Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
POHÁR STAROSTY OBCE VELHARTICE ZŮSTAL DOMA

POHÁR STAROSTY OBCE VELHARTICE ZŮSTAL DOMA

               V sobotu 16.7. 2011 se konal třetí ročník fotbalového turnaje, který pořádal pod záštitou starosty obce Velhartice pana Ing. Pavla Prosra fotbalový oddíl ARBO Velhartice. Turnaje se účastnily čtyři fotbalové týmy a to Slavoj Koloveč B, SK Kovodružtvo Strážov B, Sokol Kolinec a domácí ARBO Velhartice. Po přivítání mužstev a slavnostním zahájení vylosoval starosta obce Ing. Prosr pořadí, ve kterém se již od 13:00 hodin naplno rozběhly boje o krásné trofeje. Utkal se každý s každým v čase 2 x 20 minut.

Výsledky:

Velhartice – Koloveč B 3:1,  Strážov B – Kolinec  2:0,  Koloveč B  – Kolinec 6:0, Velhartice – Strážov B 2:0,  Strážov B – Koloveč  0 : 3,  Kolinec – Velhartice  1:4

 

Konečná tabulka turnaje

1. ARBO Velhartice      9  bodů skóre 9:2

2. Slavoj Koloveč B       6  bodů           10:3

3. SK Kov. Strážov B     3  body              2:5

4. Sokol Kolinec             0  bodů            1:12

Všechny zápasy bezvadně odřídila dvojice zkušených fotbalových arbitrů pánové Josef Javorský z Malé Vísky a František Petrželka z Malonic. Je rovněž nutno podotknout, že po celou dobu hry nedošlo k žádnému zranění a všechny týmy hrály podle  zásady „tvrdě, ale fair“. Po ukončení bojů na hřišti byly rozděleny poháry, diplomy a ceny mužstvům i jednotlivcům. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhodnocen Karel Tomášek z týmu Kolovče, nejlepším střelcem Pavel Poledník z domácího ARBA s pěti vstřelenými brankami a nejlepším gólmanem Jiří Vláčil rovněž z domácího týmu se dvěma inkasovanými brankami.

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku