Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
HORAŽĎOVICE JDOU DO PŘÍPRAVY NA JEJÍMŽ KONCI

HORAŽĎOVICE  JDOU DO PŘÍPRAVY NA JEJÍMŽ KONCI

JE OSTRÝ START V DERBY S KLATOVY

Fotbalový A tým mužů FK Horažďovice absolvoval  minulý ročník 1.A třídy do které sestoupil z KP výborným způsobem. V průběhu jara se vyšvihl do čela tabulky a v ní zůstal až do konce. Horažďovičtí se mohou pochlubit vynikající statistikou na domácím hřišti na stoprocentní bodovou úspěšností  a skórem 43:7, která předčila výrazně  51%  úspěšnost venku. Nicméně svůj úkol vrátit se tou nejkratší cestou znovu do nevyšší krajské soutěže se svěřencům trenéra Čadka podařilo splnit  nad očekávání velmi dobře.

V součastné době zahájili Horažďovičtí letní přípravu na nový soutěžní ročník. „Do přípravy jde náš tým jen s malými změnami  oproti jarní sezóně. Z týmu odešli dva hráči  brankář Jarolím, který se vrací po skončení hostování do Klatov a Jaroslav Cihlář který u nás hostoval z Mochtína má namířeno do Německa. Na druhé straně do našeho týmu přichází  středový hráč Petr Kotrba který má za sebou již roční působení  v divizním celku Strakonic, z tohoto klubu se vrací z hostování brankář Jan Rojík , z dorostu přecházejí mimo Gregera, který již na jaře za áčko pravidelně nastupoval  ještě Josef Nauš a Jakub Forman a určitě počítám s příchodem  Jakuba Melky z Hradešic, který hrál v Sušici a naposledy na jaře v Chanovicích“ řekl nám manažer Horažďovic Milan Koželuh.

 V rámci herní přípravy  sehrají Horažďovice šest zápasů s velice kvalitními soupeři. V neděli 17.7.  v 10:15  na hřišti ve Strakonicích jsou hosty domácího divizního týmu,   ve středu  20.7. od 18:00 na hřišti v Putimi hrají  s rezervou Spartaku Písek, o týden později 23.7. od 17:00 hodin  ve Velkých Hydčicích hostí Horažďovice nováčka divize Čížovou, v sobotu 30.7. v 10:15 zajíždí do Katovic kde se střetnou s domácím  účastníkem 1.A třídy a v generálce na nový ročník KP  se představí poprvé po delší odmlce svým divákům v Horažďovicích v sobotu 6.8.od 17:00 hodin proti FK Svéradice.

Ostrý start do krajského přeboru si odbudou Horažďovice doma o pouti v neděli 14.8. kdy hostí v pošumavském derby  Klatovy .

Milan Koželuh také prozradil nejbližší cíle A týmu FK Horažďovice: „Našim  cílem v novém ročníku bude dosahovat takových výsledků , abychom se pohybovali v tabulce již na podzim na takových postech, které by dávaly předpoklady vyhnutí se sestupových starostí“.

  

Oslava horažďovických hráčů postupu  do krajského přeboru





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku