Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
POHÁROVÉ KLÁNÍ V MILČICÍCH VYHRÁL FAVORIZOVANÝ NEPOMUK

 

V MILČICÍCH VYHRÁL FAVORIZOVANÝ NEPOMUK

 

Za krásné slunečné soboty se na hřišti v Milčicích konal již tradiční fotbalový turnaj. Pořadatelé měli nejprve starosti o celý samotný turnaj, protože v týdnu značně pršelo. Počasí se nakonec umoudřelo a nic nestálo v cestě čtyřlístku  zúčastněných družstev vzít fotbalové odpoledne do své režie.  

K průběhu turnaje nám  Vít Kříž ze Sokola Milčice řekl : „ Roli favorita potvrdil a  palmu vítězství v turnaji získal zcela po zásluze  Nepomuk. Jediným soupeřem , který mohl důstojně kvalitou hry vítězům konkurovat byl Pačejov. Ten se na turnaji prezentoval s velice mladým a perspektivním týmem produkující   atraktivní a pohledný fotbal a   zcela zaslouženě skončil  na druhém místě. Naši domácí fotbalisté  obsadili třetí místo . Jedinou výhru si připsali za výhru nad hosty z Zdemyslic, kteří svůj tým rozpouštějí a jejich vystoupení bylo  v tomto složení   v Milčicích  na fotbalovém trávníku poslední a poslední skončili i tomto pohárovém klání.

             Po skončení turnaje se konala na hřišti taneční zábava s oblíbenou kapelou Fatimou.

Pořadatelé Sokol Milčice děkují všem zúčastněným hráčům za předvedené výkony a  také   stovce diváků . Ti se určitě v jeho průběhu nenudili a dokázali vytvořit  dobrou fotbalovou kulisu.





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku