Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
ŽICHOVICE MAJÍ NOVÉHO HRAJÍCÍHO TRENÉRA I ASISTENTA

ŽICHOVICE MAJÍ NOVÉHO HRAJÍCÍHO TRENÉRA I ASISTENTA

 

Po úspěšné sezóně, která pro TJ Žichovice znamenala vítězství v okresním přeboru a tím také rychlý návrat do 1.B třídy, zahájili   hráči tohoto klubu v úterý 19.7.  přípravu na nový ročník. „Trénovat budeme  3x týdně a v rámci naší přípravy  sehrajeme 5 přípravných zápasů. Ke změně dochází na postu hlavního trenéra, kdy Lukáše Mourka nahradí Jaroslav Malý “ nám řekl  Radim Šiška, který se stan novým    asistentem  trenéra žichovických fotbalistů.“  Jak už se pomalu stává tradicí, trenér  i nový asistent jsou zároveň hrajícími hráči  . Lukáš Mourek pokračuje v klubu jako hráč, protože pracovní vytížení mu neumožní pokračovat ve funkci hlavního kouče.  Radim Šiška se na adresu nyní již bývalého kouče Žichovic vyjádřil těmito  slovy: „   Za to, jakým způsobem opět nastartoval před rokem uvadající náš tým mu patří velký dík, stejně tak i jeho pravé ruce, managerovi Milanu Šedivému. Určitě má nové vedení klubu na co navazovat a  bude se snažit v další práci  nadále využívat jejich zkušeností . K ambicím  žichovického týmu a Radim Šiška uvedl: „ Vzhledem k tomu, že  kádru nikdo neodchází, přičemž o  možných posilách stále jednáme  se chceme pohybovat v horní polovině tabulky“.

Postupnými změnami prochází i žichovický areál a rekonstrukce čeká i vedení TJ. „Věříme, že všechny tyto změny přispějí ke sportovním úspěchům TJ Žichovice“ dodal Radim Šiška.

První přípravný duel sehrají Žichovice již v sobotu  od 16:00 hodin  hostí doma Katovice, o týden později 30.7. se zúčastní turnaj  Erima Cup Poříčí kde je čeká již v  10.30 první soupeř TJ  Osek, ve 14.30 se střetnou s Dražejovem a po té je čeká zápas o konečné umístění.

 První srpnovou sobotu 6.8. od 16:00   čeká Žichovice utkání  v Hrádku s domácím exúčastníkem 1.B třídy,  13.8. od 17:00  mají za soupeře Sousedovice na hřišti soupeře a přípravu uzavřou generálkou  20.8. od 17:00    v duelu  Doubravka „B“ .

Ostrý start čeká staronového účastníka 1.B třídy   TJ Žichovice v novém ročníku 27.srpna na hřišti ve Sterém Smolivci.

Horní řada zleva: Bala, Frýzek, Šiška, Stulík, Beneš R., Jiřík, Jeřábek, Špírek, Piller, Švehla, Malík, Šedivý

Dolní řada zleva: Sládek, Mourek, Štěpán, Beneš J., Brož, Hozman, Malý, Šimáček, Doubek





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku