto utkání začali lépe domácí,kteří svého soupeře přehrávali a měli i šance ke skórování.Ta aktivita se jim vyplatila a po pěkném sólu po lajně je poslal do vedení Ceplecha.Poté se utkání vyrovnalo a do šancí se dostával i soupeř.Nakonec se jim to podařilo zásluhou Koláře a srovnal stav utkání na 1:1.Tímto výsledkem skončil zápas a s předstihem si tak Běšiny zajistily prvenství na turnaji.

Velhartice – Vrhaveč 1:2

V posledním utkání turnaje se hrálo o druhou příčku v turnaji,protože první si již zajistily Běšiny a čtvrtou Neznašovy.Od začátku měla Vrhaveč převahu,kterou korunovala brankou Mundla ml.  po pěkné individuální akci.O pár minut později zvýšila Vrhaveč svůj náskok na 2:0 brankou ,kterou vsítil Hrach po centru Mundla ml.Ke konci zápasu snížil za hosty na 1:2 Poledník.Tímto stavem také utkání skončilo a Vrhaveč si zajistila druhé místo a Velhartice třetí.

„ Celý turnaj se obešel bez vážnějšího zranění až na poslední zápas ve kterém musel domácí J.Skřivánek odjet do nemocnice na šití kvůli tržné ráně na čele. Velký dík a obdiv patří rozhodčím,kteří ač počasí nepřálo odvedli velmi dobrý výkon a všech 6 zápasů odřídili s přehledem.Proto jmenovitě děkujeme Karlu Lažánkovi, Josefu Javorskému a také rozhodčímu laikovi M.Potužníkovi,který vykonával funkci pomezního rozhodčího “uvedl k průběhu zdařilého turnaje ve Vrhavči za pořadatele Jindřich Pacner.

Konečné pořadí:    1. Sokol Běšiny          2   1   0      5:1    7 bodů ,    2. Sokol  Vrhaveč       2   0   1      3:2    6 bodů ,  3. Arbo Velhartice       1   0   2      3:6    3 body ,   4. Sokol Neznašovy    0   1   2      2:4    1 bod






Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku