Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
Přípravný fotba mužů: STRAKONICE - HORAŽĎOVICE

HORAŽĎOVICE PROTI  STARKONICÍM  NEZKLAMALY

Nováček krajského přeboru FK Horažďovice sehrál   v rámci  herní přípravy na nový soutěžní ročník první přípravný duel  na hřišti ve Strakonicích. Soupeřem jim byli domácí , kteří  v součastné  době působí jako farmářský tým ligových   Českých  Budějovic. 

 

Strakonice – Horažďovice    5 : 4 (1 : 2)

Domácí s kvalitní lavičkou rozšířenou některé hráče z ligové líhně z jihočeské metropole , hosté byli  naopak nekompletní, když v jejich sestavě  chyběli  Křivanec, Stulík a Greger . Oba týmy  rozehrály vzájemný přípravný duel ve svižném tempu. Domácí měli   více ze hry,   hosté hrozili z rychlých  brejků.  Skóre otevřel již v 9.minutě Jůda po individuální akci , kterou zakončil střelou k tyči  0 : 1. Za domácí vyrovnal Benedikt, ale proti byl Kotrba, který vybojoval míč  a jeho přihrávku zakončil ve 20. Lukáš Melka a upravil tak výsledek prvního poločasu na 1:2 pro Horažďovice.

Také po přestávce se hostům dařilo a dalšími dvěma góly zvýšili svoje vedení   na 1 : 4. V 59.minutě na 1 : 3 po faulu na Formana  z penalty upravil Kotrba a v 71.minutě proměnil svoje sólo kdy šel sám na brankáře Michal  Forman a dal čtvrtý úspěch hostů. Domácím se ve zbývajícím čase podařilo po té kdy již hosté vystřídali některé opory(Beránka, Jůdu a další) výsledek otočit ve svůj prospěch.

„Myslím si, že jsme na úvod přípravy odvedli zejména v prvních sedmdesáti minutách hry velice solidní výkon . Výsledek i předvedená hra je pro nás dobrým odrazovým můstkem do další přípravy“ řekl k utkání manažer Horažďovic Milan Koželuh.

Branky : Petráň 2, Benedikt. Jalovec, Bambule – 9.Jůda, 20. Melka, 59.Kotrba(PK), 71. Toman M.

Sestava Horažďovice : Kozlík(46.Rojík)- Šedivý, Cadek, Jiřík, Šafanda, Koc, Jůda, Kotrba,  Melka, Nauš, Beránek. Střídali: Mičkal, Forman, Janouškovec.

V průběhu tohoto týdne sehrají Horažďovice další dva přípravné zápasy. Po středečním duelu na hřišti v Putimi  kde se střetnou s béčkem Písku v sobotu 23.července hostí na hřišti od 17:00 hodin  ve Velkých Hydčicích nováčka divize Čížovou.

 

 

 





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku